Noul Samsung Galaxy M12 aduce mai multă productivitate zilnică, ajutat de bateria sa de lungă durată de 5000 mAh, care oferă o experiență modernă pe seria M.

București, România – 19 aprilie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd a anunțat lansarea noului Galaxy M12 în Europa. După succesul pe care l-au avut Galaxy M11 și Galaxy M21 în 2020, Samsung continuă să ofere specificații de top la un preț accesibil, punând la dispoziție unele dintre cele mai mari upgrade-uri disponibile în acest moment în oferta de produse a seriei M din acest an. Galaxy M12 vine echipat cu un display Infinity-V uimitor, o rată de refresh ridicată de 90Hz, un procesor puternic susținut de o baterie masivă de 5000 mAh pentru o durată de viață extinsă a bateriei.

SM_A125_Galaxy-A12_Blue_Back_R30 (1)

 „De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru a susține nevoile utilizatorilor de pretutindeni. Cea mai nouă completare a acestei serii, Galaxy M12, este concepută pentru a inspira viața tinerilor noștri utilizatori. Bateria mare de 5000 mAh dispune de o tehnologie de încărcare rapidă adaptivă pentru a oferi o durată de viață extinsă a bateriei. Galaxy M12 va stabili cu adevărat un etalon în această categorie de prețuri la nivel de experiențe puternice.”, a declarat Tiberiu Dobre, head of IM Division Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Performanță pentru întreaga zi

Alimentat de un procesor Octa-core de 2.0 GHz, Galaxy M12 asigură performanțe optimizate. Procesorul eficient din punct de vedere energetic oferă o utilizare rapidă, multitasking fluid și un consum redus de energie în timpul navigării sau utilizării mai multor aplicații.

SM_A125_Galaxy-A12_Blue_Back (1)

Reîncărcarea bateriei

Galaxy M12 vine cu o baterie masivă de 5000 mAh și cu un încărcător rapid de 15W, care permite o utilizare lipsită de grija încărcării frecvente. Alături de tehnologia Adaptive Fast Charging, bateria noului Galaxy M12 se va încarca până la 100% în cel mai scurt timp.

Display conceput după nevoile utilizatorilor

Galaxy M12 aduce o îmbunătățire semnificativă a display-ului, printr-o rată de refresh ridicată de 90Hz. Odată cu noul display HD+ Infinity-V de 6.5”, pasionații maratoanelor de filme și seriale se pot bucura acum de conținutul preferat chiar și în deplasare. Indiferent dacă vorbim de jocuri, filme, seriale sau social media, raportul de aspect 20:9 împreună cu suportul Dolby Atmos® integrat pe căștile cu fir și Bluetooth oferă un sunet incredibil și o experiență de vizionare cinematografică.

SM_A125_Galaxy-A12_Blue_Rside

Surprinderea imaginilor la o calitate uimitoare

Galaxy M12 dispune de cea mai bună setare a camerei Quad pentru a răspunde nevoii utilizatorilor de a surprinde momente importante. Pe partea din spate, Galaxy M12 vine echipat cu o cameră principală configurată cu o rezoluție înaltă de 48MP. Obiectivul ultra-wide de 5MP prezintă un câmp vizual ultra-larg de 123 de grade care adaugă mai multă perspectivă imaginilor, în timp ce obiectivul macro de 2MP realizează fotografii detaliate în prim-plan. Camera de adâncime de 2MP oferă fotografii uimitoare de tip portret, astfel încât uilizatorii să poată surprinde momente frumoase în doar câteva secunde.

Design unic

Galaxy M12 prezintă o nuanță atractivă, un finisaj mat și curbe netede, oferind o aderență confortabilă în timpul vizionării filmelor sau emisiunilor preferate.

Experiență adaptată nevoilor utilizatorilor

Vine cu Android 11 și permite One UI Core pentru o vizualizare și o interacțiune fără probleme. Galaxy M12 permite, de asemenea, servicii premium Samsung, precum: Samsung Health, aplicațiile Galaxy și Smart Switch pentru o experiență Galaxy completă.

 

Disponibilitate

Noul Galaxy M12 va fi disponibil începând cu finalul lunii aprilie. Pentru mai multe informații despre Samsung Galaxy M12 vizitați www.samsung.com/ro/smartphones/all-smartphones/?galaxy-m.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Specificații
Display Dimensiune 6.5” HD+ TFT (90Hz)
Rezoluție
Display Infinity V-Cut
Camera Spate 48MP / 5MP (Ultra Wide)
2MP (Macro) / 2MP (Depth)
Față 8MP (F2.2)
Procesor Exynos850
(Octa Core 2.0GHz)
Memorie RAM  4 GB
ROM  64 / 128GB
Micro SD
Baterie Capacitate 5,000mAh
(Standard)
Încărcare 15W
(Adaptive Fast Charging)
Dimensiune 164 x 75.9 x 9.7 / 212g
Altele Amprentă digitală montată lateral, tip C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *