Mercusys®, companie specializată în furnizarea dispozitivelor esențiale ce duc la formarea coloanei vertebrale a vieții din mediul online, anunță lansarea pe piața din România a primului său sistem Whole Home Mesh Wi-Fi AC1200, Halo S12 (2-Pack).

Conexiunea Wi-Fi nu ar trebui să fie o grijă atunci când vorbim despre vizionarea de filme, gaming online sau sisteme smart home. Sistemul mesh Halo S12 (2-Pack) încorporează puterea a două unități separate AC1200, oferind acoperire stabilă și extinsă pentru o suprafață de până la 260 m2. Cu Halo S12, utilizatorii se vor bucura de conexiune sigură neîntreruptă în fiecare cameră, fără să fie nevoiți să schimbe rețeaua de lucru sau să reseteze routerul personal.

Wi-Fi în orice colț al locuinței, în fiecare zi

În zilele noastre, conexiunea la Internet este esențială pentru majoritatea activităților pe care le desfășurăm, iar cu toții ne dorim o acoperire Wi-Fi în fiecare cameră a locuinței și viteze de transfer cât mai mari. Halo S12, cu tehnologia Mesh de la Mercusys, vine în întâmpinarea tuturor acestor nevoi și funcționează ca un sistem unic, capabil să garanteze semnal Wi-Fi puternic în orice colț al casei, pe o suprafață extinsă. În plus, acoperirea poate fi extinsă oricând, doar adăugând o nouă unitate Halo.

Seamless Roaming, pentru stabilitate, indiferent de context

Dispozitivele conectate inteligent la sistemul mesh Halo S12 beneficiază de cel mai puternic semnal oferit și o capacitate de transfer ridicată. Chiar și în mișcare, conexiunea Wi-Fi rămâne stabilă, fără întreruperi și fără lag, pentru gaming dinamic sau videoconferințe chiar și atunci când lucrați din confortul propriei locuințe.

Divertisment non-stop pe orice dispozitiv

Performanțele AC1200 (867 Mbps în banda de 5GHz și 300 Mbps în banda de 2.4GHz) face din Halo S12 un sistem mesh performant, cu viteze de rețea de trei ori mai rapide decât routerele din generația anterioară, datorită tehnologiei wireless 802.11ac, care transformă unitățile Halo în dispozitive capabile să păstreze telefoanele, computerele, tabletele și alte dispozitive IoT conectate, funcționând la capacitate maximă.

Funcția Self-Healing, pentru cea mai bună experiență online

Dacă una dintre unitățile Halo întâmpină un obstacol în funcționarea sa optimă, sistemul va redirecționa automat datele către cea mai apropiată unitate, pentru a le asigura utilizatorilor o experiență fluidă, fără reducerea vitezei de transfer.

Extindere rapidă și simplă, pentru acoperire și mai mare

Sistemul mesh Halo S12 este disponibil acum în varianta cu două unități (2 Pack), însă toate modelele Halo funcționează perfect împreună, așadar, pentru extinderea conexiunii, este necesară doar adăugarea unei unități suplimentare.

Principalele funcții ale noului sistem Whole Home Mesh AC1200 Halo S12:

  • Rețea unificată– Datorită tehnologiei avansate Mesh, unitățile sistemului Halo lucrează împreună pentru a forma o rețea unificată, cu un singur nume și o singură parolă
  • Seamless Roaming – Conexiunea oferităde Halo este redirecționată automat către cea mai apropiată unitate a sistemului, pe măsură ce utilizatorii se deplasează dintr-o cameră în alta, pentru a oferi cel mai bun semnal și a asigura o experiență de navigare rapidă pentru toate dispozitivele conectate.
  • Acoperire performantăpentru întreaga locuință – Halo S12 (2-Pack) oferă o acoperire eficientă de până la 260 m2, oferind conexiune Wi-Fi stabilă în locuințe de 3 până la 6 camere.
  • Wi-Fi de mare viteză– Halo S12 oferă conexiuni rapide și stabile, cu viteze de până la 1,167 Mbps, fiind compatibil cu toți furnizorii principali de servicii Internet, inclusiv în ceea ce privește conexiunile cu modem.
  • Performanțăde top pentru divertisment non-stop – Utilizatorii se pot bucura de conexiuni fără lag și de entertainment continuu, pe toate dispozitivele lor preferate. Totul simultan, fără să fie nevoiți să facă vreun compromis.
  • Control parental– Părinții pot supraveghea activitatea online a copiilor, iar angajatorii pot decide limitarea accesului personalului la diferite tipuri de conținut, atunci când se află la serviciu.
  • Rețea pentru oaspeți (Guest Network): Le permite vizitatorilor săse conecteze la rețeaua Wi-Fi, protejând intimitatea tuturor utilizatorilor. Funcția permite, astfel, partajarea rapidă a documentelor, fără a pune în pericol siguranța datelor.
  • Instalare rapidăși ușoară – Datorită paginii web intuitive, utilizatorii pot realiza instalarea și configurarea dispozitivului în doar câteva minute.
  • Tehnologia MU-MIMO– Oferă transfer de date simultan către mai multe dispozitive, pentru o performanță de două ori mai rapidă, optimizând traficul pe conexiuni multiple.

Sistemul Whole Home Mesh Halo S12 va fi disponibil începând cu luna aprilie, la un preț recomandat de 299 RON și poate fi achiziționat din marile magazine online din România.

Unboxing sistem Whole Home Mesh Halo S12:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *