butii-antet-01w1302264352

Văzând titlul articolului, cu siguranța te întrebi dacă nu este prea devreme să alegi locația team building-ului de anul viitor?

Răspunsul este, nu.

Deși România este plină de locuri frumoase, unde ai putea să petreci timp alături de echipa ta, cazarea în aceste locuri îți poate crea probleme serioase. Cele mai frumoase locații de team building, sunt în același timp și cele mai dorite. Trebuie să ții cont de faptul că nu veți fi singurii care merg în team building, mai ales în cele mai aglomerate luni ale anului. Tocmai din acest motiv, este important să începi organizarea acestei ieșiri încă de pe acum.

De îndată ce ai găsit echipa perfectă care să îți organizeze de la A la Z această activitate, trebuie să alegeți de comun acord o locație. După cum spuneam și mai sus, aveți variante multiple din care puteți să alegeți. În momentul alegerii locației însă, trebuie să ai în vedere două lucruri foarte importante. Să vedem care sunt acestea și cum influențează alegerea locației:

1. Locații de team building influențate de activitățile pe care doriți să le încercați

Totodată acesta este un motiv întemeiat pentru care trebuie să apelați la o echipă profesionistă în organizarea activităților de tip team building. Cu ajutorul acestora veți reuși să alegeți locația perfectă pentru activitățile pe care doriți să le încercați.

Activitățile pe care urmează să le practicați influențează într-o proporție destul de mare alegerea locației. Spun asta pentru că sunt de exemplu locații foarte frumoase și potrivite pentru rafting, canyoning și activități cu corzi de toate felurile, dar sunt și locații în care puteți să faceți canyoning și rafting doar 1 lună pe an. Este important să aveți o persoană care să știe toate aceste secrete ale locațiilor din România și care să vă ajute să o alegeți pe cea potrivită dorințelor voastre.

2. Locații de team building influențate de cazările din zona

Locațiile în care ai posibilitatea să cazezi o echipă întreagă de oameni sunt destul de greu de găsit, mai ales dacă nu faci rezervarea din timp. Rezervarea unei cazări pe placul echipei este un alt motiv pentru care pregătirile pot începe chiar de acum pentru team building-ul de anul viitor. În acest fel vei putea să găsești chiar mai multe cazări din care să o alegeți pe cea care va fi pe placul întregi echipe. De asemenea ar fi perfect dacă ați putea închiria o cabană în care să puteți fi cazați cu toții, în acest fel având o camera de zi comună în care să petreceți timp împreună și nu fiecare în camera lui.

Pentru un team building reușit este absolut necesar să ții cont de aceste lucruri. Stabiliți activitățile pe care vi le doriți și rezervați încă de pe acum cazarea potrivită în cele mai frumoase locații de team building din România. În acest fel vei scăpa de grija și stresul rezervărilor pe ultima sută de metri și vei avea un team building reușit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *