DANIEL GUZU ACHIZIȚIONEAZĂ O VILĂ  

ÎN PROIECTUL OXYGEN HOME AL ALINEI MARULIS

 

BUCUREȘTI, 26.07.2021 – Antreprenorul român, Daniel Guzu a achiziționat o vilă în cadrul proiectului Oxygen Home dezvoltat de Alina Marulis la marginea pădurii Băneasa, lângă Școala Americană. Bugetul depășește 1 milion de Euro, iar tranzacția este încheiată în sistem de plată integrală.

Mi-a plăcut să ating excelența în tot ceea ce fac, în toate proiectele în care mă implic și așa am ajuns să dezvolt Savana, cel mai important brand de vopsea premium din România. Am văzut în proiectul Oxygen Home un nou standard în ceea ce privește excelența în domeniul luxului rezidențial, ceea ce m-a determinat să achiziționez o vilă în cadrul acestei dezvoltări”, explică Daniel Guzu. Omul de afaceri este cunoscut pentru tranzacții precum vânzarea recentă a grupului Duraziv către Saint Gobain sau tranzacția Guzu Chim către fondul Oresa.

Proiectul Oxygen Homes este în curs de certificare la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (Romanian Green Building Council – RoGBC). În urma pre-evaluării inițiale, reprezentanții RoGBC au confirmat că soluțiile tehnice implementate în cadrul proiectului sunt conforme cu cerințele riguroase ale certificării GREEN Homes, nivelul Excelent.

Oxygen Home este un proiect rezidențial boutique, ce prevede construcția a 12 vile de lux, în mai multe faze până în vara anului 2022, în urma unei investiții de 10 milioane de Euro. Primele trei unități vor fi livrate în această toamnă.

Proiectul se distinge printr-o serie de facilități precum:

  • sistemul de încălzire și răcire prin pompe de căldură geotermale ce reduce la zero costurile, folosind o sursă de energie curată, regenerabilă și gratuită;
  • soluție smart-home unică pe piața românească ce interconectează sistemul de iluminat pentru curte și interior, de acces în casă pe bază de AI prin recunoaștere facială, sistemele de armare, climatizare, irigații, entertainment și jacuzzi. Perdelele, draperiile și suprafețele vitrate din sticlă, acționate electric, dau senzația unei case a viitorului, care literalmente înțelege nevoile proprietarilor, prin scenarii care sunt de asemenea personalizate;
  • feronerie aparentă Masterline 8 HI + cu deschidere HI-FINITY, ce permite zonei de spa să fie direct conectată cu grădina;
  • stații de încărcare electrice în fiecare garaj;
  • recuperatoare de căldură și sistem de purificare a aerului.

DESPRE OXYGEN HOME: Proiectul rezidențial boutique propune un nou produs pe piața proprietăților de lux: o construcție de ultimă generație, înconjurată de verdeață, la marginea pădurii Băneasa. Casele sunt construite pe loturi de 450 mp și au o suprafață de 375 mp, fiind proiectate în armonie cu mediul înconjurător. Vilele vor fi livrate la cheie și vor beneficia de facilități precum sistem smart home controlat prin intermediul smart-phone sau al tabletei, jacuzzi, saună, șemineu, grădină cu deck și gazon, amenajată după un proiect de peisagistică cu sistem integrat de iluminare etc. Camera spa, dedicată relaxării (prevăzută cu jacuzzi, șemineu și saună uscată) poate fi interconectată cu grădina pe durata sezonului cald.

Pentru mai multe detalii vizitați www.oxygen-home.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *