ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea a doua noi SSD-uri PCIe Gen3x4 M.2 2280: ADATA FALCON si SWORDFISH. Ambele SSD-uri sunt ideale pentru creatorii de continut, fiind construite cu memorie 3D NAND Flash si suport pentru interfata PCIe Gen3x4 pentru a oferi performante excelente si fiabilitate sporita.

ADATA FALCON – Performanta creativa

SSD-ul ADATA FALCON este creat pentru a ajuta creatorii de continut sa isi sporeasca puterea creativa. Folosind interfata PCIe Gen3x4 si echipat cu memorie 3D NAND Flash, FALCON ofera viteze de citire/scriere de pana la 31000/1500 MB/s pentru productivitate si creativitate neintrerupte. Cu 3D NAND Flash, FALCON asigura o eficienta si o fiabilitate crescuta in comparatie cu SSD-urile 2D NAND. Are o capacitate variata, de la 256GB la 2TB, si ofera tehnologii de protectie si corectie a datelor ce ajuta la extinderea duratei de viata a SSD-ului. In plus, FALCON dispune de SLC caching inteligent, buffer de memorie si citire/scriere random de 180/180K IOPS pentru a oferi creatorilor performanta atat de necesara in procesele de creatie. FALCON este dotat si cu un radiator termic din aliaj de aluminiu pentru disiparea caldurii.


ADATA SWORDFISH – Productivitate in sarcini intense

Ca si in cazul FALCON, noul SSD ADATA SWORDFISH este echipat cu memorie 3D NAND Flash si utilizeaza interfata PCIe Gen3x4. SWORDFISH ofera viteze de citire/scriere sustinute de pana la 1800/1200MB/s pentru productivitate crescuta, precum si SLC caching, buffer de memorie si citire/scriere aleatorie 4K de 180/180K IOPS. SSD-ul este disponibil cu capacitati cuprinse intre 250GB si 2TB. Pentru operatiuni stabile, SWORDFISH este echipat cu un radiator elegant din aliaj de aluminiu care nu numai ca arata cool, dar ramane rece chiar si in timpul celor mai intense sarcini.

Integritate si securitate

Cu suport pentru tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check), noile SSD-uri FALCON si SWORDFISH pot detecta si corecta erorile pentru a asigura integritatea datelor, prelungind astfel si durata de viata a produsului. Criptarea AES 256-bit ofera posibilitatea de a asigura datele stocate pe SSD sub parole, departe de accesul neautorizat.

SSD Toolbox si Migration Utility

Fiecare dispozitiv FALCON si SWORDFISH achizitionat se califica pentru descarcarea gratuita a ADATA SSD Toolbox si Migration Utility. SSD Toolbox permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa gestioneze starea unitatii, nivelul de uzura si informatiile legate de durata de viata. Migration Utility este util in special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece este proiectat pentru a oferi un backup rapid si usor de realizat inclusive pentru sistemul de operare.

Atat ADATA FALCON, cat si SWORDFISH sunt sustinute de o garantie de 5 ani.

Disponibilitatea exacta a noilor SSD-uri ADATA FALCON si SWORDFISH poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat reprezentant ADATA via www.adata.com.

Despre ADATA

ADATA Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numara printre primele 20 de branduri internationale din Taiwan si detine peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unitati flash USB, carduri de memorie, unitati SSD si unitati HDD portabile. Cu un angajament in ceea ce priveste inovatia, calitatea si performanta, produsele ADATA au castigat recunostinta si premii internationale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Inovare, Good Design, COMPUTEX Best Choice si Taiwan Excellence. Pasarea colibri este mascota brandului ADATA si reprezinta agilitatea companiei de a inova si imbunatati viata oamenilor prin tehnologie. Pentru mai multe informatii, vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *