Patru proiecte de la C-Lab Inside și șaptesprezece start-up-uri de la C-Lab Outside vor fi

prezentate în cadrul celui mai mare eveniment tehnologic din lume

București, România – 7 ianuarie 2020 – Samsung Electronics a anunțat astăzi faptul că își va prezenta proiectele C-Lab și start-up-urile C-Lab Outside la CES 2021 în perioada 11-14 ianuarie. Samsung va dezvălui patru proiecte de interes, în curs de desfășurare, din programul in-house C-Lab Inside. Pe lângă acestea, șaptesprezece start-up-uri susținute de C-Lab Outside, din programul de accelerare a Samsung, vor participa, de asemenea, la eveniment.

7. Magpie Tech, Growth management device for children kiko (smart height & weight scale) (1)

Având în vedere lipsa de oportunități pe care start-up-urile le-au avut în ceea ce privește participarea fizică la expoziții din industrie pe fondul pandemiei în 2020, Samsung susține participarea virtuală a start-up-urilor la CES din acest an pentru a le ajuta să atragă potențiali investitori și cumpărători. De asemenea, expoziția din cadrul CES a acestui an va face loc, pentru prima dată, start-up-urilor locale susținute de Samsung în colaborare cu Daegu Center for Creative Economy & Innovation și Gyeong-buk Center for Creative Economy & Innovation.

8. Designovel, Fashion design creation using image AI

C-Lab Inside: Patru proiecte adresate unor varietăți de stiluri de viață ce urmează a fi expuse

C-Lab Inside, care a prins viață în 2012, este un program intern de colectare a ideilor ce are ca scop încurajarea și alimentarea ideilor inovatoare venite din partea angajaților Samsung. Acesta va fi cel  de-al șaselea an consecutiv în care C-Lab participă la CES. Proiectele C-Lab Inside, care urmează să fie dezvăluite anul acesta se concentrează pe produse și servicii personalizate care răspund diverselor stiluri de viață existente. Comercializarea produselor și răspunsurile utilizatorilor vor fi măsurate pe tot parcursul expoziției pentru a îmbunătăți și avansa în continuare proiectele.

9. Innovation Honoree Luple, , which has developed a portable and artificial sunlight device

Cele patru proiecte realizate prin programul C-Lab Inside sunt:

 • EZCal, aplicație automată de calibrare a calității imaginii TV pentru o calitate a vizionării la nivel cinematografic;
 • Air Pocket, dispozitiv portabil de stocare a oxigenului;
 • Scan & Dive, dispozitiv IoT și soluție pentru clasificarea materialelor, precum și recomandări de îngrijire optimă;
 • Și Food & Sommelier, serviciu pentru găsirea unui echilibru optim între alimente și vinuri.

C-Lab Outside: De la AI la asistență medicală și divertisment, șaptesprezece start-up-uri pregătite pentru piața globală

Creat în octombrie 2018, C-Lab Outside este un program special gândit pentru a accelera dezvoltarea de start-up-uri, vitalizând ecosistemul start-up-urilor din Coreea de Sud. Programele locale de incubare a start-up-urilor de la Daegu Center și Gyeong-buk Center for Creative Economy & Innovation sunt, de asemenea, derulate ca parte a C-Lab Outside.

Start-up-urile înscrise în programele C-Lab Outside sunt prevăzute cu spațiu de lucru pentru birou, sesiuni de mentorat realizate de angajații Samsung, oportunități de a participa la expoziții IT globale, relații cu investitori și sprijin financiar.

În ultimul an, șaptesprezece start-up-uri s-au alăturat acestor programe, participând la CES 2021. Inovațiile prezentate de companii includ:

 • Anonimizarea informațiilor cu caracter personal bazată pe AI de către Deeping Source;
 • Crearea unui avatar în viața reală prin scanare 3D și soluție de creare a conținutului VR / AR de către Flux Planet;
 • Dispozitiv de gestionare a ritmului de creștere pentru copii de către Magpie Tech;
 • Crearea anumit design de modă pe bază de imagini cu tehnologie AI de la Designovel.

Start-up-urile din programul C-Lab Outside intenționează să vizeze piața globală începând cu CES 2021, întâlnindu-se aici cu investitori și cumpărători din întreaga lume pentru noi potențiale oportunități de afaceri.

Trei start-up-uri din cadrul C-Lab Inside au fost premiate pentru inovație la CES 2021

Samsung Electronics susține proiectele C-Lab Inside cu potențial ridicat pentru a se dezvolta ca start-up-uri complete încă din 2015. Trei startup-uri de la C-Lab Inside – Luple, Bluefeel și Pixelro – așteaptă parteneri și consumatori globali la CES 2021.

CTA (The Consumer Technology Association) a recunoscut, de asemenea, eforturile din cadrul programului Samsung de incubare a start-up-urilor, desemnând trei dintre start-up-urile incluse în programul C-Lab Inside pentru a fi premiate cu titulatura de innovation honorees of CES 2021 în domeniul sănătății și wellness-ului.

Câștigătorii sunt:

 • Luple, care a dezvoltat un dispozitiv portabil și artificial de lumină solară;
 • Breathings, producător al unui dispozitiv IoT care gestionează cu ușurință sănătatea respiratorie,
 • Linkface, premiat pentru cel de-al doilea an consecutiv acum, pentru crearea unui dispozitiv cu bandă pentru gât care monitorizează semnalele biologice legate de respirație și inimă.

„Sperăm că start-up-urile de la C-Lab Outside își dovedesc cu succes competențele tehnologice și avantajul competitiv pe scena globală la CES și vor găsi noi oportunități de afaceri. Suntem, de asemenea, încântați să aducem proiectele C-Lab Inside în fața unui public mai larg. Încurajarea inovațiilor de perspectivă atât în ​​interiorul, cât și în afara companiei și oferirea de oportunități de colaborare reprezintă o sinergie crucială de succes în tehnologie, care în cele din urmă va aduce beneficii tuturor”, a declarat Inkuk Hahn, Corporate VP and Head of Creativity & Innovation Center at Samsung Electronics.

Samsung Electronics a anunțat în 2018 că va susține 300 de start-up-uri coreene prin intermediul C-Lab Outside și 200 de proiecte prin C-Lab Inside pentru următorii 5 ani.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

 

Anexa 1. Proiecte C-Lab Inside

 

Nume Proiect Descriere
EZCal Aplicație automată de calibrare a calității imaginii TV pentru o calitate a vizionării la nivel cinematografic
Air Pocket Dispozitiv portabil de stocare a oxigenului
Scan&Dive Dispozitiv IoT și soluție pentru clasificarea materialelor, precum și recomandări de îngrijire optimă
Food&Sommelier Serviciu pentru găsirea unui echilibru optim între alimente și vinuri

Anexa 2. Start-up-uri C-Lab Outside

 

Nume Companie Descriere Website
Medipresso Soluție medicală pentru monitorizarea sănătății și recomandări de capsule de ceai www.medipresso.com
Deeping Source O nouă soluție de deep learning prin AI anonimizată (identificarea și eliminarea informațiilor de natură personală) www.deepingsource.io
Dabeeo Tehnologie poziționată în interior bazată pe vizionare www.dabeeo.com
Bitbyte Un serviciu tematic de tastatură cu caractere ce reacționează la textul introdus plkey.app
Classum O platformă interactivă de învățare cu instrumente de comunicare și gestionare www.classum.com
Flexcil Serviciu digital de preluare a notițelor, care permite editarea ușoară a PDF-ului folosind gesturile stiloului www.flexcil.com
Catch It Play O platformă de învățare a limbilor străine cu diverși factori de motivație gamificată catchitenglish.com/en
42Maru O platformă care înțelegere procesul de citire și care răspunde la întrebări pe baza înțelegerii limbajului natural www.42maru.ai
Flux Planet Crearea unui avatar în viața reală prin scanare 3D și soluție de creare a conținutului VR / AR de către Flux Planet; fluxplanet.com
Thingsflow Descărcare și îngrijire mentală bazate pe conversații chatbot www.thingsflow.com
CounterCulture Company Serviciu de instruire online K-pop www.bekpopidol.com
Salin „EpicLive”, o platformă de colaborare / educație online bazată pe 5G, XR www.salin.co.kr
Lillycover Linie de producție cosmetică personalizată la scară mică www.lillycover.com
SIDHub Sterilizator de curățare a aerului „Waven” care reduce virusul și praful ultrafin www.waven.link
Magpie Tech Dispozitiv de monitorizare a ritmului de creștere pentru copii: „kiko” (înălțime inteligentă și scară de greutate) www.magpie-tech.com
WATA Serviciu de poziționare de înaltă precizie, utilizând senzori pentru smartphone www.watanow.com
Designovel Crearea unui design de modă pe bază de imagini cu tehnologie AI www.designovel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *