Bucuria înflorește în familie, iar primăvara aceasta LEROY MERLIN propune zeci de sortimente de flori la ghiveci, plante verzi, orhidee și cadouri florale speciale menite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.

Datele colectate din anul precedent evidențiază faptul că 34% dintre clienții LEROY MERLIN aleg florile în ghiveci, în topul preferințelor fiind orhideele îmbobocite, motiv pentru care retailerul a decis să extindă această gamă. Orhideele sunt urmate îndeaproape de plantele verzi și plantele cu flori.

Pedagogia LEROY MERLIN

LEROY MERLIN își dorește ca fiecare client să fie informat și să aibă la dispoziție sfaturi utile. Atfel, pe site-ul www.leroymerlin.ro există o secțiune dedicată care cuprinde o serie de articole cu detalii și ponturi pentru teme dintre cele mai diverse. De exemplu, pentru Orhidee există niște pași esențiali de îngrijire, pentru că această plantă are nevoie de atenție deosebită:

  • Are nevoie de lumină abundentă, dar filtrată. Orhideea nu trebuie amplasată în lumina directă a soarelui.
  • Orhideea preferă o temperatură cuprinsă între 17 și 22 grade Celsius și iubește spațiile aerisite.
  • Orhideea se udă la un interval de 7-9 zile, cu apă la temperatura camerei. Evitați udarea excesivă deoarece aceasta le poate fi fatală.
  • O modalitate simplă de a obține niveluri de umiditate o reprezintă pietricele decorative care fomează straturi și rețin apa ca să nu ajungă la rădăcinile orhideei.

Deși poate părea o alegere simplă, ghivecele și tipurile de pământ trebuie să fie potrivite fiecărei plante! Atenție la dimensiuni și materialul ghiveciului, pentru că, de exemplu, orhideea se păstrează în ghivece transparente, iar pământul este înlocuit cu un amestec de scoarță care se găsește la raionul grădină. În cazul în care rădăcinile cresc în afara ghiveciului, este necesară înlocuirea ghiveciului cu unul mai mare, tot transparent.

Cactușii sau plantele suculente au nevoie de un pământ special și de îngrijire adecvată ulterior, mai ales din punctul de vedere al frecvenței udării acestora.

Atelierele LEROY MERLIN

LEROY MERLIN celebrează începutul de primăvară cu ateliere gratuite de bricolaj, desfășurate în magazinele din țară pe 9 martie. Clienții care le vor trece pragul vor realiza tăvi pentru mic dejun. Aceste cadouri personalizate cu siguranță vor fi apreciate de cei dragi.

***

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *