Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, își extinde programul pe timp de weekend. Astfel, începând cu acest sfârșit de săptămână, Glovo va livra nonstop în nopțile de vineri și sâmbăta.

“Am luat decizia de a extinde serviciul de livrare pe întreaga perioadă a weekend-ului pentru a veni în întâmpinarea clienților și partnerilor noștri care ne-au soliciat acest lucru. Odată cu creșterea numărului platformelor de on demand video streaming precum și a frecvenței cu care lansează conținut nou, se schimbă și lifestyle-ul nostru, al celor care alegem să petrecem serile de weekend acasă “binge watching” conținut digital. Dorim să impulsionăm și business-urile care activează pe timp de noapte, ajutându-le să ajungă la publicul lor pe toată perioada orelor lor de funcționare”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

În timpul weekend-ului, începând cu ora 21, numărul comenzilor în cadrul unor categorii precum cea a produselor cu servire rapidă (shaorma, burger), a celor care pot fi împărțite cu prietenii (pizza, deserturi) și a produselor din categoria supermarket (bere, snacksuri, etc) crește, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Glovo a decis extinderea programului de livrări.

Utilizatorii vor putea astfel să comande de acum la orice oră de la partenerii Glovo care au program non-stop – restaurante, farmacii, super-market-uri și benzinării.

Costul livrărilor de noapte, care încep la ora 23 și se termină a doua zi, la ora 9 dimineața, este cuprins între 9.99 și 19.99 Lei.

Start-up-ul de origine spaniolă, lansat în România în mai 2018, și-a extins business-ul în 7 orașe: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova și Constanța, reusind să livreze, până în prezent peste 2,2 milioane de produse în toată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *