PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, împlinește vârsta de 14 ani, de aceea în semn de mulțumire pentru pasionații de jocuri și hardware care i-au fost alături, dă startul unei campanii de reduceri și cadouri în perioada 7 – 9 Octombrie.

Lansat ca o afacere de familie în anul 2005, PC Garage a devenit rapid un reper pe piața din România, magazinul online preferat de toți pasionații de jocuri, hardware și IT în general. De atunci, PC Garage a crescut și a evoluat constant, fiind la ora actuală comerciantul cu cea mai puternică implicare în comunitatea de gaming locală, pe care o susține activ prin diverse campanii, promoții și activități de marketing. Pe această direcție se încadrează și modalitatea pe care a ales-o pentru a marca împlinirea vârstei de 14 ani – o multitudine de reduceri la produse de gaming, cărora li se adaugă nu mai puțin de 2000 cadouri sub forma unor periferice pentru jocuri, marca ASUS.

Cu ocazia celor 14 ani de activitate și implicare în evenimente de gaming și hardware, PC Garage a pregătit reduceri substanțiale la produsele din oferta sa, precum laptopuri, sisteme, componente PC, monitoare, periferice de gaming, televizoare, smartphone-uri și multe altele. Drept urmare, sistemul Workstation Video Gamma, echipat cu procesor AMD Ryzen 7 2700X, placă video GeForce GTX 1660, 16GB memorie DDR4 și soluție de stocare formată din SSD PCIe de 1TB, SSD PCIe de 480GB și HDD de 2TB, va fi disponibil la prețul de 5299 Lei. La rândul său, Raptor5 2019 va costa doar 3599 Lei, oferind un procesor Intel Core i5-9400F, soluție grafică GeForce GTX 1660, 8GB memorieDDR4 și SSD de 960GB.

De asemenea, laptopul ASUS Gaming 15.6” ROG GL504GM, în versiunea cu procesor Intel Core I7-8750H, ecran de IPS 144Hz, soluție grafică GeForce GTX 1060, 8GB memorie DDR4, și un SSHD de 1TB va putea fi achiziționat cu numai 4498 Lei, iar modelul Acer Nitro 5 AN515-52, cu procesor Intel Core i5-8300H, soluție grafică GeForce GTX 1050 Ti și SSD de 256GB, va costa 3098 Lei.

Acestora li se adaugă o serie de componente și echipamente perifcerice, precum placa video ASRock Radeon RX 580 Phantom Gaming D OC la 809 Lei, căștile de gaming Razer Kraken Green la 279 Lei sau monitorul curbat de 27”, cu timp de răspuns de 1ms și rată de reîmprospătare a imaginii de 165Hz GIGABYTE Aorus Gaming CV27F la 1699 Lei.

Aniversarea celor 14 ani de PC Garage nu se rezumă însă numai la reduceri, magazinul pregătind și cadouri pentru cei care fac cumpărături în această perioadă. Astfel, pentru comenzi cu valoare cuprinsă între 500-1500 Lei, clienții vor primi cadou un mouse pad ASUS ROG Strix Edge. Proiectat pentru utilizare verticală, acesta este prevăzut cu o suprafață de glisare optimizată pentru mișcări rapide și deosebit de precise. Măsoară 450x400mm, punându-i la dispoziție utilizatorului tot spațiul necesar să se desfășoare în voie.

La rândul lor, cei care plasează comenzi de valori mai mari, cuprinse între 1500-2500 Lei, vor primi un mouse ASUS ROG Strix Impact. Dedicat jocurilor de tip MOBA, acesta este prevăzut cu butoane independente, comutatoare Omron, soluție de iluminare RGB, comutator DPI şi design ambidextru. Pentru comenzile ce depășesc valoarea de 2500 Lei, cadoul va fi oferit sub forma căștilor cu microfon ASUS Cerberus, ce au difuzoare cu magneți neodymium de 60mm, pernițe pentru urechi de dimensiuni mari și 2 microfoane, dintre care unul detașabil.

Ca surpriză aparte pentru aniversarea celor 14 ani, PC Garage a pregătit și o emisiune specială, pe care o va difuza pe data de 8 octombrie, de la ora 12PM, pe PC Garage TV. Aceasta îi va avea ca invitați de seamă pe reprezentanți ai unor mărci cunoscute, precum Kingston, MSI, AMD, ASUS, ACER, Lenovo, Trust, Microsoft, Soliton și Logitech. Spectatorii vor putea astfel afla ultimele noutăți din domeniul IT și vor putea participa la concursurile în direct, care vor avea loc pe durata întregii emisiuni, unde invitații vor oferi premii pentru toți pasionații de jocuri și tehnologie.

Mai multe informaţii despre campanie găsiţi în regulament.

Pentru a vedea toate promoţiile, accesaţi pagina www.pcgarage.ro/14-ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *