București, 15 martie 2021 – Huawei Consumer Business Group România anunță o nouă ediție a campaniei Festival of Apps, „Zile Norocoase”, disponibilă în intervalul 11 martie – 11 aprilie, în magazinul virtual HUAWEI AppGallery. Concursul îi invită pe utilizatori să se bucure de avantaje exclusive, în posesia cărora pot intra în momentul în care își personalizează telefoanele sau tabletele cu aplicații de top.

 

În perioada campaniei, participanții au 3 șanse zilnice de câștig. Premiile fizice în posesia cărora pot intra sunt dispozitive de top din portofoliul Huawei, printre care se numără căștile HUAWEI FreeBuds 3i, tableta HUAWEI MatePad T8 sau smartphone-ul HUAWEI P40 lite. Aceste device-uri sunt ideale pentru orice vârstă, stil de viață sau activitate: profesională, de studiu sau de relaxare.

În același timp, participanții pot beneficia și de premii digitale importante, oferite de parteneri ai Huawei – Bolt, Antena TV Group și Vanina Boutique. În timp ce Bolt pune în joc vouchere utile, pe care utilizatorii le pot folosi în momentul în care solicită o mașină pentru a se deplasa, AntenaPlay le oferă acestora acces gratuit la conținutul din aplicație pentru o perioadă de 3 luni, iar Vanina Boutique pune la dispoziția câștigătorilor reduceri de 10% pentru achizițiile din magazinul online. De asemenea, premii digitale sunt oferite și de Huawei – vouchere de 1 euro pentru tranzacții de peste 5 euro în HUAWEI AppGallery.

Festival of Apps

Ediția specială a campaniei este disponibilă pentru toate smartphone-urile cu Android și echipate cu magazinul HUAWEI AppGallery. Acesta poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul următor: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți, iar șansele de câștig le sunt oferite de instalarea aplicațiilor parte din campanie, printre care se numără: Bolt, Learn 33 Languages Free – Mondly, AntenaPlay, Cinemagia, Car Stunts 3D Mega Ramp Car: Impossible Tracks, Driving School 2017, Cooking Games – Food Fever& Restaurant Craze, Car Offroad Simulator, Police Car Simulator, Euro Truck Evolution, Live Wallpapers 4k & HD Backgrounds, Real Driving Sim, Learn English, Bus Simulator: Original, Wave Keyboard Background – Animations, Emojis, GIF, Coach Bus Simulator, Școala Auto – Chestionare Auto, Rummy 45 – Remi Etalat, Cooking Mania – Food Fever&Restaurant Craze, Car Games Car Stunts 3D Mega Ramp Car Driving, Switch SMS, Truck Simulator USA, Chestionare Auto DRPCIV, Hungama Music – Stream&Download MP3 Songs, Avira Antivirus 2020 – Virus Cleane & VPN, Tap Scanner, Vanina, U-Dictionary: Translate& Learn English, lifebox, QR code reader and scanner, Meitu – Beauty Cam, Easy Photo Editor, Cookbook Recipes, Podcast&Radio iVoox, Dictionary – Merriam-Webster, Peaceful Sounds, Last Shelter, Top War: Battle Game, World of Tanks Blitz, Gaminator Casino Slots – Play Slot Machines 777 și Big Farm: Mobile Harvest.

 

Pentru mai multe detalii despre campanie, vă invităm să accesați link-ul următor:  http://bit.ly/3qAZwRd.

Despre HUAWEI AppGallery

În total, HUAWEI AppGallery conține peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, MyEdenred, Raiffeisen Smart Mobile, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care se numără eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat magazinului virtual se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, Takeaway, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM și Bolt.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French, Korean, Spanish sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Deși în AppGallery sunt deja prezente alternative ale Google Maps, precum TomTom Go sau MAPS.ME, Huawei propune și o soluție proprie – Petal Maps – care oferă și posibilitatea de a stabili navigarea cu vizualizări 2D și 3D. De asemenea, instrumentul oferă funcțiile clasice ale acestui tip de aplicații, precum căutarea celei mai rapide rute sau starea traficului în timp real. Pentru a îmbunătăți performanța, Petal Maps folosește tehnologii precum Super GNSS și algoritmi de recunoaștere a imaginilor pentru a îmbunătăți precizia și pentru a le prezenta utilizatorilor cele mai eficiente și mai puțin aglomerate rute. De asemenea, integrează controlul prin gesturi pentru ca utilizatorii să nu fie nevoiți să atingă ecranul atunci când gestionează navigarea și să se bucure, în același timp, de una dintre caracteristicile de ultimă oră ale celor mai noi dispozitive din portofoliu.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *