București, 10 decembrie 2020 – Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea a două dispozitive audio de ultimă oră și pe piața din România. HUAWEI FreeBuds Studio, primele căști wireless over-ear din portofoliul companiei și HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II, ochelarii inteligenți care setează noi repere în industrie, sunt disponibile local, în magazinele partenere, începând cu data de 10 decembrie. HUAWEI FreeBuds Studio vor fi disponibile local începând de la prețul de 1.299 lei, în timp ce ochelarii HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II vor putea fi achiziționați începând de la prețul recomandat de 1.499 lei.

 Cele două dispozitive reprezintă o alegere inspirată pentru cei aflați în căutarea unui cadou de Crăciun perfect pentru iubitorii de tehnologie și de inovație. HUAWEI FreeBuds Studio și HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II le permit utilizatorilor să exploreze o lume audio digitală mai bună și mai complexă, răspunzând prompt chiar și celor mai exigente nevoi audio. Experiența revoluționară de anulare a zgomotului și funcțiile interactive oferite de cele două dispozitive asigură o experiență de purtare confortabilă pe tot parcursul zilei.HUAWEI FreeBuds Studio (2)

 HUAWEI FreeBuds Studio: Sunet premium și design atractiv

Noile căști HUAWEI FreeBuds Studio oferă o experiență audio Hi-Fi și o calitate a sunetului de înaltă rezoluție de până la 48 kHz, pentru a readuce detaliile bogate ale muzicii de înaltă rezoluție. Sistemul dinamic de anulare activă a zgomotului (Active Noise Cancellation), lider în industrie, oferă trei moduri distincte care pot fi comutate în funcție de zgomotul din mediul înconjurător: Cozy ANC, General ANC și Ultra ANC.HUAWEI FreeBuds Studio (4)

În era vieții inteligente, utilizatorii își doresc conexiuni pe mai multe dispozitive. Căștile HUAWEI FreeBuds Studio dispun de conexiune dublă cu patru canale și dual-mode, care le permite utilizatorilor să se conecteze simultan la două dispozitive, fără a fi nevoie de deconectare și reconectare. Astfel, căștile suportă conexiune dublă cu dispozitivele Huawei pentru toate scenariile, precum și cu dispozitivele Android, iOS și Windows.

Inspirate din geometrie și simplitate, HUAWEI FreeBuds Studio sunt atractive și confortabile. HUAWEI FreeBuds Studio îmbină arta și tehnologia pentru a oferi o pereche de căști confortabile cu design atractiv, potrivite oricărui stil. Căștile dispun de un design cu linii și cercuri simple, și o textură metalică mată pentru un aspect premium. Brațul cilindric din oțel inoxidabil conectează banda și difuzoarele, oferind un design unic.HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II (2)

Îmbunătățind și mai mult experiența de purtare, HUAWEI FreeBuds Studio vin cu difuzoare mai mari, de 65mm*42mm, potrivindu-se perfect pe urechile oricărui utilizator. Protecția din piele proteică este moale și confortabilă, permițând în același timp o izolare fonică excelentă. Banda pentru cap dispune de un design simplificat și se poate extinde la 150 de grade pentru a se potrivi diferitelor forme și dimensiuni ale capului.

Datorită componentelor acustice profesionale, HUAWEI FreeBuds Studio suportă o frecvență de răspuns vastă de 4 Hz – 48 kHz, reglată fin de experții audio pentru a oferi un sunet excelent al muzicii, cu detalii bogate.

HUAWEI FreeBuds Studio dispun de un driver de diafragmă personalizat. Diafragma polimerică de 40 mm cu patru straturi permite o gamă mai largă a frecvenței de răspuns și o sensibilitate mai mare, în timp ce tehnologiile de codec audio wireless L2HC ale Huawei realizează o rată de transmisie audio de până la 960 kbps. Aceasta permite căștilor HUAWEI FreeBuds Studio să reproducă sunetele originale de înaltă calitate ale fișierelor audio, cu detalii incredibile.HUAWEI x GENTLE MONSTER Eyewear II (3)

HUAWEI FreeBuds Studio dispun de o arhitectură inovatoare de izolare fonică „TAT” cu două straturi și de ANC dinamică inteligentă, pentru un efect de anulare a zgomotului de până la 40 dB. Cu senzorul de mediu IMU integrat și sistemul de microfoane, căștile pot detecta cu precizie mediul sonor al utilizatorului și oferă trei moduri ANC ce se pot adapta la mediu, pentru o mai bună anulare a zgomotului.

HUAWEI FreeBuds Studio suportă modul awareness și modul voce, permițându-le utilizatorilor să audă ce se petrece în jur sau să poarte conversații clare, fără a da jos căștile. Noul sistem de reducere a zgomotului cu șase microfoane poate capta vocea mai direcționat, concentrându-se eficient pe voci și reducând zgomotul de fundal.

HUAWEI FreeBuds Studio sunt primele căști wireless over-ear cu două antene din industrie și oferă o acoperire omnidirecțională de 360° a semnalului Bluetooth, pentru o conexiune mai stabilă. Chiar și în locuri cu interferențe puternice de semnal, cum ar fi aeroporturile, antena dublă poate identifica inteligent și trece automat la o altă antenă cu un semnal mai puternic, oferind conexiune și stabilitate mai bune pentru apeluri telefonice fluide.

Atunci când căștile HUAWEI FreeBuds Studio sunt complet încărcate, asigură un timp de ascultare a muzicii de până la 20 de ore cu funcția ANC activată, sau de 24 de ore dacă funcția ANC este dezactivată. Cu o încărcare rapidă de doar 10 minute, HUAWEI FreeBuds Studio pot oferi 5 ore de redare a muzicii cu funcția ANC activată, sau 8 ore dacă funcția ANC este dezactivată.

HUAWEI Eyewear:  Un nou trend în tehnologia audio inteligentă

Huawei dezvăluie următoarea generație de ochelari inteligenți cu noii HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II. Bazându-se pe filozofia de design a companiei – fuziunea perfectă a tehnologiei cu stilul și tendințele în modă – ochelarii inteligenți Huawei se axează pe inovație audio și inteligentă, cu un design avangardist, dar confortabil, și numeroase funcții inteligente remarcabile. Astfel, Huawei creează un trend unic și emblematic în materie de accesorii inteligente pentru utilizatorii pasionați de modă.

Eyewear II se inspiră din filosofia de design GENTLE MONSTER, uimitoare din punct de vedere vizual, și care oferă o gamă largă de ochelari de soare și de vedere care scot în evidență personalitatea purtătorului. Eyewear II au fost proiectați folosind tehnologiile de bază Huawei și funcțiile de confidențialitate acustică. Difuzorul semi-deschis ultra subțire, de mare amplitudine, anulează efectiv pierderile de sunet și oferă utilizatorului un sunet stereo de înaltă definiție. Funcția actualizată Interacțiune Inteligentă transformă ochelarii într-un asistent personal care oferă acces mai rapid la informații și o formă mai inteligentă de interacțiune, pentru o experiență nouă de tehnologie inteligentă portabilă.

HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II oferă o experiență de purtare mai confortabilă. Integrând tehnologiile într-o manieră precisă, brațele subțiri sunt fabricate din titan din plastic pentru densitate și greutate reduse. Balamaua dintre brațe și ramă este realizată din elastic din titan și are o rezistență de susținere crescută, reducând senzația de presiune exercitată de brațe. Mai mult, unghiul brațului din zona urechii a fost mărit față de prima generație de la 12° la 20°, pentru o potrivire confortabilă.

Eyewear II dispun de un difuzor mai mare, mai subțire, de mare amplitudine, care oferă o gamă mai largă de scene de sunet pentru o experiență audio mai captivantă, perfectă pentru redarea de muzică, jocuri sau vizionare TV.

Ochelarii Eyewear II dispun și de un design unic pentru confidențialitate acustică, cu un difuzor semi-deschis pe fiecare braț, care transmite sunetul direct la urechea purtătorului prin camera de sunet direcțională, reducând eficient pierderile de sunet și oferind o experienţă stereo mai clară și mai stratificată. În plus, ambele brațe includ un orificiu de scurgere care poate compensa undele sonore direcționale generate de cavitățile sonore, reducând și mai mult pierderile de sunet. Alături de tehnologia de adaptare a volumului, Eyewear II pot reduce automat volumul pe baza sunetelor din mediul ambiental, garantând că utilizatorul poate auzi clar și reducând impactul asupra persoanelor din jur.

Eyewear II suportă control inteligent al gesturilor. Pentru a se bucura de această tehnologie, utilizatorii trebuie doar să ciupească ușor brațul stâng. În plus, asistentul vocal poate fi activat cu ușurință printr-o atingere dublă pe brațul stâng. Eyewear II suportă și gesturi de glisare. Pentru a reda melodia următoare/anterioară sau pentru a regla volumul, utilizatorii trebuie doar să gliseze de două ori pe braț, fără să-și scoată telefonul. Echipați cu mai mulți senzori avansați, ochelarii Eyewear II pot detecta în mod inteligent dacă sunt purtați. De exemplu, în timpul redării muzicii, Eyewear II se vor întrerupe atunci când senzorii detectează că utilizatorul a scos ochelarii și vor relua redarea dacă utilizatorul îi pune din nou într-un interval de trei minute.

În plus, Eyewear II fac un pas înainte în materie de experiență inteligentă. După ce utilizatorul își scoate ochelarii pentru o vreme și apoi și-i pune din nou la ochi, pe ecranul smartphone-ului va apărea o fereastră care indică nivelul bateriei ochelarilor Eyewear II. Apăsând pe fereastra pop-up, utilizatorul poate accesa rapid setările dispozitivului pentru mai multe detalii. Eyewear II afișează un mesaj de întâmpinare de fiecare dată când utilizatorul îi folosește la începutul fiecărei zile.

În plus față de experiența audio remarcabilă, Eyewear II vin cu o baterie puternică pentru a le permite utilizatorilor să îi poarte ore în șir. Eyewear II pot reda muzică timp de 5 ore cu o singură încărcare. Mai mult, Eyewear II oferă o nouă tehnologie NFC contactless și încărcare rapidă wireless, permițând ochelarilor să fie gata de utilizare oricând și oriunde.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *