• Epson este acum principalul furnizor de videoproiectoare cu luminozitatea peste 6.000 de lumeni în EMEAR și CIS
  • Epson a devenit pentru prima oară furnizorul de proiectoare numărul 1 în UK

28 noiembrie 2018 – Epson continuă să își extindă poziția de lider ca producător de videoproiectoare instalabile Pro AV cu luminozitatea peste 6.000 de lumeni în EMEAR și CIS, potrivit celor mai noi date de piață furnizate de Futuresource. Epson deţine acum 34%[1] din piața Pro AV în toată EMEAR, o creștere cu 12 puncte procentuale comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, având o cotă de piață în continuă creștere în 2018[2].

La nivel mondial, Epson a deținut poziția de lider pe piața de videoproiectoare timp de 17 ani consecutiv, cu un total de 23,7 milioane de unități vândute începând din anul 2006[3]. Epson este acum liderul global pe piața videoproiectoarelor de peste 6.000 de lumeni, cu o cotă de 31% din volumul pieței, cu aproximativ 9 puncte procentuale deasupra următorului rival. În plus, în premieră, Epson a preluat conducerea zonei Pro AV și în UK, cu un volum al vânzărilor de 35% din piață.

Neil Colguhoun, vicepreședinte CISMEA și pentru echipamente profesionale de afișare  la Epson Europa declară: „Sunt foarte plăcut impresionat de cele mai recente cifre din piață. Iar în mod special găsesc satisfăcător numărul de clienți noi pe care i-am atras, convingându-i să migreze către Epson de la brandurile rivale și de la tehnologii substiuente. Mulți dintre acești clienți au făcut această alegere pentru că au văzut că ne-am mulțumit baza de clienți existentă, fără de care nu am fi avut succesul de care ne bucurăm”.

”Succesul nostru se subsumează dorinței noastre continue de a ne îmbunătăți produsele conform nevoilor și solicitărilor clienților noștri. Ne-am perfecționat planificarea de produse și abordarea comercială de mai multe ori în ultimii ani, pe baza informațiilor prețioase primite de la clienți. Doresc, pe această cale, să le mulțumesc nu doar lor pentru succesul pe care îl avem, dar și echipei de la Epson care muncește din greu pentru a aduce aceste produse incredibile în piață. Anul 2019 va fi și mai bun, pentru că vom lansa mult așteptatul nostru videoproiector WUXGA L20000U de 20.000 de lumeni și modelul 4K nativ L12000Q, de 12.000 de lumeni, printre alte produse noi spectaculoase pe care le vom anunța”, a mai adăugat Colguhoun.

Volum                                  EMEAR  
2017 Q2 2018 Q2
Dimensiunea pieței[4] 7600 9800
Cota Epson 22% 34%
Cel mai apropiat competitor 25% 22%
*Sursa Futuresource, Luminozitate peste 6.000 Lumeni

Despre Epson

 

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție şi roboți industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovațiilor şi depășirii așteptărilor clienților în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 81.000 de angajați în 85 de companii din întreaga lume şi se mândrește cu contribuțiile aduse comunităților în care își desfășoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajați, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1.7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

[1] Cota de volum fără a include volumele ce ţin de cinema digital.

[2] Futuresource Consulting Limited – Date despre Piața Videoproiectoarelor  – WorldWide Analyser FY 2018 Q2

[3] Futuresource Consulting Limited – Date despre Piața Videoproiectoarelor  – WorldWide Analyser FY 2018 Q2

[4] Cota de piață rotunjită la aproape 100 de unități.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *