Începând de astăzi, gamerii din toată lumea se pot bucura de continuarea poveștii epice a vânătorilor de demoni Dante și Nero, personaje pe care le pot regăsi în Devil May Cry 5. În cel mai nou capitol al seriei DMC, eroii sunt angajați de miseriosul „V”, pentru a-și croi drum cu sabia printre demonii care populează orașul Red Grave. Colaborarea dintre AMD și Capcom a dus gameplay-ul la un alt nivel, pentru a pune la dispoziția jucătorilor cea mai interesantă și mai imersivă experiență posibilă cu Radeon Graphics.

Pentru gamerii care utilizează Radeon, monitoarele care suportă tehnologia FreeSync 2 HDR precum BenQ EX3203RAOC AG273QCXSamsung C32HG70, sau Asus XG49VQ vor oferi un framerate cursiv, grafică de cea mai înaltă calitate, precum și timpi de răspuns foarte mici, indiferent de platforma pe care preferă să se joace.

În plus, Radeon Software Adrenalin Edition 19.3.1 orefă suport de tip Day-0 pentru Devil May Cry 5, ceea ce înseamnă că gamerii se vor bucura de cea mai bună performanță posibilă, cu framerate-uri excelente și funcții de top, precum:

  •  Performanță incredibilă – Plăcile video AMD Radeon oferă performanțe excepționale la rezoluții de 1080p, 1440p și 4K cu ajutorul DirectX 12.
  • Radeon FreeSync 2 HDR – Împreună cu cea mai populară tehnologie de refresh adaptabil pentru display-uri, soluțiile grafice Radeon oferă timpi de răspuns foarte reduși, pixeli strălucitori și o gamă largă de culori pentru monitoarele de PC care dispun de HDR (High Dynamic Range).
  • Rapid Packed Math și FP16 Compute – Plăcile video AMD Radeon oferă o utilizare mai performantă a puterii de procesare grafice, un timp de răspuns mai redus, eficiență mai bună și performanță sporită prin intermediul tehnologiilor Rapid Packed Math și FP16 Compute. Asta înseamnă că Devil May Cry 5 va atinge framerate-uri mai mari, pe procesoarele grafice compatibile, incluzând aici și noul AMD Radeon VII.

Cu cel mai recent bundle de jocuri pus la dispoziție de AMD, Raise the Game Fully Loaded, fanii Radeon vor primi gratuit trei dintre cele mai așteptate jocuri ale acestui an – Resident Evil 2The Division 2 și Devil May Cry 5 – odată cu achiziționarea unei plăci video AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590, sau a unui PC eligibil cu promoția, care să funcționeze împreună cu AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590.

Gamerii care vor achiziționa o placă video AMD Radeon RX 580 sau RX 570, sau un PC eligibil cu promoția, care să funcționeze împreună cu RX 580 sau RX 570, își vor putea alege, gratuit, două dintre cele trei jocuri menționate mai sus. Promoția se va sfârși pe 6 aprilie 2019 (sau mai devreme, în condițiile în care codurile de activare vor fi epuizate), iar jocurile vor putea fi activate până la data de 6 mai 2019.

Poți descărca cele mai recente drivere AMD de aici. Dă-mi de veste dacă ai orice fel de întrebări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *