Mi 10 și Mi 10 Pro sunt primele modele de la Xiaomi care primesc update-ul Android 11.

Android 11, împreună cu o serie de funcții inteligente ale interfeței MIUI 12, aduc o serie de îmbunătățiri, în special pentru gestionarea conversațiilor și pentru un control mai bun al telefoanelor.

MIUI 12 oferă o interfață fluidă, bazată pe animații și meniuri captivante, prin care detaliile devin aproape palpabile pentru utilizatori. Celelalte modificări majore introduse prin Android 11 includ:

  • Conversațiile:

Cu Android 11, conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie pot fi gestionate din același loc, în bara de notificări. Noile funcții le permit utilizatorilor să răspundă la mesaje direct din secțiunea de notificări. Update-ul OS aduce și posibilitatea de a organiza conversațiile în funcție de prioritatea lor. Conversațiile marcate ca prioritare pot apărea pe ecran chiar și atunci când acesta este blocat, sau când este activată setarea “Do not Disturb”.

  • Mesajele pop-up:

Cu Android 11, mesajele pop-up vor pluti deasupra altor aplicații și vor putea fi accesate de utilizatori în diverse situații. Mesajele pop-up pot fi accesate pentru a intra în aplicație, sau închise atunci când nu sunt de interes pentru utilizator. Această funcție este utilă când dorești să faci mai multe lucruri în același timp, fără să ratezi mesajele importante.

  • Comenzile telefonului:

Telefonul se transformă într-un “portofel digital și în seif pentru parolele de acces”, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele inteligente conectate, fără a mai fi nevoie să deschidă alte aplicații. Cu acces mai rapid și mai ușor la dispozitivele inteligente, trecerea de la un device la altul și folosirea funcțiilor Android Auto wireless devin mai simple ca niciodată. Pentru a accesa meniul “Device Controls”, utilizatorul trebuie să meargă la “Settings”, apoi la “Display”, să acceseze secțiunea “Control center & Notification shade” și să activeze opțiunea “Use new Control center”. Se vor putea adăuga aplicații în secțiunea “Smart Home” a centrului de control și astfel se pot gestiona dispozitivele conectate direct.

Mi 10 și Mi 10 Pro aduc fotografia și filmarea în prim plan, atât cu ajutorul unei configurații hardware impresionante, cât și prin caracteristicile software de top. Cu o capacitate de filmare 8K, cameră de 108MP, sunet premium și 5G, cele două modele sunt alegerea perfecta pentru utilizatorul urban și modern și pentru cei care folosesc telefonul la capacitate maximă.

Xiaomi își actualizează constant dispozitivele cu noile versiuni de Android. Pentru a satisface așteptările utilizatorilor, Android 11 este de acum disponibil pe modelele Mi 10 și Mi 10 Pro.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 271 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În august 2020, compania s-a clasat pe locul 422 în topul Fortune Global 500, urcând 46 de poziții față de anul anterior. De asemenea, s-a situat pe locul 7 între companiile de internet din clasament. În mai 2020, compania a ajuns încă o dată în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe locul 384.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index și Hang Seng TECH Index.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *