Accesoriile gsm sunt foarte importante pentru un dispozitiv de tip smartphone, deoarece acestea sunt foarte fragile si au tendinta sa se sparga destul de repede. Ecranul ramane una dintre componentele cele mai sensibile, deoarece tehnologia touchscreen, desi foarte avantasata si utila, este si foarte expusa la zgarieturi si lovituri care pot fi ireparabile.

De aceea, se recomanda utilizatorilor de smartphone sa investeasca intr-o folie de protectie de calitate. Gsmstore.ro este un furnizor de accesorii gsm de calitate, iar preturile sunt cat se poate de convenabile.

In gama lor de produse gasim folii ecran My Screen, un brand foarte bun si rezistente la impact. Pe gsmstore.ro gasim astfel de folii de la My Screen pentru diferite brand-uri de telefoane precum Samsung, Nokia, HTC sau Huawei.

Chiar daca nu ofera o protectie la impact foarte puternic, folia de protectie va fi foarte eficienta impotriva zgarieturilor si a prafului. O aplicatie unica va proteja ecranul timp de 6 luni.

Cea mai ieftina solutie pentru protectie dupa cum ar spune unui experti, dar si cea care va va oferi cea mai eficienta rezistenta. Folia de protectie din plastic este foarte eficiente in prevenirea zgarieturilor si a amprentelor, cu toate acestea nu pot face nimic in caz de lovituri puternice. Retineti, de asemenea, ca va trebui sa fiti foarte delicati atunci cand instalati aceste folii de protectie flexibile, avand grija sa evitati bulele de aer.

De asemenea, o alta solutie foarte eficienta pentru protejarea completa a ecranului si nu numai, este husa de tip wallet, ce acopera intregul dispozitiv. Acest tip de huse wallet sau book, pot avea partea frontala acoperita complet de material sau pot dispune de un mic ecran ce permite utilizatorului sa vizualizeze display-ul insa oferindu-i acelasi grad de protectie.

Alegand o protectie  de ecran, va protejati ecranul dispozitivului de zgarieturi si murdarie. Cand alegeti o folie de ecran, aveti de ales intre accesorii ce pot fi fabricate din doua materiale: sticla sau plastic.

In plus, exista variante speciale, cum ar fi protectia ecranului de confidentialitate, care reduce unghiul de vizualizare al ecranului, astfel incat doar tu poti citi ecranul tau. Toate acestea exista fara a compromite sensibilitatea ecranului tactil!

Folia de protectie din plastic are urmatoarele avantaje:

-Realizata pe dimensiunile dispozitivului (si deci disponibila pentru aproape toate modelele) ;

-Foarte rezistenta, invizibila si ultra-subtire ;

-Este gata in cateva secunde.

Folia de protectie de sticla:

-Disponibila in general pentru cele mai vandute modele;

-Plasament calibrat;

-Nu exista amprente vizibile.

Desi atunci cand vine vorba de achizitionarea unei protectii de ecran, multi clienti aleg sticla, atunci cand bugetul nu le permite pot opta linistiti pentru o folie de protectie din plastic care va indeplini aceleasi functii, doar ca in timp va trebui schimbata mai frecvent si poate sa nu ofere acelasi aspect elegant dispozitivului. Accesoriul suprem pentru bunastarea dispozitivului ramane husa de protectie si folia pentru ecran.

Gsmstore.ro este un magazin de la care poti cumpara intotdeauna cu siguranta ca vei primi ceea ce iti trebuie pentru dispozitivul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *