Samsung România a desemnat membrii GRLpower, o echipă de gaming cu componență exclusiv feminină, formată din cinci creatoare de conținut de gaming din România.

Echipa a fost formată în urma unui concurs derulat pe canalul de Youtube al Samsung România, în perioada 5 octombrie și 2 noiembrie 2020, ca parte a programului PlayOn with Samsung. Principalele criterii de selecție a membrelor echipei au fost originalitatea clipurilor înscrise, felul în care streamerii au performat în jocurile preferate și interacțiunea cu comunitatea lor.

”Ne bucurăm că putem anunța astăzi prima echipă de gaming a Samsung formată exclusiv din fete. A fost o provocare să identificăm cele mai bune cinci creatoare de conținut de gaming, dintr-un număr atât de mare de fete înscrise. Prin cooptarea noilor membre ale echipei GRLpower, care face parte din programul #PlayOn with Samsung, dorim să transmitem un semnal pozitiv către comunitatea femeilor care activează în domeniul tehnologiei și al gaming-ului”, a declarat Simona Panait, Director de Marketing si Online Samsung România și Bulgaria.

Peste 80 de fete care s-au înscris au întrunit condițiile de eligibilitate și au intrat în procesul de jurizare, din care au făcut parte creatorii de conținut de gaming Antonia Nuckle și Maximilian Ioan.

Cele cinci membre ale echipei GRLpower sunt Antonia Nuckle, Alecsandra Beatrice, Roberta AmR, MeowmyTTV și Reddysh. Acestea sunt cunoscute pentru gaming skills foarte bune într-o varietate de titluri populare, de la jocuri de tip shooter până la MOBA.

Prima apariție în formulă completă a echipei Samsung GRLpower va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, la standul virtual Samsung, unde acestea le vor oferi fanilor detalii despre experiența lor și vor oferi o demonstrație de gaming în echipă.

Echipa de gaming GRLpower va folosi smartphone-ul Galaxy Note20 Ultra, unul dintre cele mai puternice device-uri de gaming, pentru sesiunile lor de mobile gaming. Galaxy Note20 integrează un display dinamic AMOLED 2X și o rată de refresh de 120Hz, fiind echipat cu cel mai rapid procesor dintre toate dispozitivelor Galaxy.

Samsung va fi partenerul de mobile gaming al celor cinci fete și le va sprijini în dezvoltarea de conținut de gaming de calitate pentru comunitățile lor de Youtube și Twitch atât în stream-uri realizate individual, cât și ca echipă de gaming.

Platforma #Playon with Samsung reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil sau diferite proiecte speciale de conținut.

Samsung își continuă astfel angajamentul global și local în comunitatea de gaming, bazat atât pe afinitatea ridicată a fanilor Samsung pentru gaming, cât și pe dezvoltarea unui portofoliu variat de produse dedicate, de la smartphone-uri și tablete până la monitoare, televizoare și alte componente hardware.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *