Prețuri speciale la achiziționarea biletelor Eventim pe site-ul UPC  

 UPC România anunță încheierea unui parteneriat cu Eventim, unul dintre cei mai importanți distribuitori de bilete pentru cele mai mari concerte, festivaluri, evenimente culturale și sportive din România. Prin lansarea noului serviciu online, pot fi achiziționate biletele distribuite de Eventim foarte ușor, direct pe site-ul www.upc.ro.

În plus, UPC pune la dispoziție bilete cu prețuri speciale pentru unele dintre cele mai importante concerte și evenimente ce vor avea loc până la finalul acestui an.

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii pentru care pot fi achiziționate bilete cu un discount de 10%, este cel susținut de THE CURE, trupă care va veni pentru prima oară în România pe 22 iulie, în Piața Constituției din București.

În perioada 12 – 14 iulie, UPC România desfășoară și un concurs pe pagina oficială de Facebook, oferind 10 invitații duble, la categoria Diamond Circle, la concertul The Cure.

Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox (3 noiembrie, Sala Palatului din București), Lara Fabian (18 – 19 noiembrie, Sala Palatului din București și 14 ianuarie la BT Arena din Cluj-Napoca) sunt alte concerte pentru care UPC oferă un discount special de 10% la achiziționarea biletelor de pe website-ul companiei.

Lista completă a evenimentelor pentru care pot fi achiziționate bilete, precum și informații privind perioada promoției pentru fiecare dintre evenimente, pot fi găsite aici: http://www.upc.ro/extra-upc/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *