Pentru constructia unui gard rezistent, imprejmuirea unor cladiri de uz personal, crearea de tarcuri, chiar si pentru delimitarea unor spatii publice si juridice, plasa bordurata este un element de baza.

Plasa bordurata este denumita in acest fel datorita profilului pe care acest tip de plasa realizat special din materiale rezistente, aparent rigide, dar usor de manevrat si rezistente in timp la orice fel de solicitari fizice, naturale sau antropice.

Plasa bordurata este disponibila la acest magazin cu materiale pentru constructii sub diferite forme si de diferite dimensiuni, astfel incat sa-ti fie mai usor sa construiesti sau sa delimitezi activitatea propusa, pe care s-o duci la bun sfarsit intr-un timp de lucru relativ scurt si fara a necesita foarte multa pricepere. Acest tip de plasa poate fi manevrata cu usurinta de oricine, chiar daca nu vorbim de un expert in domeniul constructiilor.

37705_550_550_0

Spre exemplu, daca doresti sa imprejmuiesti si/sau sa delimitezi o activitate industriala de mediul inconjurator si de aria unor proprietari de locuinte (blocuri si apartamente), plasa bordurata iti vine in ajutor. Cu o grosime cuprinsa intre 2,5-4,5 mm, plasa bordurata poate avea o inaltime si o lungime peste 1m si chiar si de aproximativ 3 m, pentru a-ti permite o mai buna delimitare a perimetrului fara a fi nevoit sa creezi un puzzle din plase de dimensiuni mai mici. Automat posibilitatea diversitatii acestui tip de plasa iti confera nu doar usurinta in utilizare, ci si mai multa siguranta pentru un proiect bine pus la punct.

De ce sa achizitionezi plasa bordurata de pe Depozit-Online.ro?

Este o casa de comenzi specializata in domeniul constructiilor si iti ofera diferite modele de plasa bordurata pe care o poti folosi dupa bunul plac. Avantajul principal este acela ca materia prima se regaseste in diferite cantitati, astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji, precum in cazul depozitelor de cartier, ca nu detin suficienta marfa cat ai avea nevoie.

Ce activitate ti-ai propus pentru astazi? Ti-ai ales plasa bordurata potrivita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *