Cele două companii colaborează pentru a oferi mobilitate urbană simplificată și transport mai confortabil pentru milioane de oameni din întreaga lume

Huawei Consumer Business Group anunță parteneriatul cu Moovit, o companie Intel, furnizor de top de soluții de mobilitate (MaaS) și creatorul aplicației numărul 1 pentru mobilitate urbană. Aplicația Moovit se alătură HUAWEI AppGallery, oferindu-le consumatorilor din România un ghid de călătorie în mii de orașe naționale și internaționale, prin modalități multiple de transport.

Utilizată deja de peste 865 de milioane de utilizatori în 3.200 de orașe din 106 țări, Moovit îmbină informațiile de la operatorii de transport public, operatorii de micro-transport și autoritățile de transport cu informațiile transmise în timp real de comunitățile de utilizatori. Astfel, aplicația oferă o imagine precisă și actualizată a celei mai bune rute pentru orice călătorie, cu opțiuni de mobilitate urbană precum autobuz, metrou, tren, biciclete, e-scootere, car-sharing, ride-hailing și altele.

În plus, Moovit le oferă utilizatorilor și planificarea călătoriilor multimodale, informații despre sosire în timp real, astfel încât aceștia pot ști exact momentul în care sosesc autobuzul sau trenul, o funcție Live Directions cu Get Off Alerts pentru îndrumări pas cu pas pentru întreaga călătorie, precum și Service Alerts pentru evitarea întreruperilor pe liniile utilizate frecvent și planificarea rutei în funcție de acestea. Aplicația integrează și funcții de accesibilitate, permițându-le persoanelor cu dizabilități să utilizeze transportul public cu mai multă siguranță. Aplicația este optimizată cu funcții de citire a ecranului pentru utilizatorii nevăzători sau cu capacitate de vedere redusă, identifică rutele și stațiile accesibile pentru scaune cu rotile, calculează traseele fără trepte și include meniuri și butoane optimizate pentru cei cu deficiențe motorii ale mâinilor.

Moovit a fost proactivă în timpul ultimelor luni, oferindu-le utilizatorilor date exacte și fiabile privind transportul și mobilitatea urbană, chiar și atunci când rutele au fost modificate rapid, cu sprijinul comunității Mooviter Moovit, formate din 700.000 de „editori” locali care cartografiază și întrețin informațiile privind tranzitul local în orașe care altfel nu ar fi deservite.

Moovit, aplicația de top de mobilitate urbană, reprezintă o completare fantastică și complet incluzivă pentru AppGallery, astfel încât toată lumea să poată utiliza transportul cu încredere. Chiar și pe fondul schimbărilor datorate măsurilor de siguranță actuale, utilizatorii se pot bucura de orientare superioară, oriunde s-ar afla. Aceștia beneficiază și de angajamentul Moovit de a ajuta mediul înconjurător să devină mai curat, mai sigur și mai adecvat traiului.”, completează Wang Heng, Vicepreședinte Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice.

Huawei va furniza aplicația Moovit utilizatorilor din peste 100 de țări și în 45 de limbi. Pe lângă transportul în comun, vor exista în curând și opțiuni de ride-hailing oferite de Bolt, cea mai importantă companie de transport din Europa care s-a alăturat recent AppGallery, precum și alte opțiuni de călătorie, cum ar fi sisteme bike-share, biciclete dockless și scutere.

Încă de la început, misiunea Moovit a fost simplificarea mobilității urbane din întreaga lume.”, declară Yovav Meydad, Chief Growth and Marketing Officer, Moovit. „Integrarea planificării călătoriilor multimodale și aplicației de navigație Moovit pe smartphone-urile Huawei va simplifica viața de zi cu zi a milioane de utilizatori. Prin posibilitatea de a planifica și experimenta călătoriile cu transportul public eficient și convenabil datorită informațiilor în timp real, utilizatorii Huawei se vor putea deplasa în orașe cu mai mult confort și cu încredere.”, completează acesta.

Disponibilă și în format personalizat în browserul Huawei, Moovit este cea mai recentă aplicație dintr-o gamă largă de aplicații de călătorie prezente în AppGallery, precum Booking.com, eSky, Omio, Skyscanner sau Turkish Airlines. Aceasta dovedește angajamentul companiei de a oferi soluții de înaltă calitate, pentru o experiență de utilizare unică și inteligentă. Prezența Moovit în HUAWEI AppGallery întărește și determinarea Huawei de a furniza aplicații care au relevanță locală pentru utilizatori și care vin cu avantaje suplimentare, precum vouchere exclusive, promoții și cadouri. Moovit și Huawei vor colabora la promoțiile in-app pentru utilizatorii Moovit și în curând vor fi anunțate mai multe prin intermediul aplicației.

Pentru a descărca aplicația Moovit, utilizatorii pot vizita AppGallery disponibil pe orice smartphone Huawei.

HUAWEI AppGallery, magazinul virtual care se bucură de o evoluție rapidă

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro,  Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile și George România.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Despre Moovit

Moovit (www.moovit.com), o companie Intel, este un furnizor de soluții de mobilitate ca serviciu (MaaS) și creatorul aplicației nr. 1 de mobilitate urbană. Moovit a fost achiziționată de Intel în 2020 pentru a-și uni forțele cu Mobileye și a-și avansa strategia MaaS. Împreună, Moovit și Mobileye vor accelera adoptarea globală a transportului autonom.

Aplicațiile Moovit pentru iOS, Android și Web îi îndrumă pe oameni să se deplaseze în mod eficient și confortabil în oraș, folosind orice mod de transport. Introdusă în 2012, deservește acum peste 865 de milioane de utilizatori în peste 3.200 de orașe din 106 țări.

Moovit acumulează până la șase miliarde de puncte de date anonime pe zi, alăturându-se celui mai mare depozit de date din lume privind tranzitul și mobilitatea urbană. Pentru guverne, orașe, agenții de tranzit și companii private, Moovit oferă soluții MaaS alimentate de AI care acoperă planificare, operațiuni și optimizare cu valoare dovedită în reducerea aglomerației, creșterea numărului de utilizatori ai transportului în comun și creșterea eficienței și utilizării activelor. Lideri din industrie precum Microsoft, Uber și Cubic s-au asociat cu Moovit pentru a-și alimenta ofertele de mobilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *