București, 31 martie, 2021 – Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea celui mai nou model din seria HUAWEI FreeBuds pe piața din România. Noile căști TWS, HUAWEI FreeBuds 4i, îmbină într-un design unic și elegant o autonomie puternică a bateriei, calitate audio premium și tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC). Acestea sunt disponibile local la prețul recomandat de vânzare de 399 lei.

HUAWEI FreeBuds 4i moștenesc funcțiile excepționale ale seriei HUAWEI FreeBuds, printre care se numără durata de viață remarcabilă a bateriei, calitatea perfectă a sunetului și tehnologia eficientă ANC, funcționalități care le permit utilizatorilor să își dezvăluie pe deplin creativitatea și entuziasmul și să se bucure de o experiență de ascultare confortabilă, oricând și oriunde.

Dimensiuni reduse, aspect modern

Design-ul oval și compact al căștilor HUAWEI FreeBuds 4i este inspirat de faimoasa plajă cu nisip negru din Islanda. Alături de variantele de culoare clasice – Ceramic White și Carbon Crystal Black – va fi disponibilă, începând cu luna iunie, și varianta Honey Red.

Cutia de încărcare a căștilor are dimensiunile ideale pentru a putea fi ținută confortabil în palmă. În plus, HUAWEI FreeBuds 4i au trecut prin mii de teste de confort, adoptând un design care se potrivește canalului auditiv, îmbunătățind considerabil confortul la purtare pe termen lung.

Astfel, cu acest nou model, designerii Huawei vin în întâmpinarea utilizatorilor activi cu un design care asigură confort în mișcare – în timpul călătoriilor sau al deplasărilor, căștile fiind ideale pentru tineri, studenți sau angajații în corporații. În plus, datorită tehnologiei audio Huawei avansate, HUAWEI FreeBuds 4i sunt capabile să ofere o experiență audio perfectă, oricând și oriunde.

Autonomie pentru o zi întreagă de muzică

Autonomia bateriei este un aspect esențial pentru consumatori, astfel că HUAWEI FreeBuds 4i vin echipate cu o baterie generoasă, cu densitate mare de energie într-un cadru compact, oferind o durată de viață mai lungă într-un pachet mai mic.

Atunci când funcția ANC este oprită, HUAWEI FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite și de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal.

Atunci când ANC este activată, căștile pot oferi 7,5 ore de redare continuă a muzicii și 5,5 ore de apel vocal. Mai mult, tehnologia de încărcare rapidă, lider în industrie, oferă 4 ore de redare audio după o încărcare de numai 10 minute. Astfel, în timpul petrecut pentru a bea un ceai sau o cafea sau într-o scurtă pauză școlară, căștile se încarcă pentru 4 ore.  Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la nivelul bateriei atunci când nu au posibilitatea sau suficient timp la dispoziție pentru a o încărca.

Calitate audio excelentă

Căștile HUAWEI FreeBuds 4i dispun de piese personalizate, incluzând drivere dinamice mari de 10 mm pentru o amplitudine mai mare, oferind o performanță puternică a basului. Căștile vin și cu o diafragmă compusă din polimer „PEEK+PU”, flexibilă și puternică, ce asigură sensibilitate ridicată și un răspuns dinamic bogat, permițându-le utilizatorilor să audă mai multe detalii ale sunetului. În același timp, structura excelentă de reducere a zgomotului produs de vânt asigură consistența efectelor sonore, pentru o experiență de ascultare confortabilă.

HUAWEI FreeBuds 4i sunt concepute pentru a satisface cerințele muzicale ale utilizatorilor pentru diferite tipuri de muzică. Echipa profesionistă de tuning a combinat diferite instrumente, ritmuri și stiluri vocale pentru a regla calitatea audio, în așa fel încât să se potrivească cu frecvența muzicii de înaltă calitate, oferind o ieșire audio echilibrată, potrivită pentru cerințele zilnice ale majorității utilizatorilor.

Zgomot redus, sunet impecabil

HUAWEI FreeBuds 4i detectează zgomotul ambiental prin microfoane și generează o undă sonoră inversă pentru a reduce zgomotul. Algoritmul de anulare a zgomotului vizează scenarii tipice cum precum un mall aglomerat, gălăgia din mijloacele de transport, o gară sau un birou pentru optimizarea ANC, oferindu-le utilizatorilor o experiență eficientă de anulare a zgomotului.

În plus, HUAWEI FreeBuds 4i dispun și de modul Awareness, permițându-le utilizatorilor să audă ce se întâmplă în jur fără să scoată căștile. Prin simpla apăsare pe cască, HUAWEI FreeBuds 4i vor comuta automat între modurile Awareness și Active Noise Cancellation.

Pentru a reduce interferențele zgomotului ambiental în timpul apelurilor, HUAWEI FreeBuds 4i adoptă trei tehnologii anti-interferență, pentru o calitate superioară a apelului. Tehnologia exclusivă de filtrare cu fascicul permite microfoanelor să capteze cu precizie vocea utilizatorului. În plus, sistemul cu microfon dublu vine cu un design cu canal despicat pentru a reduce efectiv zgomotul vântului, iar tehnologia AI de reducere a zgomotului filtrează zgomotul suplimentar.

Detectare precisă a atingerii

Alături de calitatea audio perfectă, căștile HUAWEI FreeBuds 4i oferă o experiență de interacțiune excelentă. Utilizatorii pot controla cu ușurință redarea muzicii sau apelurile vocale și pot activa tehnologia de anulare a zgomotului prin atingere gestuală.

HUAWEI FreeBuds 4i, alături de toate celelalte modele de căști din seria HUAWEI FreeBuds, sunt compatibile cu toate sistemele de operare, astfel că pot fi conectate cu ușurință la toate smartphone-urile care rulează iOS și Android. La conectarea cu smartphone-ul, informațiile legate de bateria căștilor și de cutia de încărcare le vor fi afișate rapid utilizatorilor.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI FreeBuds 4i, vă invităm să vizitați website-ul oficial Huawei pentru mai multe informații:

https://consumer.huawei.com/ro/audio/freebuds4i/.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *