• Complexul comercial Bucur Retail Park este unul dintre cele mai importante proiecte de tip mixed-use – comercial și rezidențial – și va fi finalizat în 2022;
  • Prima unitate KiK din capitală a fost inaugurată în urma unei investiții de 200.000 euro;
  • În a doua fază de dezvoltare a Bucur Retail Park, va fi construită o clădire de 13.500 m2.

București, 06.03.2019. Bucur Retail Park, unul dintre cele mai importante proiecte de spații comerciale din București, găzduiește în mod oficial, începând cu 1 martie, prima unitate a rețelei germane de magazine KiK, situată în București. Investiția în deschiderea primului spațiu ocupat de KiK în București se ridică la aproximativ 200.000 euro. Unitatea se întinde pe o suprafață de 632 m2 și comercializează produse vestimentare la preț redus pentru adulți și copii, cosmetice, jucării și decorațiuni interioare. Diversitatea produselor și costurile mici au atras, în primul weekend de funcționare, peste 2.000 de clienți. KiK se alătură astfel altor nume importante, care au închiriat spații în Bucur Retail Park, printre care se numără: Penny Market, PEPCO, JYSK sau DM Drogerie Markt. Compania de consultanță imobiliară CBRE este responsabilă de serviciile de închiriere de spații comerciale pentru acest proiect.

Kik este una dintre cele mai mari și mai populare rețele de magazine cu produse vestimentare la preț redus din Germania, care a demarat un proces de expansiune masivă la nivelul Europei. Intrarea sa pe piața bucureșteană și alegerea amplasării primei unități în Bucur Retail Park este o reușită majoră pentru noi. Un rol major în acest succes îl au și partenerii noștri de la CBRE Romania, care au adus în parc un mix de chiriași extrem de bine echilibrat și adecvat proiectului”, a declarat Ștefan Paraschiv, Director General al Bucur S.A., dezvoltatorul complexului.

Bucur Retail Park este un proiect de spații comerciale și rezidențiale care va ocupa 28.000 m2 și a cărui finalizare este preconizată pentru 2022. Parcul comercial este situat în zona Drumul Taberei – Militari din capitală, pe Bulevardul Timișoara nr. 56, beneficiind de un trafic intens datorat numărului mare de unități rezidențiale și de clădiri de birouri construite în apropiere. Complexul comercial este situat în una dintre zonele capitalei care se află într-un proces intens de dezvoltare imobiliară, atât pe segmentul rezidențial cât și pe cel de birouri. Bucur Retail Park este poziționat strategic, pe unul dintre cele mai mari bulevarde ale orașului, care leagă centrul cu partea de vest a capitalei și este foarte aproape atât de stațiile de tramvai și autobuz, cât și de metrou.

Prima fază de dezvoltare a proiectului este dedicată exclusiv spațiilor comerciale, ocupă 4.200 m2 și a fost finalizată în decembrie 2018. Cea de-a doua fază va fi destinată segmentului agroalimentar, iar construcțiile vor începe în 2020 și se vor finaliza la începutul lui 2021, când vor fi livrați
13.500 m2. A treia etapă va demara cel târziu în 2021 și va include doar spații rezidențiale.

 

“Suntem încântați că am contribuit la intrarea pe piața bucureșteană a unuia dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa. Este o premieră pentru capitală și suntem convinși că deschiderea KiK, care se alătură astfel altor chiriași importanți din Bucur Retail Park, va avea un impact pozitiv la dezvoltarea comercială a zonei Drumul Taberei – Militari, precum și la succesul acestui proiect”, a completat Cristina Toroș, Senior Consultant A&T Retail al CBRE Romania.

KiK a intrat pe piața locală în 2018 și a deschis deja 12 unități în 10 orașe regionale. Rețeaua are în plan deschiderea a 30 de noi unități în România în 2019, iar în prezent numără aproape 3.500 de magazine în  Europa. Complexul Bucur Retail Park este dezvoltat de compania autohtonă Bucur S.A., înființată în 1946 și denumită anterior ICRA București (Întreprinderea de Comerț cu Ridicata pentru Produse Alimentare). Compania are o activitate diversificată, de la comercializarea de produse alimentare și nealimentare, la închirieri de spații comerciale și depozitare, precum și prestarea unui pachet complet de servicii logistice în aceste spații.

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2017. Compania are peste 80.000 de angajați (fără a include afiliații), răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 450 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. În România, CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, servicii de Design and Build, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *