istock-994807816

Vezi si tu aglomeratia din trafic? Vezi cum orasul tau prinde viata? Cum oamenii iau cu asalt magazinele fizice si cele online? Daca da, inseamna ca atmosfera Craciunului incepe sa ne prinda pe toti. Daca esti in cautarea unor decoratii pentru casa ta si parca ai vrea o atmosfera relaxanta, iti propunem cateva modele de lumanari parfumate care iti amintesc in toiul iernii de mirosul ierbii, te imbie cu arome exotice sau iti amintesc de zilele calde de vara.

Daca deja ti-ai pregatit lista cu lucrurile pe care urmeaza sa le cumperi pentru Craciun, nu uita de brad (pe care iti propunem ca in acest an sa il alegi dintr-o gama variata de brazi artificiali), fata de masa cu motive speciale si nici de cele mai interesante decoratiuni care sa il completeze casa.

Alege cu atentie bradul, sa nu fie nici prea mare, dar nici prea mic. Gandeste-te ca un brad articifical de calitate va rezista multi ani si astfel vei salva o multime de brazi naturali de la taiere. Cauta instalatia pentru pom in functie de lumina care iti place sa fie in casa ta. Pe piata exista o gama variata de instalatii cu lumina calda, lumina rece sau beculete colorate. Globurile si beteala trebuie alese in ton cu restul decoratiunilor din casa ta si in special din camera in care se va afla bradul.

Stim ca iti place mirosul de brad, mirosul iernii care vine la pachet cu vin fiert cu scortisoara. De asemenea, merele si nucile sunt si ele simboluri ale iernii. Dar, daca totusi iti doresti ca in acest an de Craciun sa schimbi atmosfera din casa ta, iti prezint cateva modele de lumanari parfumate care mai de care mai interesante.

Lumanari cu arome de cafea

Licoarea neagra, aurul negru, lichidul magic – cafeaua, este printre cele mai interesante si cautate arome din lumea intreaga. Daca iti place mirosul cafelei proaspete din ceasca ta si parca ai vrea ca aceasta aroma sa dureze si dupa ce ti-ai consumat portia, poti alege lumanarile parfumate cu aceasta aroma. In acest fel, vei avea mereu in casa un miros imbietor care te va ajuta sa te relaxezi. Chiar si in ajunul Craciunului.

Lumanari cu arome de briza marii

Gradele cu minus, gerul de afara si zapada pana la ferestre nu prea te ajuta sa te gandesti la o plaja insorita si la valurile marii. Dar, exista ceva ce poate crea in casa ta o atmosfera de vacanta cu arome pe masura. Cand la usa ta vor fi colindatori infofoliti, in casa ta va pluti un aer relaxant, exact ca pe o plaja exotica.

Lumanari cu arome de lemn de santal

Daca nu ai ocazia sa pleci de Craciun intr-o tara calda si sa te bucuri de cele mai interesante arome, poti cumpara cateva lumanari cu aroma de lemn de santal. Daca nu iti plac obiceiurile traditionale cu miros de lemn de brad, poti incerca aceste lumanari exotice. Parfumul lor iti ofera o stare de bine si de relaxare, exact ce ne dorim cu totii de sarbatori.

In magazinul online al celor de la Lumanari Servus (www.lumanariservus.ro) gasesti o multime de modele de lumanari parfumate cu diferite arome. Alege modelele preferate si transforma-ti casa de Craciun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *