Xiaomi, lider global în domeniul tehnologiei, donează zeci de mii de măști de protecție către Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” pentru a contribui la eforturile pe care România le face în a stopa răspândirea epidemiei de coronavirus.
După informațiile referitoare la dezvoltarea pandemiei în România și la creșterea numărului de persoane infectate, Xiaomi a decis să se implice.

Containerele livrate în România către Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” din capitală au venit însoțite de un mesaj al companiei Xiaomi “Umanitatea începe în noi odată cu dezinteresul”, aparținând poetului, prozatorului și jurnalistului român Mihai Eminescu.

În România Xiaomi are o comunitate puternică de Fani Mi. Cu acest gest simbolic dorim să le arătăm aprecierea noastră, printr-un gest de susținere și de solidaritate. Sperăm ca echipamentele trimise să ajute în a stopa răspândirea acestui virus în România – a spus Shou Zi Chew, chief financial officer și președinte al Xiaomi International.

Susținerea Xiaomi s-a îndreptatat atât către România cât și către alte țări afectate. Echipamente medicale au fost trimise către Italia, Spania, Franța, Germania, Olanda, Luxemburg, Indonezia și Coreea de Sud. Alte țări din Europa Centrală și de Est urmează să primească în cel mai scurt timp echipamente medicale din partea Xiaomi.

Mai multe detalii despre suportul acordat de Xiaomi țărilor afectate aici.

Formalitățile vamale de import s-au realizat de către Fundația Vodafone România și cu sprijinul Fundației pentru Copii Ronald Mc’Donald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *