Astăzi a fost lansat Outriders, jocul video third-person RPG cooperativ dezvoltat de People Can Fly și publicat de Square Enix, care are suport NVIDIA DLSS. Outriders este un alt titlu AAA care utilizează tehnologia DLSS pentru a adăuga un plus de performanță și a duce elementele grafice la nivelul următor.

DLSS duce performanța la nivelul următor

Datorită tehnologiei NVIDIA DLSS, fiecare GPu GeForce RTX poate ajunge la 60 FPS pe 1440p cu activarea NVIDIA DLSS și oferind un plus de performață de 73% la rezoluție 4K, transformând astfel fiecare GPU GeForce RTX 3060 Ti și modelele superioade într-o placă video 4K.

Testează DLSS ON!

Gamerii GeForce vor juca Outriders cu DLSS activat, așa că sperăm că sperăm că veți alege să testați performanța și astfel.

Cumpără un laptop GeForce și primești Outriders

Nu uita, NVIDIA oferă o copie digitală Outriders pe Steam celor care cumpără laptopuri GeForce RTX eligible, de la partenerii participanți.

Joacă în cloud, cu GeForce NOW

Membrii GeForce NOW pot acum să joace Outriders în cloud. Membrii Founders și Priority pot beneficia de access prioritar la servere, de sesiuni de gaming mai lungi și pot experimenta titlurile chiar și cu suport DLSS.

Link-uri relaționate:

Articol dedicat Outriders, pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/outriders-nvidia-dlss-out-now

Video comparative Outriders DLSS:

https://youtu.be/icjLJ2EbYmk

Articol despre driverul Game Ready Outriders, pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/outriders-game-ready-driver/

Detalii despre bundle-ul Outriders:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/campaigns/outriders-bundle/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *