Reintoarcerea la esențe  intr-o formula conectata la ultimele trenduri folosind produse și instrumente de relevare a frumuseții tale traspusa si prin experiența specialistilor nostrii te ademenesc sa treci in mod constant pragul acestui salon de infrumusetare Antica Studio. Accesul nelimitat la informația in domeniu trnspusa in ultimele practici intrebuintate in domeniul hairstylingului adaptat salon coafura Bucuresti sau a cosmeticii  poate crea iluzia simplificarii in obtinerea rezultatului final. In realitate insa, tocmai asta face ca lucrurile sa fie mai complicate deoarece e inutil ca un produs sa fie excepțional daca mana care il aplica nu este cea a unui maestru pentru a face ca aceasta sa devina o prelungire a calitatilor produsului respectiv. Toate produsele profesionale pe care le folosim atat la coafor , cosmetica sau la SPA sunt atent selectate astfel incat sa fie potrivite cu genul de lucrare artistica pe care ti-o vom crea pentru ca meriti sa fii frumoasa si sa stralucesti.

coafor_1

Intotdeauna o sedinta in ambianta magnifica a salonului nostru incepe prin a ne consulta impreuna ce forma sa dam creatiei artistice si ce ti s-ar potrivi.Incercam sa aflam franturi din personalitatea ta, sa le pume cap la cap ca pe un puzzele si luam de la tine atat cat ne este necesar pentru a-ti stabili stilul actual sau ce doresti sa obtii. Aceasta indiferent daca este vorba despre parul tau, fata ta, sau unghiile tale. In vremuri demult apuse, femeile se straduiau sa iși prinda parul in coafuri pe cat de elaborate, pe atat de bogate in semnificații si stiluri. Era simplu sa iti conturezi o idee despre clasa sociala a unei persoane analizand caracteristicile estetice ale perucii pe care o purta fiind presarata cu mici atentii care ii scoteu in evident pozitia sociala. Putem numi arhitectura coafurii deoarece in acele timpuri se realizau coafuri impresionante dar mai ales imagini anacronice despre maretia acelor oameni, timpuri si idei pe care Antica Hair Studio incearca sa le readuca la viața.

coafor_2

Dupa o impletire a noului cu vechiul in aranjarea cofurii tale adoptand un stil al tau dar care sa-ti dea amploare, pentru a spori luminozitatea ochilor tai, pensarea sprancenelor tale este foarte necesara. Metoda pe care o aplicam le va mentine forma sau le va da o noua forma in raport cu noile tale tendinte.Aceasta este facuta cu multa atentie si migala respectandu-ti tipologia fetei si dorinta de schimbare.Nu inainte de a se constata daca ai nevoie de vopsirea genelor sau spancenelor pe care o facem prin aplicarea unor produse cu ingrediente de cea mai buna calitate. Pentru un plus al farmecului tau, poti beneficia de o imbunatatire a genelor tale dorindu-ti aplicarea genelor fir cu fir sau gene banda. Si sprancenele tale pot fi rasfatate, micropigmetate sau retusate astfel incat per ansablu chipul tau sa aiba un aspect minunat. Privindu-te in oglinda, vei constata ca nu poti renunta la ceea ce ti se potriveste, te rasfata, te inalta si te poarta pe culmi fericite. Nu poti renunta la Antica Studio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *