Sony anunță lansarea noilor căști cu adevărat wireless WF-XB700, dar și a noului model WH-CH710N, pentru o experiență de audiție fără griji oriunde, oricând.

„Suntem mândri să lansăm produse care integrează cele mai noi inovații audio Sony, create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Aceste două noi modele oferă mai multe posibilități de a experimenta funcția EXTRA BASS™ de la Sony, dar și cea mai bună tehnologie Noise Cancellation din clasa lor”, a declarat Mike Fasulo, președinte și Chief Operating Officer al Sony Electronics din America de Nord.

Sunet plin și pătrunzător cu noile WF-XB700 și funcția EXTRA BASS™

Datorită tehnologiei Sony EXTRA BASS™, căștile XB700 redau note precise și pline care pun în evidență orice melodie, oferind o claritate vocală superioară, pentru o experiență de audiție bogată, de înaltă definiție.

Tehnologia BLUETOOTH® înlătură nevoia utilizatorului de a se conecta prin intermediul cablurilor incomode, astfel că folosirea căștilor devine mult mai simplă, în vreme ce structura ergonomică „tri-hold” face ca WF-XB700 să se potrivească perfect în ureche.

Noile XB700 oferă o experiență de audiție de până la 18 ore, datorită carcasei discrete ce poate fi utilizată și drept încărcător, care oferă 60 de minute de ascultare cu doar 10 minute de încărcare rapidă. În plus, ratingul IPX4 care atestă rezistența la umiditate se traduce într-o protecție sporită împotriva picăturilor de apă și a transpirației, astfel că utilizatorii pot continua să asculte muzica preferată chiar și atunci când plouă sau când se află la sala de fitness.

Audiție fără zgomote de fundal, cu WH-CH710N

Utilizatorii se pot bucura de mai multă muzică și mai puține zgomote de fundal, datorită noului model WH-CH710N cu tehnologia Noise Cancellation. În timpul unei călătorii cu avionul sau pur și simplu în drumul spre birou, tehnologia Noise Cancellation realizată cu ajutorul inteligenței artificiale (AINC) analizează constant zgomotul ambiental și selectează automat cel mai eficient filtru de anulare a zgomotului, în funcție de contextul în care se află utilizatorul. Mai mult, cele două microfoane montate pe suprafața căștilor, atât în față, cât și în spate, permit căștilor WH-CH710N să capteze mai mult zgomot de fundal decât oricând, pentru imersiune completă.

Tehnologia Near Field Communication (NFC™) le permite utilizatorilor să asculte muzica favorită cu o simplă atingere, iar bateria încorporată litiu-ion oferă până la 35 de ore de audiție cu o singură încărcare. În plus, datorită încărcării rapide, utilizatorii se pot bucura de 60 de minute de ascultare cu o încărcare de doar 10 minute.

Datorită benzii de metal ajustabile, căștile pot fi adaptate pentru a se potrivi perfect fiecărui utilizator, iar cupele de formă ovală oferă un confort sporit, pentru audiție continuă, fără să fie nevoie ca acesta să ia o pauză de la muzica preferată.

Preț și disponibiltiate

Modelul WF-XB700 va fi disponibil la prețul de 709 RON, începând cu luna mai și va putea fi achiziționat în variantele de culoare negru și albastru.

Modelul WH-CH710N va avea un preț de 709 RON și va fi disponibil începând cu luna aprilie, în variantele de culoare negru, albastru și alb.

Mai multe detalii despre produse sunt disponibile aici și aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *