Motorola și comunitatea de e-sports RUR dau startul înscrierilor la primul turneu internațional de gaming Brawl Stars ce se va organiza în cinci țări concomitent. Turneul va avea loc în perioada 6 – 7 iunie, iar doritorii se pot înregistra gratuit pe pagina oficială a competiției. În total vor fi 500 de participanți, câte 100 din Serbia, Bulgaria, România, Cehia și Slovacia.

Marele premiu rezervat celui mai bun jucător al competiției este un laptop pentru gaming Lenovo Legion Y740-15IRHg, iar primul clasat din fiecare țară va câștiga noul flagship motorola edge+ disponibil în mai multe țări din Europa începând cu luna mai. Printre celelalte premii puse în joc se numără peste 20 de periferice premium de gaming și tricouri personalizate.

Calificările naționale vor avea loc pe 6 iunie când vor lua parte la competiție 100 de jucători din fiecare țară în parte, iar primii 20 cu cel mai bun scor vor avea șansa de a participa la finala din 7 iunie.

În ambele zile turneul va începe la ora 13:00 Eastern European Time (EET), iar înregistrarea se poate face accesând acest link.

Regulamentul turneului și categoriile de premii sunt disponibile pe pagina oficială a competiției.

Despre motorola edge+

Conceput pentru viteză, putere și cea mai bună performanță 5G, noul flagship motorola edge+ are cel mai avansat chipset de pe piață, Qualcomm® Snapdragon™ 865, care oferă cea mai rapidă performanță și un răspuns aproape instantaneu pentru browsing, video sau jocuri. Motorola Edge+ este de altfel telefonul ideal pentru gaming, având un display-ul imersiv, cu adevărat special, capabil să reprezinte miliarde de nuanțe și să ofere o calitate incredibil de dinamică a imaginii, datorită HDR10+. Motorola edge+ deține și tehnologia de tuning audio de la Waves, companie premiată cu Technical GRAMMY Award, astfel încât fiecare sunet din jocuri, muzică, videoclipuri sau apeluri să se audă mai puternic și mai clar ca niciodată.

Cu 12 GB de memorie Micron DDR5, dispozitivul funcționează perfect, având o lățime de bandă cu 30% mai mare și un consum mai mic al bateriei, astfel încât utilizatorul să poată profita la maximum de experiențele posibile prin 5G. În plus, are o baterie de 5000 mAh, cea mai mare baterie de pe un telefon 5G permițănd până la două zile de utilizare. Smartphone-ul include încărcare TurboPowerTM cu și fără cablu, astfel încât să poată transfera energie de la alte dispozitive datorită funcției Wireless Power Sharing.

În plus, sistemul de camere de pe motorola edge+ se apropie cel mai mult de calitatea foto și video profesională specifică DSLR-urilor. Camera frontală cu senzori de 108MP are cea mai mare rezoluție inclusă vreodată într-un smartphone, iar cu tehnologia Quad Pixel, acest senzor este de 4 ori mai sensibil la lumină pentru a putea surprinde fotografii incredibil de clare în toate condițiile de lumină. Se pot surprinde mai multe de la o distanță mai mare cu zoom-ul optic cu rezoluție înaltă pe obiectivul telephoto de 8MP, se pot fotografia cadre mai largi cu obiectivul cu unghi ultra-wide de 16MP sau se pot face fotografii foarte aproape de subiect cu Macro Vision.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune, în valoare de 45 mld. USD, care își propune să devină lider global în Transformare Inteligentă prin dispozitive și infrastructură smart care oferă cea mai bună experiență de utilizare. Lenovo deține în portofoliu cea mai diversă gamă de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții inteligente pentru casă și birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) contribuie în mod esențial la crearea capacității și generarea puterii de calcul necesare pentru schimbarea lumii de business și a societății. Lenovo urmărește să inspire elementul unic din fiecare și să contribuie la un viitor mai inteligent și prosper.  Urmăriți-ne pe  Facebook, Instagram, citiți ultimele știri accesând Storyhub, sau vizitați site-ul nostru web la adresa https://www.motorola.com/ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *