download

Schimbările meteorologice neașteptate încep să își facă simțită prezența în toată Europa. Ploile abundente sunt din ce în ce mai dese, iar lapovița devine din ce în ce mai frecventă și mai periculoasă. Pentru a depăși capriciile iernii europene, cel mai nordic producător de anvelope oferă șoferilor o gamă de anvelope de iarnă sigure și de înaltă calitate. Cel mai nou produs din gama de anvelope de iarnă Nokian Tyres pentru sezonul care urmează este Nokian WR Snowproof, care oferă o experiență de condus sigură și confortabilă. 

Nokian WR Snowproof este o nouă anvelopă de iarnă premium creată pentru a oferi siguranță, indiferent de condițiile meteorologice. Aceasta prezintă o combinație excepțională de aderență de primă clasă și oferă șoferilor o experiență de condus previzibilă și echilibrată.

Anvelopa Nokian WR Snowproof oferă o aderență excepțională pe drumuri înzăpezite și acoperite de lapoviță – o caracteristică necesară și dorită de șoferi. Aderența fermă se bazează pe noul concept Alpine Sense Grip. În plus, compozitul unic din cauciuc Alpine Grip garantează performanțe excelente la temperaturi variate, în condiții de iarnă dintre cele mai diverse.

„În această anvelopă de iarnă premium ecologică, fiecare bloc de rulare și striație are un rol specific, oferind siguranță și confort în timpul condusului. Manevrabilitatea este echilibrată și ușor de controlat, chiar și în condiții de drum neașteptate. Nokian WR Snowproof vine cu o rezistență foarte redusă la rulare, ceea ce înseamnă un consum scăzut de carburant și emisii reduse.,” explică Martin Dražík, Product Manager, Nokian Tyres Europa.

Noile anvelope sunt disponibile în categoriile de viteză Q (160km/h), T (190km/h), H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 km/h), iar dimensiunile acoperă 55 de produse, de la 14 la 20 de inci. Noua anvelopă Nokian WR Snowproof va fi disponibilă pentru consumatori începând cu această toamnă.

Anvelopele Nokian WR SUV 4, ideale pentru o senzație de rulare controlată și previzibilă

Anvelopa de iarnă Nokian WR SUV 4 este special dezvoltată pentru posesorii de SUV-uri, asigurând cele mai bune performanțe pe zăpadă, lapoviță și ploi abundente. Senzația de rulare este controlată și previzibilă atât pe carosabil alunecos, cât și pe asfalt curat, fie că se rulează pe autostradă la viteze ridicate, în traficul urban aglomerat sau pe serpentinele din zonele montane. Această anvelopă premium oferă o performanță excepțională pe zăpadă, manevrabilitate sigură pe asfalt umed și uscat, precum și rezistență la acvaplanare. Testată alături de 5 competitori premium, anvelopa Nokian WR SUV 4 a excelat în materie de aderență laterală pe zăpadă și frânare pe zăpadă și gheață.

„Datorită caracteristicilor versatile pentru iarnă, manevrabilității excelente și construcției specifice SUV-ului, Nokian WR SUV 4 este anvelopa perfectă pentru iernile europene.”, completează Martin Dražík.

Anvelopa Nokian WR SUV 4 este disponibilă în categoriile de viteză H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 km/h), iar dimensiunile acoperă 57 de produse, de la 16 la 21 de inci.

Nokian Tyres WR SUV4

Anvelopele Nokian WR A4, un mix performant între manevrabilitate și aderență

Anvelopa de iarnă pentru mașini sport, Nokian WR A4, îmbină în mod optim manevrabilitatea extrem de performantă şi aderenţa solidă pe timp de iarnă, asigurând un condus echilibrat în cazul schimbărilor rapide de vreme. Nokian WR A4 dispune de un profil asimetric al benzii de rulare, care permite un condus precis şi adaptat, atât pe drumuri uscate, cât și pe drumuri umede. Manevrabilitatea excelentă, indiferent de condițiile de vreme, se bazează pe mai multe inovaţii. În cazul unei ninsori, anvelopa își păstrează aderenţa pe straturile groase de zăpadă şi lapoviță. Nokian WR A4 are o rezistenţă extrem de redusă la rulare, un consum îmbunătăţit de combustibil şi emisii mai reduse decât competitorii săi tradiţionali.

„Proprietăţile de siguranţă ale Nokian WR A4, un campion al vremii capricioase de iarnă, au fost ajustate la centrul de testare al Nokian Tyres  „White Hell” din Ivalo, Laponia. Proprietăţile anvelopei în condiţii de ninsoare au fost optimizate cu ajutorul unei metode unice de testare a acvaplanării, disponibile pe circuitul din Nokia. Proprietăţile exemplare pe carosabil umed şi uscat au fost perfecţionate pe pistele de testare din Europa Centrală, în Germania şi în Spania., adaugă Martin Dražík.

Aceste anvelope premium de iarnă destinate vehiculelor extrem de performante sunt disponibile în dimensiunile de la 16 la 21 inci, iar categoriile de viteză sunt de la H (210 km/h) până la W (270 km/h). Această selecţie versatilă include și dimensiuni pentru vehicule electrice moderne, cum ar fi Tesla Model S.

Anvelopele Nokian Weatherproof, potrivite pentru toate anotimpurile

Familia de produse Nokian Weatherproof oferă una dintre cele mai extinse game de pe piața central-europeană pentru segmentul All-Weather, fiind concepută pentru șoferii care au nevoie de o opțiune sigură pentru zăpadă, dar care doresc să conducă eficient și fără efort și în timpul verii. Toate dimensiunile au simbolul fulgului de nea (3PMSF), care indică faptul că anvelopele au fost omologate oficial pentru utilizarea pe timp de iarnă. Familia de anvelope de iarnă de înaltă performanță Nokian Weatherproof pune capăt etapei de schimbarea a anvelopelor în funcție de anotimp, care îi incomodează pe șoferi în fiecare primăvară și toamnă. Conceptul revoluționar         All-Weather de la Nokian Tyres îmbină siguranța pe timp de iarnă cu stabilitatea precisă a condusului și manevrabilitatea fermă.

Nokian WR A4

„În testul pentru anvelope All-Weather, publicat recent și realizat la clubul auto german ACE Lenkrad, anvelopele Nokian Weatherproof au primit calificativul «recomandabil». ACE Lenkrad a evidențiat Nokian Weatherproof ca anvelope generale, cu performanțe ridicate în condiții extreme, pe drumuri înzăpezite. Familia de produse Nokian Weatherproof este sigură la temperaturi scăzute și oferă o aderență puternică și o frânare precisă chiar și pe zăpadă”, declară Martin Dražík.

În plus, banda de rulare are o durată lungă de viață datorată, în parte, uleiurilor naturale din compus rezistente la rupere. Cu un astfel de tren de rulare durabil, este garantat și un kilometraj bun de-a lungul anotimpurilor. Nokian Weatherproof rulează cu ușurință, generând astfel un consum mai mic de combustibil și mai puține emisii de CO2.

Anvelopele de iarnă Nokian Tyres oferă siguranță șoferilor, indiferent de condițiile de drum

Cel mai nordic producător de anvelope, Nokian Tyres, este expert în anvelope de iarnă, indiferent de condițiile de drum. De la dezvoltarea primei anvelope de iarnă din lume de către companie, s-au făcut multe îmbunătățiri și progrese tehnologice pentru a garanta o experiență de condus sigură și lipsită de griji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *