HP prezintă PC-uri inovatoare pentru a crea, pentru a colabora și pentru a te conecta indiferent de locul în care te afli.  

 

Au fost făcute progrese importante în materie de Inteligență Artificială, au fost dezvoltate sisteme de control al luminii pe display şi au fost implementate idei inovatoare de design pentru noua lume hibridă.

Noutăţi:

 hp_elite_dragonfly_max_rear_left

     
Într-o perioadă în care conferințele video sunt tot mai numeroase, HP Elite Dragonfly Max oferă cea mai bună experienţă de colaborare pentru un dispozitiv convertibil de business cu o cameră de 5 MP. Cu o calitate superioară a sunetului, calibrare personalizată şi opţiuni de anulare a zgomotului de fond, HP Elite Wireless Earbuds sunt cele mai evoluate căşti din lume pentru colaborare. Fiind primul convertibil business avansat din lume, HP Elite Folio se adaptează la modul în care oamenii fac tranziția  între muncă și viața personală, utilizând platforme de calcul Qualcomm® Snapdragon™ pentru a oferi conectivitate opțională 5G și până la 24,5 ore de redare video. Un studio personal de creaţie mobil, HP ENVY 14 este primul monitor al companiei cu diagonală de 14 inch, cu un display 16:10 care permite o vizualizare crescută cu 11% a conținutului – pentru o productivitate mai mare. În plus, HP Enhanced Lighting oferă lumină care personalizează și îmbunătăţeşte imaginea utilizatorului în video call-uri.

 

11 ianuarie 2021 — Computerul personal nu a fost niciodată mai important, astfel că anul acesta în cadrul CES 2021 HP Inc. lansează inovaţii esenţiale pentru modul de lucru și de viață al oamenilor. HP prezintă noi dispozitive şi soluţii gândite pentru a susține modul de lucru hibrid şi folosirea pe scară largă a studiourilor personale de creaţie.

hp_renew_travel_15.6-inch_backpack (8)

La nivel global, mai mult de jumătate din forţa de muncă lucrează în continuare de acasă din cauza pandemiei și astfel PC-ul are noi întrebuințări pentru consumatori şi pentru angajaţii care muncesc de acasă. Odată cu pandemia COVID-19, timpul petrecut în fața calculatorului a crescut cu şapte ore pe săptămână. În unele cazuri, această schimbare a dus la creşterea creativităţii de zi cu zi – realizarea de fotografii, redactarea de povestiri sau articole şi streaming-ul live sunt top trei activităţi ale consumatorilor.

new_hp_elite_wireless_earbuds_front_inside-Case (1)

Dar, munca de acasă nu este întotdeauna o misiune simplă, în condițiile în care doar 30%  dintre oameni au o cameră specială, dedicată biroului. Totuşi, 72% dintre cei care lucrează de acasă îşi doresc în viitor un mod de lucru hibrid şi 48% dintre reprezentanții Generaţiei Z iau în considerare extinderea activităților freelance în viitor, fiind în căutarea unor soluţii mai bune pentru colaborare şi care să le asigure micro-mobilitate.

“Chiar dacă PC-urile sunt mai importante ca oricând, cei mai importanţi sunt oamenii. Motorul nostru de inovaţii continuă să se bazeze pe informaţii aprofundate despre consumatori, care să-i ajute pe oameni să rămână conectaţi, implicaţi şi să poată colabora în această nouă realitate”, a declarat Alex Cho, preşedinte Personal Systems, HP Inc. “Nu ne limităm doar la dispozitivul utilizat, ne gândim la ceea ce poate oferi oamenilor experienţe superioare – de la software care oferă control al luminozităţii pentru video call-uri și accesorii care oferă o experienţă personalizată, până la soluții care pot face mai simplă monitorizarea şi gestionarea mai multor dispozitive”.

 

HP @ CES 2021 portofoliu de inovaţii.

Află mai multe accesând https://www8.hp.com/us/en/ces.html

.

Colaborare dincolo de aşteptări

Modul şi locul în care lucrăm impune nevoia de tehnologii care să faciliteze colaborarea şi productivitatea. Capacitatea de a lucra împreună, în pofida distanţei, nu a fost niciodată mai importantă. HP vine în întâmpinarea acestei nevoi cu noul HP Dragonfly G2 şi HP Dragonfly Max, care oferă colaborare la un nivel superior.

 

HP Elite Dragonfly G2 oferă libertatea de mişcare acasă sau la birou, fiind cel mai compact dispozitiv de business convertibil din lume, cu o greutate care pornește de la mai puţin de 1 kg. Face parte, de asemenea, din cel mai sustenabil portofoliu PC din lume, cu finisaje moderne care încorporează materiale reciclate, inclusiv plastic recuperat din apropierea oceanelor. Dispozitivul oferă putere incredibilă cu procesoarele Intel® Core™ de Generație 11 şi grafică nouă integrată Intel® și permite utilizatorilor să rămână conectaţi prin opţiunea ultra rapidă 5G sau conectivitate 4G LTE, cu Tile™ integrat. Carcasa Dragonfly Blue este convertibilă și uşor de curăţat. Printre caracteristicile noi şi îmbunătăţite sunt: sunet perfect cu sistem audio Bang&Olufsen, cu Inteligență Artificială pentru a maximiza experienţa audio în timpul convorbirilor, dar și pentru muzică și filme. Noua tehnologie HP de detectare a intruziunilor, HP Tamper Lock, blochează PC-ul dacă a fost deschis sau compromis fizic şi anunță utilizatorul.

HP Elite Dragonfly Max duce Elite Dragonfly G2 dincolo de orice aşteptări, oferind cea mai avansată experienţă de colaborare pentru un dispozitiv de business convertibil. Disponibil în culorile negru strălucitor sau albastru Dragonfly, Elite Dragonfly Max oferă o experienţă de colaborare confortabilă, fără probleme, grație caracteristicilor îmbunătăţite: patru microfoane wide-range cu optimizare audio bazată pe Inteligență Artificială, o cameră de 5 MP + IR  pentru video conferințe de o calitate superioară şi un display HP Eye Ease cu tehnologie cu lumină albastră certificată Eyesafe®, pentru a lucra, a te relaxa online sau a vorbi pe chat fără suprasolicitarea ochilor.

HP Elite Dragonfly G2 face parte din portofoliul cu cele mai sustenabile PC-uri din lume. HP Elite Dragonfly Max, disponibil în culorile negru strălucitor sau albastru Dragonfly, oferă o experienţă de colaborare imersivă creată pentru a susţine conferinţe online complexe.

Căştile wireless HP Elite sunt cele mai evoluate căşti pentru colaborare, cu audio tuning personalizat, cu sistem ajustabil de anulare a zgomotului de fond şi cu presetări de sunete. Ziua de lucru este mai ușoară cu aceste căşti care fac trecerea insesizabilă de la o conferinţă online la ascultarea de muzică pe telefon, prin aplicaţia pentru Windows® 10, iOS sau Android. Căştile wireless HP Elite vor fi oferite, opţional, la pachet cu Elite Dragonfly Max, dar sunt disponibile și separat.

Căştile wireless  HP Elite fac ziua de lucru mai ușoară, conectându-se la mai multe dispozitive, oferind tuning audio personalizat şi opțiunea de anulare a zgomotului de fond.

 

Fluiditate excepțională pentru mobilitate şi productivitate fără limite

HP Elite Folio oferă o productivitate crescută datorită platformei de calcul 5G de Generație 2 Qualcomm® Snapdragon™ 8cx, oferind viteze de conectare prin 5G, Wi-Fi 6 şi până la 24,5 ore de redare video. Oferă libertate de mişcare fără a pierde din calitatea imaginii grație unei camere cu un unghi de 76 de grade, microfon dual şi difuzoare high-definition cu sistem audio Bang&Olufsen. Monitorul cu diagonala de 13.5-inch integrează HP Sure View Reflect şi o cameră HD cu sistem de confidențialitate încorporat, pentru o securitate sporită. La birou sau acasă, Elite Folio se poate adapta oricărui mediu, fără ventilator şi cu tastatură silenţioasă.  Dispozitivul include și un creion mereu la îndemână, HP Elite Slim Active Pen, cu sistem integrat de încărcare şi suport pentru acces rapid.

 

HP Elite Folio oferă un design care face uşor tranziţia de la laptop, la tabletă sau la modul media.

Uşor, elegant şi puternic  

 

HP EliteBook 840 G8 Aero oferă mobilitate de mişcare şi răspunde nevoilor unei zile de lucru cu multiple sarcini și operațiuni, indiferent de locul în care oamenii muncesc. Cu o greutate care pornește de la mai puţin de 1,13 kg, acest dispozitiv puternic este echipat cu procesoare de Generaţia 11 Intel® Core™, cu Tile™ integrat, cu Wi-Fi 6 şi cu opțiune de conectivitate 5G LTE. Utilizatorii pot lucra împreună chiar și când sunt la distanţă folosind camera 720p HD integrată, un al treilea microfon, difuzoare de top şi sistem audio bazat pe Inteligență Artificială. Dispozitivul face parte din categoria celor mai sigure şi uşor gestionabile PC-uri din lume și are o serie de caracteristici HP de Securitate pentru a proteja informaţiile sensibile, inclusiv HP Privacy Camera şi HP Sure View Reflect împotriva hackingului vizual. Carcasa din magneziu conţine 90% materiale și plastic reciclat, iar ambalajele provind 100% din surse sustenabile pentru a reduce impactul asupra mediului.

HP EliteBook 840 G8 Aero este cel mai uşor laptop mainstream de business din lume de 14-inch, oferind utilizatorilor libertate de mişcare în medii de lucru hibride, fără compromisuri.

Alte noi dispozitive HP:

  • HP EliteBook x360 1030 G8şi HP EliteBook x360 1040 G8 transformă stilul de lucru cu un procesor puternic, securitate înaltă şi conexiune 5G optională.
  • HP Elite x2 G8combină performanţa unui PC modern cu mobilitatea unei tablete pentru profesioniştii care doresc să lucreze de oriunde, fără a renunţa la productivitate, securitate sau intimitate.
Designul modern, subţire şi uşor al HP EliteBook x360 1030 G8 şi HP EliteBook x360 1040 G8 personalizează stilul de lucru.
HP Elite x2 G8 oferă performanţa unui PC şi mobilitatea unei tablete într-un design impresionant, oferind caracteristici specifice dispozitivelor business.

 

 

Servicii

HP Smart Support oferă soluții rapide pentru probleme IT, pentru a susţine angajaţii. Smart Support oferă asistenților HP informaţii referitoare la starea dispozitivelor şi date de configurare pentru un review rapid, diagnostic şi depistarea posibilelor probleme. Această nouă opţiune poate fi descărcată pentru anumite dispozitive comerciale HP.

HP Business Boost oferă suport unic pentru IMM-uri în vederea susţinerii angajaţilor care lucrează de la distanţă pentru a fi mai productivi, printr-o solutie simplă, preinstalată pentru PC-uri şi imprimante.

 

Creativitate fără limite

HP ENVY 14 este un studio de creație personal și mobil, care oferă libertatea de a crea şi de a fi conectat de oriunde. Display-ul multi-touch IPS 16:10 WUXGA (1920 x 1200) oferă o imagine cu 11% mai amplă decât un laptop tradiţional 16:9. Este, de asemenea, primul laptop HP cu diagonală de 14-inch cu calibrare de culori Delta E <2 pentru o acurateţe nemaiîntâlnită a culorilor. HP Display Control permite setări şi personalizare în funcţie de scenariul de creație.

În funcţie de fluxul de lucru, HP System Control permite personalizarea procesoarelor de Generație 11 Intel® Core™ și placa grafică până la NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti Max-Q, prin patru setări diferite. Răcirea este asigurată de sistemul termic avansat care folosește un senzor infraroșu, prin HP Performance Control. Puterea poate fi împărțită între CPU şi GPU cu HP Dynamic Power. Bateria susține proiectele de creație, având o durată de viață de până la 16 ore și jumătate.

ENVY 14 include o protecţie fizică pentru cameră, un buton dedicat pe tastatură pentru a închide microfonul şi un sistem AI de eliminare a zgomotului de fond atunci când sunt utilizate difuzoarele, căştile sau microfonul în timpul apelurilor video/audio sau atunci când înregistrezi. Cu HP QuickDrop pot fi transferate simplu şi în siguranţă fotografii, filme, documente şi multe altele, wireless între PC şi dispozitive mobile.

HP ENVY 14 dispune de HP Enhanced Lighting, o lumină care controlează luminozitatea monitorului pentru a personaliza și a îmbunătăţi imaginea utilizatorului în video call-uri.

Creat pentru productivitate

Monitoarele HP M-Series FHD sunt gândite pentru cei care lucrează de acasă şi pentru profesioniştii din domeniul creativ care trebuie să fie productivi, într-un design slim și modern. Ochii sunt protejați folosind tehnologia cu lumină albastră care nu afectează acurateţea culorilor şi care este certificată Eyesafe®. M24f, M27f şi M32f FHD oferă imagine continuă pe trei din cele patru laturi și full HD pentru claritate şi unghiuri ample. Spaţiile de lucru pot fi uşor organizate printr-un sistem de prindere a cablurilor integrat în spatele suportului.

Monitoarele HP M-Series FHD sunt primele monitoare din lume certificate Eyesafe® construite cu plastic recuperat din apropierea oceanelor. Fiecare monitor este produs sustenabil din 85% plastic utilizat reciclat şi 100% ambalaj reciclat.

 

Monitoarele HP E24u G4 şi HP E27u G4 USB-C sunt o soluţie perfectă, cu o conexiune rapidă şi facilă USB-C® care poate susţine un laptop conectat cu până la 65W. Pentru cei care lucrează de acasă sau de la birou şi care au nevoie de o configuraţie simplă pentru mai multe monitoare, aceste display-uri pot fi înlănțuite, oferă conectivitate multi-port, sunt ergonomice și dispun de protecţia cu lumină albastră HP Eye Ease. Butonul de pornire a monitorului poate fi folosit și pentru a deschide sau închide monitorul şi laptopul, chiar dacă acesta din urmă are carcasa închisă.

Monitoarele HP E24u G4 şi HP E27u G4 USB-C oferă utilizatorilor un birou organizat, cu mai puţine cabluri, alimentând direct PC-ul printr-un singur cablu USB-C®.

Mouse-ul wireless HP 635 Multi-Device este accesoriul perfect, ultra compact, de la serviciu până acasă, cu o baterie care durează un an. Conectează-l la trei dispozitive diferite prin USB® nano dongle sau la două dispozitive utilizând Bluetooth®, pentru o tranziţie neîntreruptă între PC şi tabletă. Fluxul de lucru este simplificat cu patru butoane silenţioase programabile care pot activa comenzi predefinite, precum undo şi redo, folosind butoanele laterale în până la 10 aplicaţii, inclusiv: Adobe® Illustrator, Adobe® Photoshop, Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, AutoCAD, SolidWorks, Sketch Up, Chrome şi Zoom.

Mouse-ul wireless HP 635 Multi-Device simplifică fluxul de lucru şi oferă libertate de mişcare cu o gamă de opţiuni de personalizare, având o formă ultra compactă potrivită pentru orice suprafaţă plană, chiar şi sticlă.

Rucsacul şi geanta de laptop HP Renew Travel 15.6-inch sunt confecţionate sustenabil cu fibre obţinute din reciclarea sticlelor de plastic. Aceste genţi foarte uşoare sunt ideale pentru călătorii grație baretelor ajustabile şi buzunarelor interioare şi exterioare, pentru o mai bună organizare. Buzunarele căptuşite şi fermoarul antifurt oferă un plus de protecţie pentru laptopuri cu diagonala de până la 15.6-inch.

 

Rucsacul şi geanta de laptop HP Renew Travel 15.6-inch sunt produse sustenabil din fibre obţinute din reciclarea sticlelor de plastic şi a deșeurilor; 6 sticle sunt reciclate pentru o geantă de laptop şi 10 sticle, pentru un rucsac.

 

 

Preţuri şi disponibilitate

  • HP Elite Dragonfly G2este aşteptat în februarie.
  • HP Elite Dragonfly Maxeste aşteptat în februarie.
  • HP Elite Wireless Earbudssunt aşteptate în aprilie.
  • HP Elite Folioeste aşteptat în februarie.
  • HP EliteBook 840 Aero G8este aşteptat în martie.
  • HP Smart Supporteste aşteptat în martie.
  • HP EliteBook x360 1030 G8şi HP EliteBook x360 1040 G8 sunt aşteptate în ianuarie.
  • HP Elite x2 G8 este aşteptat în aprilie.
  • HP ENVY 14este aşteptat în februarie, cu preţ începând de la $999.
  • MonitoareleHP M-Series FHD sunt aşteptate în martie, cu preţ începând de la $139.
  • MonitoareleHP E24u G4 şi HP E27u G4 USB-C sunt aşteptate în martie la preţul de $219 şi $339.
  • Mouse-ul wireless HP 635 Multi-Device este aşteptat în februarie la preţul de $59.99.
  • Ghiozdanul şi geanta de laptop HP Renew Travel 15.6-inch sunt aşteptate în martie, cu preţ începând de la $49.

Pentru mai multe informaţii despre inovaţiile HP prezentate în cadrul CES 2021, accesează HP CES 2021 și kit-ul de presă online HP Press Center.

Despre HP

HP Inc. creează tehnologii pentru o viață mai bună pentru oricine, oriunde pe glob. Prin portofoliul nostru de produse și servicii – PC-uri, imprimante, soluții de imprimare 3D – facilităm experiențe uimitoare. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *