Pe baza popularelor anvelope Firestone Performer 85 și 70, noua Firestone Performer Extra oferă o durată de viață cu 20% mai lungă.

  • Durata de viață extinsă a anvelopei ajută la reducerea amprentei de CO2 și a costurilor operaționale pe termen lung, îmbunătățind în același timp eficiența afacerii.
  • Firestone Performer Extra a fost lansată progresiv pe piața europeană, în 43 de dimensiuni diferite, începând cu iulie 2020.

Sinonim cu rezistența și fiabilitatea pe piața anvelopelor agricole de mai bine de 100 de ani, Firestone a marcat o altă etapă în călătoria sa de a oferi producătorilor europeni performanță superioară și de înaltă calitate, cu noua sa anvelopă de lungă durată Performer Extra.

Bazat pe anvelopele populare Firestone Performer 85 și 70, Performer Extra este rezultatul unui compus de rezistență la uzură îmbunătățit, care prelungește viața pneului cu 20% în comparație cu predecesorii săi. Durata de viață extinsă a anvelopei ajută la reducerea amprentei sale asupra mediului, la reducerea costurilor operaționale pe termen lung și la îmbunătățirea eficienței afacerii.

Firestone Performer Extra nu este proiectată doar pentru a rezista mai mult timp. Bamele dual-angel din banda de rulare oferă o tracțiune deosebită, în timp ce opțiunea de extra sarcină permite o capacitate de încărcare mai mare decât a multor anvelope concurente. Ca și predecesorii săi, Firestone Performer Extra a fost proiectată cu prioritate pe fiabilitate. Anvelopa are o bandă de rulare cu capacitate de auto-curățare pentru o tracțiune excelentă și eficiență îmbunătățită a combustibilului, în timp ce carcasa flexibilă  reduce compactarea solului și îmbunătățește manevrabilitatea și confortul.

Firestone Performer Extra a fost lansată progresiv pe piața europeană în 43 de dimensiuni diferite, cuprinse între 20 și 42 inch, din iulie 2020. Anvelopa a fost dezvoltată în Centrul European de Cercetare și Dezvoltare Bridgestone din Italia și este produsă în uzina Bridgestone din Puente San Miguel, Spania. Deoarece gamele de anvelope Performer și Performer Extra păstrează aceleași dimensiuni, acestea sunt compatibile atât pe același vehicul, cât și pe același ax. Ca și Firestone Performer 85 și 70, Performer Extra poate fi montată pe majoritatea tractoarelor folosite în agricultură.

„Ajutarea fermierilor a fost obiectivul Firestone încă de când a fost fondată această afacere – Harvey Firestone însuși s-a născut într-o fermă”, spune Mark Sanders, Directorul de Vânzări pe segmentul Agricultură, Bridgestone EMIA. „Acesta este motivul pentru care, până în prezent, ne-am menținut angajamentul de a rezolva nevoile comune ale agricultorilor prin produse puternice și fiabile. Firestone Performer Extra, cea mai recentă completare a popularei noastre game Performer, oferă toate avantajele predecesorilor săi, dar acum are o durată de viață a anvelopelor semnificativ mai lungă. 20% reprezintă o diferență uriașă și va însemna o formă de economisire reală pentru fermierii care vor alege să își facă operațiunile mai eficiente și durabile cu Firestone PERFORMER EXTRA.”

Informații media: Jacques Capizzi, PR and Communications Manager South Region Bridgestone Europe NV/SA, Italian Branch, +39 3450972242;

Marina Vlădescu, PR Executive, Conan PR, +40 740 014 511

About Firestone 

Gama noastră de anvelope Firestone se bazează pe un patrimoniu de rezistență și fiabilitate, cu o vechime de peste 100 de ani. Brandul nostru este cunoscut, de asemenea, și pentru moștenirea muzicală care continuă și azi prin intermediul Firestone LIVE, o serie de experiențe muzicale live, ce reunesc muzicieni și iubitori de muzică deopotrivă. Firestone a devenit parte a Bridgestone Corporation, cea mai mare companie de anvelope și cauciuc din lume, în anul 1988. 

Despre Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMIA)

Noi suntem Bridgestone Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India și Africa, parte din cea mai mare companie de anvelope și cauciuc din lume. De aproape 90 de ani, oferim încrederea necesară pentru ca oamenii și bunurile să ajungă acolo unde trebuie să meargă, într-un mod cât mai convenabil, fără întrerupere.

Astăzi, într-o lume într-o continuă schimbare, evoluăm pentru a oferi soluții reale la problemele reale cu care se confruntă clienții noștri. Acesta este motivul pentru care Bridgestone EMIA se transformă rapid dintr-un producător de anvelope premium într-un lider de soluții de mobilitate. Suntem pionieri în produse și soluții de ultimă oră cu unele dintre cele mai avansate fabrici ale industriei, tehnologii care răspund provocărilor mondiale și parteneriate râvnite. Pe măsură ce călătoria noastră de transformare continuă, lucrăm pentru a contura viitorul mobilității.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *