Noul Galaxy XCover 5 satisface nevoile unei forțe de muncă din ce în ce mai flexibilă, fiind potrivit atât pentru munca de teren, cât și pentru cea din fabrică, cu o protecție completă împotriva prafului și apei

București, România – 5 martie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat noul Galaxy XCover 5, un dispozitiv robust, dar sofisticat, conceput pentru a face față unor locuri de muncă solicitante, satisfăcând în același timp nevoile unei forțe de muncă din ce în ce mai mobilă. Proiectat pentru munca de teren și pentru cea din fabrică, Galaxy XCover 5 îmbină durabilitatea și confortul cu un design elegant și ușor, dar suficient de robust pentru a rezista mediilor de lucru dure. Este construit pentru a susține afacerile din actualitate, care necesită o mai mare flexibilitate, dispunând de o sensibilitate la atingere îmbunătățită pentru utilizarea cu mănuși și o baterie ușor de încărcat, detașabilă, pentru o productivitate pe întreaga zi.

„La Samsung, investim constant în tehnologii care oferă eficiență și durabilitate, două caracteristici importante pentru întreprinderile care-și desfășoară activitatea pe teren și în fabrici, devenind din ce în ce mai flexibile. Galaxy XCover 5 este un dispozitiv care se adresează provocărilor cu care angajatorii din domeniu se confruntă în mod obișnuit, de la asigurarea protecției materialelor sensibile, până la utilizarea durabilă în orice mediu. Fie pe podeaua fabricii sau în condiții de exterior, în căldură extremă, ploaie sau zăpadă – poate ține pasul cu cerințele locului de muncă, îmbunătățind capacitățile de productivitate și colaborare pentru a face ca munca de zi cu zi să fie mai ușoară și mai eficientă”, a declarat Mark Notton, Senior Director of Mobile Product Portfolio, Samsung Electronics Europe.

Construit pentru medii dificile

Galaxy XCover 5 este echipat cu diverse funcții pentru a putea face față lucrărilor și activităților solicitante. Capacitatea îmbunătățită de absorbție a șocurilor îi permite lui Galaxy XCover 5 să reziste la căzături de până la 1,5 metri. Acesta poate fi scufundat la peste un metru adâncime în apă pentru mai mult de 30 de minute, beneficiind totodată și de o protecție completă împotriva prafului. Și, deoarece profesioniștii din domeniu sunt obligați să poarte mănuși pentru a respecta măsurile de precauție pentru sănătate și siguranță, funcția “atingere cu mănuși” (Glove Touch) crește sensibilitatea la atingere, permițându-le utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși pentru o utilizare rapidă și convenabilă.

Pe lângă faptul că acestea sunt construite, din punct de vedere fizic, pentru o rezistență durabilă, dispozitivele trebuie să protejeze și informațiile sensibile vitale pentru operațiunile comerciale. Hardware-ul de pe Galaxy XCover 5 este protejat prin Samsung Knox, platforma de securitate a companiei, care oferă o adevărată protecție end-to-end, cu securitate încorporată pe fiecare strat al dispozitivului, de la cip până la aplicații. Samsung Knox protejează informațiile confidențiale de afaceri în timp real și răspunde preventiv la malware-ul din ce în ce mai avansat și la oricare alte amenințări rău intenționate.

XCover5_back

Integrare în ecosistemul partenerului Samsung

Galaxy XCover 5 este, de asemenea, îmbunătățit pentru a permite folosirea soluțiilor partenerilor într-o gamă largă de scenarii de afaceri, inclusiv cu posibilitatea de a integra funcția walkie talkie în Microsoft Teams. Funcția push-to-talk le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o simplă apăsare de buton, facilitând comunicarea între colegi. De asemenea, utilizatorii își pot configura ce aplicații pot fi deschise prin XCover Key – o caracteristică personalizată care oferă acces cu o singură atingere în aplicațiile cele mai frecvent utilizate, precum lanterna LED, apelurile de urgență sau hărțile.

 SM-G525_005_L-Perspective_Black

Performanță mai mare

Echipat cu puternicul procesor Exynos850, 4 GB RAM și până la 64 GB stocare internă, Galaxy XCover 5 are puterea de a ține pasul cu cerințele stricte ale oricărei afaceri. Bateria de 3.000mAh de lungă durată, detașabilă, suportă încărcarea rapidă prin USB și POGO.

 

 

Cameră foto profesională

Galaxy XCover 5 este echipat cu o singură cameră de 16MP (F1.8), care oferă o claritate impecabilă, ceea ce face ca surprinderea imaginilor și a videoclipurilor să fie la o calitate profesională. Funcția Live Focus îi permite subiectului din fotografie să iasă în evidență, iar camera frontală de 5MP (F2.2), fiind ideală pentru videoconferințe. Integrarea Samsung Knox Capture permite, de asemenea, scanarea direct de pe telefon, fără a compromite performanța dispozitivului.

XCover 5_Touch Screen

Caracteristici

Galaxy XCover 5 este, de asemenea, plin de alte funcții avantajoase care vor ajuta munca și activitățile din teren ale utilizatorilor. Lanterna cu LED din spatele telefonului de lângă cameră poate fi utilizată în medii mai întunecate. Galaxy XCover 5 vine, de asemenea, echipat cu un cip NFC care îi permite telefonului să fie folosit pe post de portofel digital sau card de transport, fiind ideal pentru profesioniștii care folosesc transportul public pentru a ajunge la serviciu.

XCover 5_IP68_MIL-STD810H

 

Disponibilitate

Noul Galaxy XCover 5 va fi disponibil începând cu data de 9 martie 2021 pentru piețele din Asia, Europa și America Latină, fără a se limita doar la acestea, disponibilitatea extinzându-se și în alte regiuni ulterior.

Pentru mai multe informații despre cele mai recente dispozitive Galaxy de la Samsung sau anumite specificații, vă rugăm să vizitați news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com  sau www.samsung.com/galaxy .

Specificații

Dimensiune 147 x 71.6 x 9.2mm
Display 5.3” HD+ TFT (Full Front)
AP Exynos850 (Octa 2.0GHz)
Memorie 4GB RAM cu 64GB stocare internă
Cameră (Principală) 16M AF (F1.8)

(Frontală) 5M FF (F2.2)

Baterie 3,000mAh Detașabilă

(15W cu suport de încărcare rapidă)

OS Android 11
SIM Dual SIM sau Single SIM*

*Tipul de asistență SIM variază în funcție de piață.

NFC NFC (EMV L1)
Certificări Rezistență la apă și praf IP68

Certificat MIL-STD810H

Senzor Accelerometru, Proximitate, Geomagnetic, Lumină,

Gyro

Pogo Pin Doar încărcare
Securitate biometrică Recunoaștere facială
Tastă rapidă Tastă personalizabilă

 

*Specificațiile pot varia în funcție de piață.

*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, care fac referire, dar nu se limitează la beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului, pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *