Aduce RTX ray tracing în timp real și DLSS bazat pe AI către zeci de milioane de gameri și creatori în dispozitive purnice și portabile la 799$

 

București, 11 mai, 2021—NVIDIA anunță astăzi un nou val de laptopuri GeForce RTX™ de la producători de top din întreaga lume care livrează ray tracing în timp real și DLSS bazat pe AI către zeci de milioane de gameri și creatori cu prețuri de la 799$.

Platformele, multe dintre ele bazate pe noile plăci grafice pentru laptopuri GeForce RTX 3050 Ti și 3050 aduc arhitectura Ampere de la NVIDIA, cu nuclee Tensor dedicate către cea mai vastă audiență de până acum și cresc numărul total al laptopurilor cu RTX seria 30 la peste 140.

Cu o performanță excepțională în design-uri subțiri și elegante, noile laptopuri RTX sunt de două ori mai rapide decât sistemele din generația anterioară și livrează gameplay fluid la 60 de cadre pe secună, 1080p în titluri populare precum Minecraft RTX și Call of Duty: Black Ops Cold War.

„Cel mai recent val de laptopuri oferă oportunitatea perfectă de a face un upgrade, în special pentru gameri și creatori de conținut cu laptopuri mai vechi care vor să experimenteze magia RTX,” a spus Mark Aevermann, director of product management pentru laptopuri la NVIDIA. „Acum sunt de 5 ori mai multe laptopuri de gaming cu RTX seria 30, mai subțiri de 18mm prin comparație cu generația precedentă de sisteme RTX, dar care oferă și performanță incredibilă cu design-uri subțiri și portabile.”NVIDIA GeForce RTX 3050 LT Press Image no text

NVIDIA DLSS – Schimbă regulile pentru laptopuri

Deținătorii de laptopuri, care în mod normal fac un upgrade după aproximativ patru ani de utilizare pot vedea o creștere enormă a performanței cu noile plăci grafice pentru laptop GeForce RTX 3050 Ti si 3050. Cu NVIDIA DLSS, laptopurile cu GeForce RTX 3050 Ti sunt de două ori mai rapide decât generația precedentă de sisteme.

Doar plăcile video RTX dispun de nuclee Tensor specializate care sunt baza pentru DLSS, tehnologie valabilă în peste 40 de titluri AAA și indie, cu adiții recente precum OutridersCall of Duty: WarzoneCall of Duty: Modern WarfareNARAKA: BLADEPOINT și Mortal Shell.

Mai mult, creatorii de conținut pot experimenta accelerarea DLSS în aplicații precum D5 Render, SheenCity Mars și NVIDIA Omniverse, care permit acestora să-și vizualizeze design-urile în timp real în loc să aștepte ca scenele ray-traced să fie randate.

„Consumatorii petrec mai mult timp ca niciodată la laptopuri – gamerii pe PC, creatorii și studenții sunt toți în căutare de îmbunătățiri majore în ceea ce privește grafica și aplicațiile bazate pe AI,” a spus Bob O’Donnell, president and chief analyst la TECHnalysis Research. „Producătorii de laptopuri răspund acestui moment în piață prin crearea de modele mai subțiri și mai puternice pentru a răspunde diverselor nevoi ale consumatorilor – nu este de mirare că plăcile video NVIDIA stau la baza atât de multor design-uri.”

 NVIDIA GeForce RTX 3050 LT Press Image w text

NVIDIA Reflex aduce Esports la latență scăzută pe laptopuri

Pentru cei care se bucură de jocuri competitive, noile laptopuri cu GeForce RTX 3050 Ti pot livra 144+ FPS și sub 25ms latență de sistem în titluri precum OverwatchRainbow Six Siege și Valorant datorită modului NVIDIA Reflex Low Latency. Șapte dintre cele zece jocuri de tip shooter competitiv au suport NVIDIA Reflex care permite gamerilor să atingă o latență scăzută a sistemului pentru a juca cât mai bine. NVIDIA Reflex este disponibil, de asemenea, pentru întreaga gamă RTX seria 30.

Noi efecte AI pentru conferințe video și stream-uri live în NVIDIA Broadcast

Toate laptopurile cu RTX seria 30 include suport pentru NVIDIA Broadcast, o aplicație care tranformă laptopurile într-un studio acasă. Acest lucru a fost îmbunătățit cu noi efecte AI – eliminarea ecolui camerei și interferențelor video – și un update la eliminarea sunetelor de fundat pentru a elimina inclusiv sunete de câini, pisici sau insecte. Aceste efecte, împreună cu fundalurile virtuale lansate și încadrarea automată, lansate precedent pot fi acum adunate pentru a căpăta și mai mult control asupra calității audio și video.

 

Noi laptopuri NVIDIA Studio

Laptopurile Studio bazate pe RTX sunt concepute special pentru creatori de conținut și pentru nevoile acestora de performanță și fiabilitate. Cele mai noi lansate laptopuri NVIDIA Studio echipate cu plăci video RTX seria 30 pot randa aplicații creative și profesionale până la de două ori mai rapid decât generația precedentă. Editorii video pot lucra cu înregistrări 8K RAW și pot folosi AI pentru a simplifica fluxurile de lucru și pentru a reduce timpul de codare cu până la 75%. Mai mult, artiștii se pot bucura de până la 16GB de memorie grafică pentru a lucra cu documente mari sau mai multe aplicații simultan pentru o creștere a productivității și eficienței.

 

Disponibilitate

Noile laptopuri cu GeForce RTX seria 30, inclusiv GeForce RTX 3080, 3070 și 3060 sunt disponibile de astăzi de la producători de top precum Acer, Alienware, ASUS, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo, MSI și Razer. Laptopurile cu RTX 3050 Ti și 3050 vor fi disponibile din această vară.

Mai multe informații, precum și imagini cu produse, specificații sau alte materiale sunt disponibile pe site-ul www.nvidia-press.com.

Despre NVIDIA
Inventarea plăcii grafice de către NVIDIA (NASDAQ: NVDA), în 1999, a dus la creșterea pieței de gaming pe PC, redefinind grafica modernă pe calculator și revoluționând utilizarea paralelă a computerului. Mai recent, plăcile de tip deep learning au stimulat inteligența artificială modern – noua eră a computerelor – în care placa video este creierul calculatoarelor, roboților și mașinilor autonome ce pot percepe și înțelege lumea. Mai multe informații sunt disponibile la http://nvidianews.nvidia.com/.

Anumite declarații din acest comunicat de presă inclusiv, dar fără a se limita la declarații referitoare la: numărul de laptopuri care dispun de arhitectura Ampere de la NVIDIA și numărul de laptopuri cu RTX seria 30; performanța, beneficiile, abilitățile și disponibilitatea noii generații de laptopuri GeForce și ce oferă acestea; platforma de gaming cu cea mai rapidă creștere din lume; arhitectura NVIDIA Ampere care stă la baza celor mai rapide laptopuri din lume; beneficiile, performanța și abilitățile NVIDIA DLSS; performanța și beneficiile multiprocesoarelor arhitecturii Ampere de la NVIDIA pe laptopuri GeForce, nuclee RT, nuclee Tensor, NVIDIA Reflex, NVIDIA Broadcast, NVIDIA Studio și ce permit acestea; laptopuri GeForce RTX 3050 Ti și NVIDIA Reflex care permit o latență scăzută de sistem; creșterea performanței sistemului în baza arhitecturii NVIDIA Ampere; disponibilitatea laptopurilor cu GeForce RTX seria 30, producătorii și prețurile acestora, configurațiile și disponibilitatea sunt declații anticipative care sunt supuse riscurilor și incertitudinilor care ar putea determina rezultatele să fie semnificativ diferite de așteptări. Factorii importanți care ar putea determina rezultate reale să difere semnificativ includ: condițiile economice globale; dependența noastră de terți pentru fabricarea, asamblarea, ambalarea și testarea produselor noastre; impactul dezvoltării tehnologice și al concurenței; dezvoltarea de noi produse și tehnologii sau îmbunătățiri ale produsului și tehnologiilor noastre existente; acceptarea pe piață a produselor noastre sau a produselor partenerilor noștri; defecte de proiectare, fabricare sau software; schimbări în preferințele sau cererile consumatorilor; schimbări în standardele și interfețele industriei; pierderea neașteptată a performanței produselor sau tehnologiilor noastre atuncicând sunt integrate în sisteme; precum și alți factori detaliați din când în când în cele mai recente rapoarte ale fișierelor NVIDIA la Securities and Exchange Commission sau SEC, inclusiv, dar inclusiv, dar fără a se limita la, raportul său anual privind formularul 10-K și rapoarte trimestriale privind formularul 10-Q. Copii ale rapoartelor depuse la SEC sunt postate pe site-ul web al companiei și sunt disponibile gratuit pe NVIDIA. Aceste declarații anticipative nu sunt garanții ale performanței viitoare și vorbesc numai începând cu data prezentului document și, cu excepția cazurilor prevăzute de lege, NVIDIA își declină orice obligație de actualizare a acestor declarații anticipative pentru a reflecta evenimente sau circumstanțe viitoare.

© 2020 NVIDIA Corporation. Toate drepturile rezervate. NVIDIA, sigla NVIDIA, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX, NVIDIA RTX, and NVIDIA sunt mărci comerciale și / sau mărci comerciale înregistrate ale NVIDIA Corporation în SUA și în alte țări. MaxQ este marcă înregistrată a Maxim Integrated Products, Inc. Alte nume de companii și produse pot fi mărci comerciale ale companiilor respective cu care sunt asociate. Caracteristicile, prețurile, disponibilitatea și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *