București, 12 februarie: Ultimul deceniu a însemnat o creștere reprezentativă a proceselor de inovație și tehnologie, mai ales în industria telefoanelor mobile. A schimbat felul în care oamenii trăiesc, acum mai conectați ca niciodată, modurile prin care se creează conținut, fie vizual sau audio, dar și modurile de partajare a acestuia.

Filozofia de design folosită de Motorola în proiectarea dispozitivului razr 5G, bazată pe feedbackul direct al consumatorilor, a fost crearea unui dispozitiv pliabil, care poate fi complet închis, un nou factor de formă cu afișaj Quick View și cea mai avansată cameră selfie de pe piață.

În timp ce cuvântul ,,selfie” a devenit frecvent în limbajul popular modern și a fost adăugat oficial în Dicționarul Oxford în 2013, actul de a face un selfie a început cu 200 de ani în urmă. Conform statisticilor Google, erau făcute aproximativ 93 de milioane de selfieuri pe zi în 2014, numai cu dispozitivele Android.

Prin creșterea permanentă a numărului de selfieuri, tehnologia camerei frontale a devenit o prioritate pentru consumatori atunci când aleg să achiziționeze un smartphone. Odată cu lansarea lui razr 5G, Motorola a introdus astfel, cea mai avansată cameră selfie de pe piață.

Afișajul Quick View are multe avantaje unice pentru razr 5G, iar cu ajutorul unei camere de 48MP cu tehnologie Quad Pixel, permite utilizatorilor să surprindă de fiecare dată selfieuri impresionante. Senzorul principal de 48MP surprinde fotografii clare, vibrante, cu o sensibilitate la lumină redusă de 4x mai bună – fără ca dispozitivul să fie deschis.

Camera lui razr 5G este echipată cu stabilizarea optică a imaginii (OIS) care acționează automat împotriva imaginilor și videoclipurilor neclare. Se adaptează și în condiții de lumină slabă, atunci când, în mod normal, o expunere durează mai mult.

Tehnologia cu focalizare laser automată utilizează un senzor avansat TOF, mai precis și mai rapid, care ajută camera să focalizeze rapid subiectul în condiții de lumină slabă. Camera oferă modul Night Vision, care combină mai multe cadre cu expuneri diferite, pentru fotografii luminoase, vii, cu o claritate uimitoare și culori mai precise.

Accesarea camerei de selfie se face rapid chiar și atunci când dispozitivul este pliat, printr-o glisare spre dreapta pe ecranul Quick View sau folosind Quick Capture, printr-o răsucire a încheieturii mâinii. Iar cu ajutorul funcției Auto Smile Capture, utilizatorii nu trebuie să apese nici măcar un buton pentru a face o fotografie – pur și simplu zâmbesc, iar dispozitivul realizează automat selfieul.

Motorola razr 5G a fost construit cu funcții pentru selfieuri mai creative iar la acestea se adaugă și Selfie de grup, Mod portret și Spot Color. Procesul de capturare a celor mai bune selfieuri este simplificat cu ajutorul afișajului interactiv de vizualizare rapidă și cea mai avansată cameră selfie de pe piață.

Pentru mai multe informații despre razr 5G, consultați site-ul Motorola.

Declinare responsabilități

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *