jajaj

CINE:               Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:                   Versiunea specială StormtrooperTM Edition a căștilor Razer Kraken este cel mai nou membru al popularei familii de periferice Razer StormtrooperTM Edition. Noua ediție păstrează caracteristicile căștilor originale Razer Kraken, dar are un design inspirat de cea mai temută armată din universul Star Wars.

Concepute pentru gameri și pentru jucători profesioniști deopotrivă, căștile Razer Kraken StormtrooperTM Edition încorporează difuzoare de 50mm  special calibrate pentru a reda cu acuratețe și cele mai discrete efecte de sunet, dar și exploziile asurzitoare. Microfonul unidirecțional și retractabil asigură o comunicare clară chiar și în mijlocul celor mai haotice bătălii.

Folosind un cadru capitonat de aluminiu și cupe care includ un strat de gel cu efect răcoritor, căștile Kraken StormtrooperTM Edition asigură confortul chiar și pe durata sesiunilor prelungite de gaming. Cu o rotiță de control a volumului amplasată pe cablu și cu un jack de 3.5mm, noile Razer Kraken StormtrooperTM Edition sunt compatibile cu sistemele PC și Mac, console de jocuri, dar și cu dispozitive mobile.

Gama de periferice StormtrooperTM Edition mai include:

  • Tastatura BlackWidow Lite – o tastatură fără partea numerică ce folosește switch-urile silențioase Razer Orange Switches
  • Mouse-ul Atheris – un mouse wireless cu 7200 DPI și o durată de funcționare de până la 350 de ore cu o singură încărcare
  • Goliathus Extended Edition – un mouse mat de dimensiuni generoase, cu suprafață micro-texturată

Pentru mai multe informații despre căștile Razer Kraken StormtrooperTM Edition vizitați pagina de produs.

CÂND:             Disponibil acum

UNDE:             Razer Kraken StormtrooperTM Edition este disponibil pe Razer.com.

PREȚ:               de la 119.99 Euro

IMAGINI:         Razer Kraken Stormtrooper™ Edition
Gama de periferice Razer Stormtrooper™ Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *