Succesul răsunător al parteneriatului Razer cu Conservation International a dus la stabilirea de noi ținte ce vor permite creșterea numărului de copaci salvați și la lansarea de noi produse promoționale Sneki Snek pentru a sprijini efortul comunității

BUCUREȘTI, 5 martie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat o nouă țintă pentru campania Sneki Snek: salvarea a un milion de copaci. Creșterea de 10 ori a obiectivului original se datorează succesului cutremurător avut în rândul fanilor. Parteneriatul cu Conservation International și-a propus inițial salvarea a 100.000 de copaci, număr care a fost atins în mai puțin de două luni, datorită popularității mascotei Razer Sneki Snek și a suportului copleșitor venit din partea fanilor Razer. Succesul campaniei este demonstrat de faptul că au fost salvați deja aproape 150.000 de copaci, echivalentul a aproape 243 de hectare.

Pentru a sărbători acest rezultat, Razer extinde ținta totală la un milion de copaci, cu noi țeluri intermediare la atingerea cărora se vor lansa noi materiale promoționale Sneki Snek. Prima dintre acestea celebrează atingerea scopului inițial de 100.000 de copaci, noile produse Sneki Snek urmând să fie anunțate în cadrul următorului eveniment RazerStore Live, alături de alte noi produse cool.

Screenshot 2021-03-05 150206

De la evadarea sa din Laboratoarele Razer de anul trecut, datorită cererii copleșitoare venite din partea comunității, Sneki Snek s-a dovedit a fi preferatul incontestabil al fanilor, inspirând iubitorii de Snek în diferite feluri, unii dintre ei chiar făcându-și tatuaje cu șarpele lor preferat. Această pasiune alături de un video foarte popular pe YouTube, au făcut din Sneki mascota ideală pentru a reprezenta campania globală de conservare și sustenabilitate a Razer, #GoGreenWithRazer.

“Sprijinul pentru campania noastră #GoGreenWithRazer, condusă de Sneki Snek, este o nebunie curată. Eram convinși că va fi nevoie de ceva timp pentru a putea salva 100.000 de copaci, dar am atins această țintă în mai puțin de două luni și ne apropiem de următorul țel intermediar, cel de a salva 250.000 de arbori,” a declarat co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan. “Astfel am devenit mai ambițioși și ne-am propus să protejăm natura alături de comunitatea noastră de fani prin extinderea obiectivului final al campaniei la un milion de copaci. Arborii salvați contribuie la conservarea naturii, inclusiv a faunei a cărei existență este legată de aceștia.”

Screenshot 2021-03-05 150145

Noile ținte intermediare își propun salvarea a 250.000, 500.000 și 750.000 de copaci, scopul final fiind cel de a proteja 1.000.000 de arbori. Efortul comunității de a atinge aceste praguri va fi răsplătit și încurajat de Razer prin lansarea de noi materiale promoționale. Fiecare produs Sneki Snek comercializat contribuie la protejarea a 10 arbori, un pas important către ținta finală de un milion de copaci.

Ajutată de Razer, Conservation International protejează copaci din zeci de păduri din întreaga lume, inclusiv țări precum Costa Rica, Ecuador, Surinam, Brazilia, Madagascar sau Indonezia. Conservation International colaborează direct cu comunitățile care trăiesc în aceste regiuni și care depind de existența acestor păduri, folosind tehnologii, unelte și abordări inovatoare pentru a prioritiza cele mai importante păduri și a maximiza beneficiile pe care acestea le oferă atât oamenilor, cât și faunei. Eforturile de protecție sunt constant monitorizate, pentru a se asigura sustenabilitatea pe termen lung.

Screenshot 2021-03-05 150128

Pentru mai multe informații vizitați https://www.razer.com/campaigns/sneki-snek

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *