con01mc_2

Cu totii iubim surprizele, mai ales cand acestea sunt organizate la petreceri sau la evenimente speciale. Pyro-technic.ro este o firma specializata in spectacole de artificii, lumini si confetti, iar gama lor de servicii se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor care isi doresc un moment memorabil la evenimentele private.

Confetti sunt bucati mici sau fasii de hartie, mylar sau material metalic, care sunt de obicei aruncate la sarbatori, in special la parade si nunti. Originile cuvantului vin din latinescul “confectum”,  devenind cuvantul italian confetto, ce inseamna “ceva mic si dulce”. Confetti-ul modern din hartie se intoarce la ritualuri simbolice de aruncare a boabelor si dulciurilor in timpul ocaziilor speciale, obicei traditional pentru numeroase culturi de-a lungul istoriei, ca un obicei antic datand din vremurile pagane, dar adaptate de la dulciuri si boabe la hartie de-a lungul secolelor .

Tunul de confetti explodeaza cand mirii isi incep primul dans

Confetti sunt fabricate in mai multe culori, iar confetti disponibile in comert sunt disponibile in multe forme diferite. Se face distinctie intre confetti si sclipici. Sclipiciul este mai mic decat confetti, fiind piese de obicei nu mai mari de 1mm si este foarte stralucitor. Cele mai multe confetti sunt, de asemenea, stralucitoare. Chiar daca sunt numite confetti metalice, acestea sunt de fapt un PVC metalizat. Cea mai populara forma este steaua. Sezonier, confetti de fulgi de zapada sunt cea mai solicitata forma. Majoritatea magazinelor de aprovizionare pentru petreceri poarta hartie si confetti metalice. Confetti sunt utilizate in mod obisnuit la adunari sociale, cum ar fi petreceri, nunti si asa mai departe. Cele mai simple confetti sunt, pur si simplu, hartie maruntita si pot fi facute cu foarfece sau o tocatoare de hartie. Alte confetti sunt adesea formate din cosuri perforate din resturi de hartie.

Pyro-technic.ro ofera modole de confetti de toate culorile si tipurile! Tunurile de confetti de unica folosinta vin in dimensiuni mici, medii si mari. Toate cele trei dimensiuni sunt lansate exact in acelasi mod. Toti sunt gata sa iasa imediat din cutie. Tineti butoiul tunului confetti cu mana stanga. Tineti partea de jos cu mana stanga. Indreptati butoiul in aer. Rasuciti fundul, iar confetti-urile sau serpentinele izbucnesc instantaneu intr-un frumos afisaj de culori.

Cuvantul confetti, asa cum am spus mai sus, insemna ceva dulce si, cel mai probabil, inainte era compus din dulciuri si migdale. Utilizam dulciurile si migdalele ca marturii de nunta in ziua astazi, in foarte multe culturi ale lumii.

Asirienii credeau ca orezul, cerealele si alte seminte aruncate peste cuplul proaspat casatorit ar sugera cu siguranta ca casatoria va fi cu siguranta la fel de productiva ca recoltele. Egiptenii credeau aceleasi lucruri si aruncau orez in speranta ca uniunea celor doi miri nu doar va produce urmasi, ci si succesul in viata conjugala. Si alte popoare aruncau cereale, precum si seminte si, in functie de statutul social al cuplului, aruncau materiale mai exotice, cum ar fi petale de tradafir, daca cuplul era bogat sau avea parinti bogati. Italienii au crezut, de asemenea, ca „coriandoli” sau semintele de coriandru era perfecte pentru binele cuplului si ajutau la producerea unui numar cat ai amre de mostenitori.

Apeleaza la serviciul de confetti Romania si beneficiaza de cele mai bune servicii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *