Axis Communications anunță extinderea garanției la 5 ani pentru produsele comercializate, fără costuri suplimentare. Creșterea perioadei de garanție este un rezultat al asumării companiei de a oferi în continuare produse de calitate superioară și eficiente din punct de vedere al costului.

Axis a oferit de multă vreme un serviciu de garanție hardware care acoperă diferite tipuri de defecte ale echipamentelor, pe o perioadă de 3 ani de la data achiziției. Acum clienții pot avea avantajul de a beneficia de același serviciu, dar pentru o perioadă de 5 ani, fără costuri suplimentare. Această nouă reglementare este valabilă pentru toate echipamentelele Axis Communications achiziționate de la data de 1 aprilie 2020.

Principalele caracteristici ale noii politici de garanție includ:

  • 5 ani garanție;
  • Deținerea în proprietate fără probleme;
  • Controlul mai bun al costurilor totalede utilizare;
  • Suport sporit din punct de vedere algestionării procesului de retur al echipamentelor (RMA);
  • Calitate și suport la cel mai înalt nivel, conform standardelor Axis

Garanția de 5 ani este valabilă pentru aproape toate produsele Axis Communications. Este gratuită și nu necesită acțiuni suplimentare.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS.

Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *