MSI, producător mondial de top de laptopuri, a câștigat anul acesta la CES 10 premii pentru inovație, stabilindu-și statutul de pionierat atât în categoria dispozitivelor de gaming, cât și în crearea de conținut. Având în vedere tendințele viitoare, MSI continuă să dezvolte noi inovații pentru laptopuri și prezintă noile laptopuri de top GE66 Raider și GS66 Stealth, împreună cu o gamă premiată de produse realizate atât pentru jucători cât și pentru creatori.

Luminează-le! GE66 Raider are iluminare MSI Mystic Light 

În acest an, MSI își dezvăluie laptop-ul futuristic GE66 Raider. Ediția GE66 Aurora reprezintă fuziunea dintre ficțiune și splendoare. Designul aduce un omagiu tehnologiei de mâine cu un aspect fantastic, viteză și performanțe fără compromis.

De la șasiul superior până la balama, carcasa integrală din aluminiu, cu elemente argintii ce simulează titanul strălucitor, cu accente subtile și tonuri reci emană strălucire ca niște raze de lumină strălucitoare din galaxie. Șasiul este unul impresionant, fiind iluminat panoramic. Bara Mystic Light parcurge partea din față a GE66 în 16,7 milioane de culori și creează o atmosferă fascinantă aurorală și vizionară.

GE66 este mult mai ușor, dar oferă performanțe mai puternice ca niciodată. Laptopul de 15,6 inci iese în evidență cu un design nou, estetică cu unghiuri oblice, pentru a oferi un aspect mai elegant, mai ușor, în timp ce performanțele sale sunt complet îmbunătățite. Dispozitivul poate fi echipat cu un afișaj de gaming opțional, ultra-rapid, de 300 Hz, pentru a oferi cele mai precise și strălucitoare cadre; în timp ce hardware-ul său de ultimă generație este alimentat de o baterie de 99,9 Wh, cea mai mare capacitate permisă în timpul zborurilor, pentru a extinde momentele de glorie ale gamerilor.

Ediția limitată GE66 Dragonshield: Nava spațială a aterizat!

Pentru a demonstra că GE66 este un dispozitiv extrem de performant, la fel de puternic precum o navă spațială pentru gameri, s-a născut o ediție limitată cum nu s-a mai văzut. Capodopera „GE66 Raider Dragonshield Limited Edition” este o colaborare pe partea de design între MSI și renumitul artist digital Colie Wertz, cunoscut pentru lucrările sale de artă conceptuală și modelare 3D pentru filme de succes de la Hollywood, cum ar fi seria Star Wars, Transformers și Iron Man, printre altele. „Mi-am imaginat că Dragonshield este inima mașinii. Făcând acest lucru, mi-am imaginat scutul ca fiind afișat proeminent pe spatele unei nave cu aripi.”, a declarat Wertz. Șasiul este parțial blindat cu panouri metalice gravate, care seamănă cu secțiunea unei nave spațiale. Colie Wertz a transformat cu succes imaginația în realitate și a dat viață modelului GE66 într-o navă spațială de luptă interstelară dură.

Profil redus și capabilități sporite: GS66 Stealth, negru elegant

MSI GS66 Stealth este cel mai recent membru al escadrilei de gaming “slim-n-light”. GS66 folosește o tematică neagră, mistică și o textură premium, ceea ce îl face mai elegant ca oricând. Caracteristicile de vârf sunt toate ambalate în interiorul acestui luptător feroce, nu numai cu o baterie nouă care atinge cea mai mare capacitate legală de zbor la 99.9Wh, dar designul său de răcire cu trei ventilatoare, Cooler Boost Trinity+ este acum reproiectat cu cele mai subțiri lame de ventilație din lume, de 0.1 mm, pentru un flux de aer crescut cu până la 10%, oferind o soluție termică mult îmbunătățită.

„Creează” cu creativitate! MSI, măiestrie pentru atitudine și eleganță

Prestige 14 a lansat o nouă versiune roz ce urmează modelelor alb și gri carbon și moștenește șasiul subțire, textura premium, performanțele de înaltă calitate și precizia culorilor True Pixel ale seriei MSI Prestige. Carcasa elegantă rose pink este concepută pentru a arăta puterea creativă prin gusturile clasice și pentru a exprima personalitatea distinctivă a creatorilor.

Exclusiv: o privire în avanpremieră la laptopul camuflaj al MSI!

MSI a prezentat la CES și o mulțime de laptop-uri moderne, cu caracteristici și culori variate. Deținerea unui laptop colorat poate fi o modalitate simplă de a condimenta viața de zi cu zi și de a adăuga fler la experiențele de gaming mobil. MSI urmează să prezinte o versiune conceptuală GF65, care cuprinde trei modele cu design de camuflaj militar, combinat cu elemente triunghiulare digitale, care evidențiază un strat bogat de textură metalică. Versiunea GF65 camo va deveni cel mai atrăgător accesoriu din viața jucătorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *