adeziv-ibeauty-capac-rosu-5ml

Adezivul pentru extensii gene false este, cu siguranta, unul dintre cele mai importante produse pentru a garanta un rezultat uimitor dupa aplicarea acestora. A cunoaste cele mai bune produse din categoria gene false si a sti ce lipici gene se potriveste, examinarea tuturor caracteristicilor sale, va poate ajuta sa alegeti cel mai bun produs, in functie de nevoile pe care le aveti.

Caracteristicile unui adeziv gene ideal

Daca sunteti un artist care pune gene sau care isi doreste sa puna extensii gene, a lucra cu un adeziv de gene care este prea apos, prea lipicios sau nu este foarte functional este intr-adevar frustrant. A pune gene care, dupa putin timp vor cadea usor, este cosmarul oricarui specialist in aplicarea de gene false.

Cum putem preveni acest lucru? Ei bine, cu siguranta intretinerea extensiilor nu depinde doar de munca noastra: va trebui sa instruiti clienta sa aiba grija de ele si sa le gestioneze in cel mai bun mod posibil pana cand le va da jos. Dar, un adeziv profesional pentru extensia genelor, potrivit si pentru ochii sensibili, este ceea ce aveti nevoie pentru a asigura o fixare exceptionala.

Alegerea lipiciului perfect pentru extensia genelor este un pas important pentru fiecare artist care pune gene. Pentru a opta pentru cel mai bun produs, va trebui sa tineti cont de cativa parametri:

Clima: performanta adeziva depinde si de factorii de mediu. De exemplu, daca locuiti intr-un loc cu o rata de umiditate ridicata, acest lucru va face ca picaturile de adeziv sa se usuce rapid. Dimpotriva, daca locuiti in locuri cu clima mai uscata, puteti observa ca adezivul dureaza putin mai mult pentru a se vindeca. Luati in considerare acest factor atunci cand alegeti adezivul: daca pe instructiunile adezviului scrie ca se usuca in 2-3 secunde, acest timp ar putea fi scurtat pe baza temperaturii si umiditatii.

Viteza: cand sunteti incepator, abilitatile sunt inca in formare. Din acest motiv, veti avea nevoie de un adeziv care va permite sa corectati pozitionarea genelor. Daca aveti putina experienta, alegerea unui adeziv cu un timp de uscare mai lung poate fi solutia ideala.

Va recomandam adezivi pentru gene de la https://www.orzelowska-beauty.com/ro/2-eyelash-shop. Magazinul ofera atat gene false, cat si accesorii gene, pensete volum si mai multe tipuri de lipici gene. Compania este extrem de cunoscuta in randul artistilor care stapanesc tehnica aplicarii genelor false. Orzelowska Eyelash este unul din cei mai mari distribuitori la nivel national de astfel de produse. De asemenea, Monika Orzelowska, cea care a pus bazele companiei, ofera cursuri specializate pentru toti cei care doresc sa devina profesionisti in acest domeniu.

Pentru a face o treaba buna, totusi, pe langa lipici, aveti nevoie si de un preparator. Preparatorii sunt produse esentiale pentru curatarea genelor naturale inainte de aplicarea celor false. Acest preparator are un dublu avantaj: permite lipiciului sa adere mai rapid si garanteaza o durata mai mare si stabilitate a tratamentului. Acest produs functioneaza prin degresarea genelor naturale, eliberandu-le de toate acele substante uleioase care ar compromite aderenta corecta a lipiciului.

Cum se pastreaza lipiciul pentru genele false? Iata cateva recomandari:

-Nu uitati sa strangeti bine capacul dupa utilizare, pentru a impiedica ca adezivul sa intre in contact cu aerul.

-Depozitati adezivul vertical intr-un loc rece si uscat.

-Evitati expunerea la lumina, caldura si umiditate.

-Pastrati duza adezivului curat, folosind un burete sau o folie de aluminiu fara scame. Nu folositi produse din bumbac pentru a curata duza, deoarece ar putea impiedica complet scurgerea produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *