București, 26 mai 2021 – Huawei Consumer BG a anunțat că extinde colaborarea pe termen lung cu Viber în urma reacțiilor pozitive primite de la consumatori în legătură cu aplicația internațională de apeluri și mesagerie prezentă pe AppGallery. Serviciul are sute de milioane de utilizatori în 190 de țări și a fost unul dintre primele branduri importante, dar și unul dintre cele mai populare care s-au alăturat AppGallery.

Viber oferă servicii de mesagerie, chat-uri de grup, apeluri vocale și video și se bucură de o prezență globală puternică. Aplicația are 62 de milioane de distribuții, prin AppGallery, în regiuni precum CIS, CEE și Țările Nordice și APAC, de la lansarea sa în urmă cu 18 luni. O treime din descărcări au venit din Europa, 4 din primele 5 țări aparținând regiunii CEE și CIS. Cele două companii colaborează îndeaproape pentru a oferi o implicare mai mare pentru baza de utilizatori care este în creștere.

Viber

O parte din succesul aplicației Viber în magazinul virtual AppGallery a venit din capacitatea sa de a adopta strategia companiei Huawei, „Global + Local”, care se axează pe dezvoltarea relațiilor cu furnizorii de aplicații, ale căror soluții sunt concepute pentru a oferi oamenilor servicii de înaltă calitate, orientate local.

 

„O mulțime de aplicații populare oferă servicii globale, dar acestea nu sunt întotdeauna sincronizate cu nevoile locale ale utilizatorilor”, a declarat Derek Yu, vicepreședinte Huawei CEE & Țările Nordice, Huawei Consumer Business Group. „Viber, care are o acoperire globală considerabilă, a lucrat îndeaproape cu noi pentru a satisface cerințele specifice ale clienților acolo unde se află aceștia, iar rezultatele au fost evidente. Brandul Viber este un suport etalon pentru furnizorii de aplicații de pe AppGallery.”

Viber Stickers 2

„Suntem foarte încântați că avem un partener atât de important pe piață cum este Huawei. De asemenea, ne bucurăm că utilizatorilor săi le place aplicația noastră. Numărul de descărcări Viber arată că eforturile pe care le-am făcut și acest parteneriat dau roade. Suntem convinși că vom avea o colaborare frumoasă în continuare!”, a spus Anna Znamenskaya, Chief Growth Officer, Rakuten Viber.

În cadrul parteneriatului, Viber a lansat o versiune personalizată a aplicației, în care toate pachetele de stickere deținute de Viber sunt gratuite exclusiv pentru utilizatorii care folosesc cea mai recentă versiune a aplicației Viber descărcată din AppGallery.

Pentru a-și arăta angajamentul și suportul pentru Viber, Huawei a lansat o campanie de marketing localizată pentru fiecare țară pentru a sprijini lansarea de stickere gratuite, incluzând un banner pe pagina principală în AppGallery, postări ale comunității și promovări prin canalele sale sociale și PR.

Despre AppGallery

În total, AppGallery conține peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, MyEdenred, Raiffeisen Smart Mobile, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care se numără eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat magazinului virtual se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, Takeaway, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM și Bolt.

AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French, Korean, Spanish sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Deși în AppGallery sunt deja prezente alternative ale Google Maps, precum TomTom Go sau MAPS.ME, Huawei propune și o soluție proprie – Petal Maps – care oferă și posibilitatea de a stabili navigarea cu vizualizări 2D și 3D. De asemenea, instrumentul oferă funcțiile clasice ale acestui tip de aplicații, precum căutarea celei mai rapide rute sau starea traficului în timp real. Pentru a îmbunătăți performanța, Petal Maps folosește tehnologii precum Super GNSS și algoritmi de recunoaștere a imaginilor pentru a îmbunătăți precizia și pentru a le prezenta utilizatorilor cele mai eficiente și mai puțin aglomerate rute. De asemenea, integrează controlul prin gesturi pentru ca utilizatorii să nu fie nevoiți să atingă ecranul atunci când gestionează navigarea și să se bucure, în același timp, de una dintre caracteristicile de ultimă oră ale celor mai noi dispozitive din portofoliu.

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter: https://twitter.com/AppGallery

Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:https://youtube.com/AppGallery

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Despre Rakuten Viber

Rakuten Viber conectează oamenii, indiferent de cine sunt sau de unde provin. Baza noastră globală de utilizatori are acces la o serie de funcții precum chat-uri individuale, apeluri video, mesaje de grup și actualizări și discuții cu brandurile și vedetele preferate. Ne asigurăm că utilizatorii noștri își împărtășesc emoțiile într-un mediu sigur și gratuit.

Rakuten Viber face parte din Rakuten Inc., lider mondial în e-commerce și servicii financiare. Este canalul oficial de comunicare al FC Barcelona și partenerul oficial de mesagerie și apeluri al Golden State Warriors.

Alătură-te Viber astăzi și bucură-te de cea mai bună experiență de comunicare din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *