HP a lansat la CES 2020 noua generaţie de dispozitive inovatoare, pentru mai multă libertate de utilizare

 

Crearea de noi experiențe uimitoare pentru utilizatorii de astăzi, cu  un design elegant, 5G și tehnologie de localizare Tile™

Consolidarea poziţiei de lider în domeniul sustenabilităţii: 82% din toate piesele mecanice din noua generaţie HP Elite Dragonfly sunt produse din materiale reciclate, la care se adaugă o nouă gamă de accesorii fabricate din materiale plastice reciclate colectate din oceane.

 

 

Principalele noutăţi:

HP Spectre x360 15 este cel mai puternic convertibil HP de 15 inci, cu un raport ecran/corp de 90%, ecran 4K și o durată de viață a bateriei de până la 17 ore. Sistemul HP ENVY 32 All-in-One oferă libertate totală de vizionare și control al activităţilor proprii, fiind primul computer din lume cu ecran HDR600, având un raport de contrast de 6000: 1, putere maximă pentru conţinut digital pe baza primului echipament integral cu grafică NVIDIA® GeForce® RTX™, la care se adaugă o tastatură cu opţiuni suplimentare pentru a facilita comutarea între un smartphone și o tabletă HP Elite Dragonfly este primul convertibil de business din lume cu tehnologie 5G și dispozitive de localizare, în cel mai ușor convertibil compact din lume.

HP Inc. a lansat cele mai noi PC-uri, monitoare și accesorii, în cadrul Consumer Electronics Show (CES) din acest an. Cele mai recente dispozitive dedicate consumatorilor și afacerilor oferă libertatea de a lucra în siguranță și de a crea conținut de oriunde, de a conecta dispozitivele simplu și ușor, de a-și demonstra creativitatea, folosind primul laptop și husa sa aferentă realizate din plastic reciclat colectat din oceane.

 

„Suntem pasionați de crearea unor dispozitive care să permită experiențele digitale ale viitorului şi care să ofere mai multă libertate modului în care generația următoare creează conținut și socializează”, a declarat Alex Cho, președinte al Personal Systems, HP Inc. „Pe măsură ce PC-urile devin din ce în ce mai relevante, HP continuă să lanseze dispozitive uimitoare, monitoare și accesorii care oferă atât performanță, durabilitate și design, cât și mobilitate și confidențialitate”.

 

Pe măsură ce intrăm într-un nou deceniu, modul în care oamenii utilizează tehnologia va evolua continuu și va fi nevoie de soluții care să permită mai multă libertate în modul în care lucrează sau îşi petrec timpul liber. În SUA, 34% dintre utilizatori ar accepta o reducere de salariu de până la 5% pentru a lucra mai mult din afara biroului. Generaţia Z accesează conținut online mai mult de 10 ore pe zi, şi, în medie, ca şi milenialii,  aceștia folosesc cinci ecrane pe zi, ceea ce aduce cu sine o serie de provocări în ceea ce priveşte conectarea dispozitivelor la ecosistemul propriu de accesorii.

 

MAI MULTĂ LIBERTATE PENTRU A EXPERIMENTA ŞI A CREA UN CONŢINUT UIMITOR

HP Spectre x360 15

 • Performanţă: Ingenios regândit pentru optimizarea performanţei termice, HP Spectre x360 15 este, în prezent, cel mai puternic laptop Spectre de la HP, susţinut de un processor i7 Intel® Core™ de Generaţia a 10-a, placă grafică NVIDIA® GeForce, şi având o autonomie de până la 17 ore2.
 • Experiența de lucru: Raportul ecran/corp de 90% la monitorul OLED 4K de 15,6 inch, la care se adaugă spectrul DCI-P3 având o gamă de culori cu 30% mai extinsă, vor asigura imagini și culori de o mare acuratețe.
 • Mobilitate: Pe baza celui mai recent procesor Intel® Wi-Fi 6 (gig +) pot fi experimentate viteze de transfer de fișiere de aproape trei ori mai rapide decât Wi-Fi 5, iar setările de prioritizare a rețelei pot fi acum personalizate prin opţiunea Network Booster din Centrul de Comandă HP.
 • Securitate: Ținând cont că 6 din 10 consumatori acoperă fizic camera web a laptopului pentru a se simți mai în siguranță sau pentru a împiedica utilizarea abuzivă a acesteia, dispozitivul are cel mai mic webcam IR de la HP, de numai 2,2 mm. Opţiunea HP Webcam Kill Switch, un buton dedicat pentru anularea microfonului, cititor de amprente localizat pe tastatură, precum și opţiunile Express VPN și LastPass vin să sprijine crearea şi accesarea de conţinut oricând și oriunde, în condiţii de maximă siguranță.

 

  HP Spectre x360 15 are un design de excepţie, obținut pe baza prelucrării digitale de înaltă precizie a aluminiului, cu un raport ecran/corp de 90%, precum și o reducere impresionantă a ramei ecranului de 60%, atât în partea superioară, cât și în partea inferioară a acestuia.

HP ENVY 32 All-in-One (AiO)

 • Creativitate: Vedeți cum creațiile prind viață, cu noul ENVY 32 AiO,  cu procesoare până la Intel® Core™ i7 de Generaţia a 9-a de până la 65 W, plăci grafice NVIDIA® GeForce® RTX 2080, până la 32 GB memorie DDR4 și până la 1 TB SSD sau opțiuni de stocare duală, pentru a susţine proiecţia facilă a fotografiilor şi a filmelor. ENVY 32 AiO este primul all-in-one din cadrul programului RTX Studio al NVIDIA. Creat special pentru cerinţele din prezent, RTX Studio este capabil să alimenteze peste 40 dintre cele mai bune aplicații de creaţie și proiectare din lume, cu urmărire radiografică accelerată RTX și asistența AI pentru a accelera sarcinile repetitive și editarea video de înaltă rezoluție în timp real.
 • Experiență audio: Simţiţi sunetul surround, cu primul AiO din lume cu cel mai puternic volum și un flux audio avansat (Advanced Audio Stream) – fără a fi  necesare difuzoare suplimentare. Bucurați-vă de un sunet excelent, direct de la sursă, în timp ce editați și redați conținutul audio cu ajutorul difuzoarelor pentru frecvenţe înalte (tweetere) încorporate în partea frontală și boxe subwoofer personalizate de Bang & Olufsen. Pe baza acestei experiențe audio de înaltă clasă, transferaţi cu ușurință  listele de redare de pe telefon către difuzoarele PC-ului, chiar și atunci când computerul este oprit.
 • Design: De la extraordinarul ecran de sticlă edge-to-edge, care se sprijină pe un suport solid din aluminiu, până la finisajul negru mat Nightfall, accentuat de aspectul de lemn Dark Ash și materialul textil acustic, ENVY 32 AiO oferă un design premium aparte. Cu acces facil la porturi, încărcare wireless integrată și o tastatură ce include mai multe opţiuni pentru a comuta de la un dispozitiv la altul cu o simplă apăsare a unui buton, totul este la îndemână.

 

  HP ENVY 32 AiO este nominalizat la CES 2020 Innovation Award, având cel mai larg ecran 4K din lume într-un all-in-one, astfel încât să permită vizualizarea unor experienţe fără limite.

 

MAI MULTĂ LIBERTATE DE LUCRU ÎN SIGURANŢĂ, ORIUNDE

HP Elite Dragonfly

 • Conectați-vă în siguranță prin tehnologie 5G: HP Elite Dragonfly este primul convertibil de business din lume cu 5G dezvoltat cu o tehnologie inteligentă de semnal, pentru a spori performanțele antenei. Această tehnologie inovativă a antenei permite dispozitivului să îndeplinească cele mai riguroase standarde de conectare HP, pentru cele mai ușoare convertibile de business din lume care acceptă 5G. Elite Dragonfly are un procesor Intel® Core ™ vPro® de Generaţia a 10-a și prezintă cel mai avansat nivel de conectivitate și confidențialitate din lume.
 • Discreţie în operare: HP Sure View Reflect este o tehnologie avansată care menţine poziţia de lider a HP în domeniul inovațiilor în materie de confidențialitate, tehnologie care permite discreţia în condiții de iluminare dintre cele mai diverse. Activarea modului de confidențialitate se face prin apăsarea unui buton al tastaturii şi are drept rezultat blocarea instantanee a privirilor curioase, cu o nuanţă distinctă a ecranului de culoarea cuprului.
 • Uşor de găsit: Elite Dragonfly este primul laptop din lume cu tehnologie integrată de tip Tile™ , asigurată de cea mai importantă companie de localizare inteligentă din lume. Locaţia laptopului pierdut poate fi identificată cu ușurință cu ajutorul serviciul opțional Tile Premium, ce poate trimite și alerte proactive atunci când un dispozitiv a fost uitat undeva.
 • Sustenabilitate: Elite Dragonfly este primul laptop din lume realizat cu materiale plastice colectate din oceane și cu mai mult de 82% din piesele mecanice realizate din materiale reciclate.

 

 

  HP Elite Dragonfly este primul laptop din lume cu tehnologie integrată de tipTile

 

 

MAI MULTĂ LIBERTATE DE CONECTARE ŞI EXPRIMARE

Monitoare noi şi accesorii sustenabile

 • Monitoarele andocabile HP E24d G4 and HP E27d G4 reprezintă o nouă categorie de monitoare inteligente destinate optimizării spaţiului de lucru, necesitând doar un cablu USB-C™ pentru transfer de date şi imagini video, cu o putere maximă de 100 W. Cu un singur buton se activează atât monitorul, cât şi laptopul, chiar şi închis, permiţându-se totodată şi logarea în Windows Hello prin intermediul camerei web integrate. Suportul IT va putea să gestioneze dispozitivele HP de la distanţă, de oriunde din reţea, şi va putea obţine astfel o extindere periferică rapidă.
 • Husa HP Renew este proiectată să răspundă preocupărilor dumneavoastră în ceea ce priveşte protejarea mediului. Husa este creată din sticle de plastic reciclate și cu deșeuri minime de fabricație.
 • Gama HP Renew include un rucsac, servietă, geantă şi o mapă realizate în procent de 100% din PET-uri reciclate sau sticle de plastic, care sunt mărunțite în pelete mici, topite într-o fibră subțire, turnate într-o rulou și apoi țesute pentru a obţne aceste accesorii originale, ecologice, disponibile în gri sau bleumarin pentru un laptop cu diagonala de 14 sau 15,6 inci.
 • Rucsacul şi servieta HP Spectre Folio sunt realizate dintr-un material ceruit, rezistent la apă, destinat păstrării în siguranţă a dispozitivelor la contactul cu apa, precum și un buzunar RFID care protejează cardurile și pașapoarte de dispozitivele electronice de citire a datelor. Fiecare geantă este proiectată cu un compartiment pentru laptop cu diagonala de 15,6 inci matlasat și moale, pentru o protecție suplimentară și un mâner pentru troller care să permită o manevrare facilă a acestuia peste mânerul bagajului principal.

Preţuri şi disponibilitate:

 • HP Spectre x360 15 va fi disponibil din luna aprilie, cu preţuri începând de la 1999 euro.
 • HP ENVY 32 AiO va fi disponibil din luna martie cu preţuri începând de la 1999 euro.
 • HP Elite Dragonfly cu opţiunile integrate Tile şi HP Sure View Reflect vor fi disponibile din luna februarie 2020.
 • HP Elite Dragonfly cu tehnologie 5G şi procesoare Intel® Core™ vPro® de Generaţia a 10-a va fi disponibil din vara acestui an. Preţurile vor fi comunicate ulterior.
 • Monitorul andocabil HP E24d G4 va fi disponibil din luna februarie, cu preţuri începând de la 315 euro.
 • Monitorul andocabil E27d G4 va fi disponibil din luna februarie, cu preţuri începând de la 429 euro.
 • Husa HP Renew va fi disponibilă din luna aprilie
 • Gama HP Renew va fi disponibilă din această primăvară.
 • Rucsacul şi servieta HP Spectre Folio  vor fi disponibile din luna februarie.

Despre HP

HP Inc. creează noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul nostru de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluții și servicii, dezvoltăm experiențe uimitoare. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *