Utilizatorii se vor bucura de un ecran de 6.55” și autonomie a bateriei de până la două zile

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță astăzi disponibilitatea modelului Nokia 5.3 în România, la prețul recomandat de 859 RON. Cu o serie de inovații la un preț foarte accesibil, Nokia 5.3 dispune de cameră cvadruplă, procesor Qualcomm® Snapdragon™ 665 și o autonomie de până la două zile. Camera cvadruplă cu suport AI ajută utilizatorii să surprindă fotografii perfecte, oriunde s-ar afla, chiar și în condiții cu luminozitate scăzută, datorită Night mode. Lentilele cu unghi larg și macro asistă utilizatorul să capteze fotografii în prim-plan sau cadre largi. Iar, datorită ecranului de 6.55”, utilizatorii se pot bucura din plin de serialele și jocurile preferate, pe parcursul unei zile întregi. Nokia 5.3 are un design nordic durabil, dispune de Android™ 10 și le oferă utilizatorilor acces către Google Assistant prin intermediul unui buton special.

„Nokia 5.3 este un terminal unic pentru noi, întrucât introduce o serie de inovații pentru un telefon Nokia din această categorie de preț. Scopul nostru a fost să oferim fanilor un terminal rezistent, care le permite să creeze conținut și totodată să se bucure de el, într-un mod diferit. Cu o cameră cvadruplă cu suport AI și cu procesorul Snapdragon™ 665, folosit pentru prima oară pentru telefoanele din portofoliu, Nokia 5.3 reprezintă pentru noi o oportunitate de a oferi mai multor utilizatori din întreaga lume o experiență creativă și divertisment,” a menționat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Cameră cvadruplă cu imagistică avansată datorită AI, pentru a surprinde totul

Utilizatorii pot descoperi noi metode de a surprinde momentele. Nokia 5.3 este primul terminal din seria Nokia 5 care dispune de o cameră cvadruplă inovatoare, asigurând fotografii surprinzătoare. Camera principală de 13MP permite captarea unor fotografii extraordinare în orice circumstanțe, în timp ce lentilele macro și cele cu unghi larg facilitează surprinderea fotografiilor în prim plan sau a peisajelor. Modul Night îi ajută pe utilizatori să surpindă fotografii excepționale chiar și în condiții cu luminozitate scăzută. Modul Portret, combinat cu efectele bokeh și senzorul de profunzime vor accentua trăsăturile subecților din portrete.

Construit pentru viteză, perfecționat pentru jocuri

Cu un ecran care poate transpune utilizatorii într-o altă lume, Nokia 5.3 le permite acestora să se bucure de filmele și aplicațiile preferate la un nou nivel. Ecranul imens, de 6.55”, încape ușor în mâna utilizatorilor și face ca aceștia să fie absorbiți de jocurile și videoclipurile preferate. Datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 665, prezent pentru prima oară pe un telefon Nokia, reprezentările grafice sunt reproduse impecabil iar aplicațiile rulează rapid.

Mai mult, utilizatorii vor realiza mai multe cu o autonomie de până la două zile. Bateria de 4000mAh și funcția AI Adaptive Battery le va permite să urmărească seriale și să se joace, fără a se îngrijora cu privire la reîncărcare.

Design de inspirație nordică  și Android

Durabilitatea nu a arătat niciodată mai bine. Nokia 5.3 are o față elegantă din sticlă  iar spatele este realizat din material compozit rezistent la zgârieturi, și respectă tradiția Nordică, fiind inspirat de Țara celor o mie de lacuri, cu trei opțiuni de culori: Cyan, Sand și Charcoal.

Nokia 5.3 se îmbunătățește constant, cu ajutorul actualizărilor Android timp de doi ani și trei ani de actualizări lunare de securitate. De asemenea, terminalul este pregătit pentru Android 11 si următoarele versiuni. Software-ul Android pur are o interfață optimizată, fără bloatware. Mai mult, butonul Google Assistant asistă utilizatorii oriunde s-ar afla – aceștia pot ține ritmul alert cu ajutorul Google Assistant, adresând întrebări, verificând programul sau chiar diminuând luminozitatea.

Preț și disponibilitate

Nokia 5.3 este disponibil în România în culorile Cyan și Charcoal, la prețul recomandat de 859 RON.

Despre HMD Global

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia, pentru telefoane și tablete. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și logo aferente sunt mărci înregistrate ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci înregistrate ale Qualcomm Incorporated, înregistrat în S.U.A. și alte țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *