Konica Minolta, lider incontestabil pe piața multifuncționalelor laser A3, extinde seria de echipamente office, prin lansarea noului bizhub 225i, care, datorită dimensiunilor sale compacte, își poate găsi locul chiar și în birourile mici. Poziționat în gama i-Series, noul sistem MFP A3 alb-negru va simplifica fluxurile de lucru din departamentele mici și medii ale companiilor. bizhub 225i este un adevărat multifuncțional monocrom A3, cu o viteză de printare și copiere de până la 22 ppm A4.

Jürgen Dobbrunz, Director de planificare a produselor, Konica Minolta Business Solutions Europe: “În ziua de astăzi, un multifuncțional fiabil și ușor de utilizat este indispensabil și reprezintă una dintre condițiile de bază pentru crearea unui mediu de muncă productiv. Noul echipament bizhub 225i este ușor de utilizat, iar gama generoasă de funcții pe care le deține îi permite să răspundă cu succes la aproape orice lucrare ce necesită tipărire zilnică. Astfel, fiecare angajat va avea mai mult timp pentru activități adiacente, acest lucru generând o productivitate mai ridicată și o valoare adăugată companiei în care își desfășoară activitatea.”

Noul multifuncțional bizhub 225i prezintă caracteristici îmbunătățite, precum o capacitate flexibilă a tăvilor pentru încărcarea cu hârtie, care pot accepta până la 1350 de coli.Astfel, vor fi evitate întreruperile frecvente pentru încărcarea hârtiei. În plus, datorită celor cinci tăvi, bizhub 225i oferă posibilitatea introducerii a cinci tipuri diferite de hârtie concomitent. De asemenea dispune de o imprimare facilă a documentelor pe o singură față sau, opțional, printare duplex.

Noul sistem compact oferă, standard, posibilitatea scanării color. Echipamentul trimite documentele scanate către o varietate de destinații precum e-mail, FTP, SMB și permite, de asemenea, scanarea TWAIN, prezentând astfel funcționalități complete de rețea oferite de placa integrată. Cu ajutorul funcției standard de scanare direct către USB, orice solicitare de ultim moment poate fi ușor îndeplinită prin scanarea informațiilor necesare direct de la un bizhub 225i către un memory stick USB.

Pentru joburi precum copierea sau scanarea documentelor față-verso, sistemul poate fi echipat, opțional, cu un alimentator duplex de documente. Acesta scanează originalele cu viteze de până la 55 imagini pe minut și procesează automat documentele cu două fețe.

Datorită designului său compact și tonerului cu biomasă Simitri HD integrat, noul multifuncțional bizhub 225i îndeplinește cele mai înalte standarde ecologice. Ca dovadă a acestui lucru, acesta prezintă certificarea Blue Angel, iar valoarea TEC poate îndeplini cu succes criteriile Energy Star 3.0.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 27 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2019 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT atât on premise, cât și în cloud.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *