Xperia 1 II Lifestyle_with cover

  • Sistem cu trei camere foto ce beneficiază de tehnologia de top Sony Alpha și optică ZEISS calibrată special pentru Xperia
  • Tehnologie foto de top pentru autofocus, ce permite fotografierea în rafală la 20 de cadre pe secundă, într-un sistem cu 60 de calcule AF/AE pe secundă și Real-time Eye AF pentru focusarea cu acuratețe a oamenilor și a animalelor 
  • Funcția „Cinematography Pro” oferită de CineAlta, ce poate înregistra la framerate-uri multiple, oferind mai multe funcții de control manual, pentru experiențe îmbunătățite de fotografiere cinematografică
  • Calitate a sunetului așa cum a fost gândită de artiști, datorită funcțiilor audio dezvoltate alături de Sony Music Entertainment, boxelor frontale stereo și tehnologiei 360 Reality Audio[xiii] cu decodificare implementată hardware, pentru a optimiza calitatea sunetului.
  • Display CinemaWide 4K HDR OLED de 6.5”, cu un raport de 21:9, ce oferă o acuratețe a culorilor fără precedent, datorită funcției Creator mode, de la CineAlta.
  • Noul standard de conectivitate 5G și Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform, cu o baterie de capacitate mare de 4000mAh și încărcare de tip wireless pentru viteză și performanță optime.

Disponibil acum la precomandă, noul Xperia 1 II este construit pentru viteză, oferind conectivitate 5G ultra-rapidă și un sistem cu trei camere foto ce beneficiază de tehnologia de top Sony Alpha.

Xperia 1 II are cea mai bună cameră pentru entuziaștii fotografiei, ajutându-i să facă fotografii similare cu cele ale profesioniștilor, datorită tehnologiei dezvoltate pentru camerele cu lentile interschimbabile din seria Alpha™. Sistemul cu trei camere foto oferă funcția de autofocus la o rată de 60 de calcule AF/AE pe secundă[ii]. Astfel, Xperia 1 II este primul smartphone din lume cu tracking continuu AF/AE pentru fotografiere rapidă la maximum 20 de cadre pe secundă[i]. Este perfect pentru fotografia sportivă, a naturii sau pentru a surprinde copii care nu stau locului, deoarece subiectul poate fi focalizat și urmărit ușor, indiferent în ce colț al cadrului se deplasează.

Xperia 1 II Black_Camera2

Această tehnologie, în combinație cu optica de calitate ZEISS, calibrată special pentru Xperia 1 II, le permite utilizatorilor să imortalizeze orice moment în cel mai mic detaliu, indiferent cât de repede se derulează acțiunea din jurul lor. Mai mult, cu funcția premiată Eye AF a Sony Alpha pentru animale și oameni [iii], utilizatorii vor putea fotografia animalele de companie indiferent de unghiul ales, datorită celor trei distanțe focale de 16 mm, 24 mm și 70 mm oferite de sistemul foto.

Pentru cei inițiați în arta fotografiei, noul mod de fotografiere Pro cu tehnologie Sony Alpha are o interfață de utilizare ce asigură control manual pentru setarea ISO, a vitezei de fotografiere și a multor altor opțiuni. În plus, cu un senzor Dual photo diode, un sistem de auto-focus care acoperă aproximativ 70% din suprafața senzorului, cu senzorul 3D iToF și cu noul senzor Exmor RS™ cu o mărime 1/1.7”, Xperia 1 II are o sensibilitate de 1,5 ori mai mare decât cel din generația anterioară, oferind un AF rapid care funcționează bine chiar și în condiții de iluminare scăzută, rezultând imagini de calitate înaltă, indiferent de situație.

Modul Cinematography Pro, inspirat de CineAlta, suportă fotografierea cinematică HDR high frame pe 10 biți, la 120 de cadre pe secundă și calitate 2K, dar și înregistrarea cinematică 21:9 4K HDR la 24/25/30/60fps, îmbunătățind experiența cinematografică de fotografiere. Utilizatorii pot apela și la funcția de autofocalizare tactilă, controlând manual setări precum expunerea, balanța de alb, pentru o experiență profesională, în timp ce tehnologia inteligentă Sony de filtrare a zgomotelor ambientale, reduce zgomotul și interferențele cauzate de vânt pentru o calitate audio mai bună.

Funcția Imaging Edge™ pentru Mobile conectează Xperia 1 II și camerele Sony permițându-le utilizatorilor să transfere fotografii pentru analizarea culorilor și nuanțelor cu acuratețe profesională. Xperia 1 II poate fi folosit și ca un meniu secundar pentru camera Alpha prin intermediul funcției Imaging Edge, astfel utilizatorii pot controla de la distanță compoziția, modul de focalizare, sensibilitatea ISO și alte setări.

Indiferent dacă utilizatorul este un începător ce caută un hobby nou sau un profesionist experimentat care dorește un smartphone ce poate fi un partener pentru camera foto Alpha, Xperia 1 II este companionul perfect pentru fotografie și pentru perfecționarea abilităților.

Xperia 1 II Lifestyle

Xperia 1 II le oferă utilizatorilor șansa de a se relaxa bucurându-se de cea mai bună experiență de entertainment. Pe baza expertizei Sony atât în ceea ce privește hardware-ul audio, cât și divertismentul muzical, modelul Xperia 1 II a fost conceput pentru a livra o experiență de audiție autentică, dezvoltată în colaborare cu Sony Music Entertainment. Utilizatorii se pot bucura de calitatea audio fantastică prin intermediul difuzoarelor frontale sau prin intermediul căștilor wireless sau cu fir cu ajutorul mufei de căști de 3.5mm. Xperia 1 II este primul smartphone din lume cu tehnologia Sony 360 Reality Audio ce optimizează calitatea sunetului în timpul audiției în cadrul platformei audio globale TIDAL. Xperia 1 II prezintă și DSEE Ultimate, o nouă tehnologie ce utilizează inteligența artificială pentru a oferi cea mai bună experiență de audiție și pentru a transmite mesajul artistului, îmbunătățind automat frecvența audio și bit rate-ul, în timp real.

Experiența imersivă este facilitată de display-ul în format 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED cu o diagonală de 6,5”, ce oferă o experiență cinematică în timpul vizionării filmelor și gameplay fără limite. Experianța de gaming este dusă la următorul nivel datorită posibilității de a conecta Xperia 1 II direct la controlerul wireless PlayStation®4 DUALSHOCK®4 pentru sesiuni de joacă de oriunde. Iar acum, cu un ecran cu un timp de răspuns îmbunătățit, dar și cu o versiune actualizată a aplicației Xperia Game Enhancer, ce permite evidențierea unei aplicații de gaming pe ecran, Xperia 1 II poate fi transformat cu ușurință într-un dispozitiv de gaming pentru gamerii dedicați din întreaga lume.

Xperia 1 II Purple_Design double

Toate acestea sunt posibile datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform și sistemului Snapdragon X55 5G Modem-RF ce le permit utilizatorilor să se joace, să surprindă momentele importante, să facă transmisiuni live și să se conecteze într-un mod în care nu credeau până acum că ar fi posibil, cu viteze 5G multi-gigabit și o performanță îmbunătățită, cu o unitate grafică și o unitate centrală de procesare cu 25% mai rapidă decât cea a generației anterioare. În plus, cu o rezistență la umezeală, certificată IP65/68, Corning® Gorilla® Glass 6 și o baterie mare cu capacitate de 4000 mAh compatibilă cu încărcarea rapidă, dar și cu încărcarea wireless, utilizatorii pot să facă față unei zile aglomerate și să-și păstreze creativitatea, indiferent de locul în care se află.

Xperia 1 II Purple_Main

Xperia 1 II este disponibil la precomandă începând cu 1 iunie, în variantele de culoare în negru și violet. Pentru precomenzile plasate începând cu 1 iunie 2020 clienții vor putea beneficia de oferta exclusivă care aduce căștile wireless cu tehnologia noise cancelling WF-1000XM3, într-un pachet special cu Xperia 1 II. De asemenea, cei care se abonează la serviciul de streaming TIDAL primesc gratuit trei luni de TIDAL Hi-Fi odată cu achiziția telefonului Xperia 1 II, inclusiv experiența 360 Reality Audio.

Specificațiile complete sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *