Astăzi venim cu și mai multe știri despre NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex, pe măsură ce aceste două tehnologii sunt adoptate din ce în ce mai mult. Popularul Rust, o emblemă în Top 10 cele mai jucate jocuri de pe Steam primește un update care adaugă NVIDIA DLSS astăzi, în timp ce Escape from Tarkov adaugă suport pentru NVIDIA Reflex.

Gamerii GeForce care joacă Rust primesc upgrade la NVIDIA DLSS astăzi

Gamerii care joacă Rust pe platforma de gaming GeForce RTX primesc un upgrade instant astăzi, datorită tehnologiei DLSS. Cu DLSS pornit, Rust primește o creștere a performanței de până la 50% în 4K.

Acest lucru vine ca urmare a adiției tehnologiei  NVIDIA Reflex în mai, tot în Rust, care oferă o reducere a latenței sistemului cu până la 38%, oferind astfel o experiență de gameplay mai fluidă și mai competitivă.

Cu DLSS și Reflex, gamerii GeForce RTX au parte de o experiență incomparabilă în Rust – cu o latență scăzută datorită NVIDIA Reflex și un număr crescut de cadre pe secundă fără a sacrifice calitatea imaginii datorită DLSS

 

„În Rust, reacțiile de o fracțiune de secundă pot face diferența dintre viață și moarte, iar cu NVIDIA DLSS care oferă jucătorilor un spor de performanță fără a sacrifica din calitatea imaginii și care oferă o experiență de joc mai bună, toată lumea câștigă.” – Helk, Rust Project Lead, Designer & Programmer

Gamerii GeForce care joacă Escape from Tarkov primesc upgrade cu NVIDIA Reflex astăzi

Escape From Tarkov de la Battlestate Games este un hardcore first-person shooter foarte popular. Cu update-ul din Escape From Tarkov și suportul care urmează în CrossFire HD, tehnologia NVIDIA Reflex de reducere a latenței sistemului se va regăsi în 12 din 15 cele mai competitive jocuri de tip shooter.

Cu ultimul patch și un click, latența sistemului va fi redusă instant cu până la 38%.

A screenshot of a computer Description automatically generated with medium confidence

„Ne bucurăm să aducem NVIDIA Reflex în Escape from Tarkov pentru a asigura cea mai scăzută latență de sistem și o experiență de gameplay mai precisă. NVIDIA Reflex oferă jucătorilor o reducere a latenței sistemului de până la 38%.” – Echipa Battlestate Games

O întârziere de o fracțiune de secundă este diferența dintre câștig sau pierdere, așa că reducerea latenței sistemului poate fi un avantaj foarte mare pentru jucătorii Escape from Tarkov. Cu NVIDIA Reflex, latența sistemului este redusă, astfel încât experiența jucătorilor este mai bună. Este un upgrade gratuit essential pentru un număr mare de jucători GeForce.

Link-uri utile:

Rust primește DLSS – articol pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/rust-nvidia-dlss-out-now

Rust DLSS video pe YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=Jy0CfjTAQxg

GeForce Powered Low Latency Rust SLO-MO Video pe YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=dsM4Fq8PkIQ


Escape from Tarkov
 primește Reflex pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/escape-from-tarkov-reflex-out-now/

Escape from Tarkov Reflex Video pe YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=Coc97oJIo1Q

NVIDIA DLSS info pe GeForce.com

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/technologies/dlss/

NVIDIA Reflex pe GeForce.com

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/reflex-low-latency-platform/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *