In cei peste 40 de ani de activitatea, compania Analko s-a axat pe oferirea unor servicii de top in domeniul confectiilor metalice. Primul obiectiv centrat al companiei a fost oferirea unor servicii de anodizare si respectiv de tratare a unor confectii metalice, in vederea cresterii calitatii acestora, a rezistentei si a traiului de viata. Astfel, procesul de anodizare s-a dovedit o idee complexa, insa extrem de necesara si sigura in acest domeniu de activitate. Treptat, in profilul companiei au inceput sa apara si alte servicii care, de-a lungul timpul s-au bucurat la nivel mondial de un mare succes.

Dintre serviciile si atributiile companiei Analko aluminium mai mentionam:

– serviciul de producere a confectiilor metalice – Analko preia la cerere proiecte ample prin intermediul carora poate executa, la cerere, mii de tipologii de profile din materiale metalice, dupa o schita bine definita a proiectului in prealabil;

– serviciul de vopsire in camp electrostatic – acest serviciu se adreseaza tuturor persoanelor care doresc cresterea rezistentei si schimbarea cromei unor profile metalice sau din aluminiu, printr-un concept superior de acoperire a materialelor cu o vopsea de tip pulbere, cu ajutorul unei tehnologii avansate ce creste gradul de rezistenta al confectiilor metalice de acest tip;

– serviciul de debitare cu laser – este cel din urma proces introdus la compania Analko, insa unul dintre cele mai moderne si eficace procedee de “decupare” a unor profile metalice la o dimensiune concreta si exacta; acest serviciu face posibila debitarea cu exactitate a unor piese si profile astfel incat prin intermediul acestui proces sa se previna risipa de materiale, riscurile de accidentare a angajatilor, riscul de degradare a materialelor, etc.

Astfel, din toate aceste afirmatii, putem deduce ca inca de la infiintare, compania Analko s-a axat spre performante, spre o evolutie accentuata in raport cu tehnologia.

Analko Metal Confex a investit in permanenta in tehnologizarea proceselor de lucru si in performantele acestora, astfel incat procesele atat de cerute de catre oameni si companii sa fie derulate in timpi mai redusi de lucru si cu mai multa siguranta. Acest fapt a castigat increderea a numerosi clienti, motiv pentru care, astazi, se bucura de un portofoliu uimitor de creatie si de zeci de proiecte provocatoare care s-au transformat intr-un adevarat succes.

Inca din 2004, cu o viziune de dezvoltare bine centrata si orientata spre rezultate de top in domeniul confectiilor metalice necesare la nivel global, Analko Aluminium a decis infiintarea unui sediu in capitala, acolo unde ii gasim si astazi. Sediul pune la dispozitie un personal adecvat, instruit si profesionist, cu o vasta experienta in domeniu, care poate oferi solutii adecvate si idei bine definite in implementarea unor proiecte de anvergura, atat la nivel de comunitate, cat si la nivel industrial.

Practic, prin intermediul Analko orice companie si orice antreprenor isi poate pune bazele unui vis indeplinit, a unei constructii rezistente si solide, cat si a unor materii prime si a unor tehnologii avansate care raspund necesarului actual in materie de dezvoltare si evolutie pentru proiecte viabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *