București, România: motorola edge 20, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri 5G de pe piață, este disponibil la precomandă în România, începând de astăzi, la prețul recomandat de 2.399 lei. Pentru comenzile plasate în perioada 19-29 august, clienții vor beneficia de pachetul cadou, care include o brațară de fitness Fitbit Luxe Black. Oferta este valabilă în cadrul magazinelor partenere: Altex, Media Galaxy, eMAG,Flanco, dar și pe magazinul online www.motorola.com/ro/

motorola edge 20 s-a diferențiat printr-un design modern și minimalist, cu o dimensiune de doar 6,99 mm, fiind cel mai subțire model din portofoliul Motorola, dar și unul dintre cele mai subțiri telefoane 5G de pe piață. Dispozitivul beneficiază de o cameră principală de 108MP, cu un obiectiv ultra-wide și lentile macro, plus un teleobiectiv 30X Super Zoom, care ajută utilizatorii să surprindă imagini complete și complexe. Conținutul creat poate fi vizualizat pe ecranul mare de 6,7 inch”, iar experiența de vizionare este îmbunătățită datorită ratei de refresh de 144Hz.

Screenshot 2021-08-19 130632

motorola edge 20 este echipat cu un procesor Qualcomm® puternic și eficient, cu o grafică și o procesare cu până la 55% mai rapide față de prima generație motorola edge. Procesorul ultra-rapid Qualcomm® Snapdragon ™ 778G dispune și de tehnologia Wi-Fi 6, special concepută pentru telefoanele 5G, pentru viteze uimitoare pe partea de download și upload.

Cu până la 128 GB spațiu de stocare încorporat, dispozitivul pune la dispoziție mai mult spațiu pentru fotografii, filme, jocuri și muzică. Mai mult, oferă 8 GB de memorie de ultimă generație pentru ca aplicațiile și informațiile utilizatorilor să ruleze fără probleme.

Teama de a nu pierde nimic important, atunci când ești deconectat, dispare cu bateria de 4000 mAh pe care motorola edge 20 o are incorporată. Aceasta permite o utilizare de peste o zi și dacă este nevoie de o încărcare rapidă, TurboPower™ 30W oferă 8 ore de autonomie a telefonului cu doar 10 minute de încărcare a acestuia.

Facilitarea accesului la tehnologie și designul orientat către consumator sunt premisele care au dus la dezvoltarea noului motorola edge 20, dispozitivul ce asigură o experiență de utilizare peste așteptări, la cel mai bun raport calitate-preț. Designul aduce motorola edge 20 în prim plan și îi ajută pe cumpărători să ia o decizie de cumpărare mai rapidă, fiind un telefon subțire, elegant și modern.

Și pentru că odată ce sarcinile zilnice au fost îndeplinite fără probleme cu ajutorul smartphone-ului motorola edge 20, activitatea fizică este o componentă cheie în obținerea unei stări și mai bune la sfârșitul unei zile lungi. Brațara fitness Fitbit Luxe Negru / Grafit, oferită  cadou pentru precomandă motorola edge 20, este un tracker elegant și inovator de monitorizare a condiției fizice, proiectat pentru evaluarea completă a stării de sănătate. Produsul dispune de noi metode și oportunități de păstrare a unei vieți active, indiferent de unde și în ce fel aleg utilizatorii să facă sport, punându-le la dispoziția utilizatorilor Fitbit numeroase funcționalități noi, printre acestea numărându-se funcția de gestionare a nivelului de stres, monitorizarea automată a activității fizice, cât și analiza somnului.

Cu ajutorul funcției de monitorizare 24/7 a ritmului cardiac, ce stă la baza multor instrumente de evaluare a sănătății de pe dispozitivele Fitbit, utilizatorul își poate urmări în timp real bătăile inimii pentru a măsura valoarea caloriilor consumate. De asemenea, poate alege dintre cele 20 de setări diferite pentru monitorizarea activității fizice precum golf, pilates, spinning sau tenis. Pentru cei care preferă alergatul, mersul cu bicicleta sau drumețiile, există posibilitatea activării funcției GPS a telefonului pentru a înregistra în timp real ritmul și distanța parcursă.

Ușor, subțire și cu o formă ergonomica, Fitbit Luxe a fost proiectat pentru o purtare confortabilă, atât ziua, cât și noaptea, pentru monitorizarea orelor de somn. Brațara permite utilizatorului să înțeleagă mai bine calitatea orelor dormite, starea de sănătate, oferind în timp sprijin pentru crearea unei noi rutine.

motorola edge 20 este disponibil începând de astăzi în România, la precomandă, în magazinele partenere Altex, Flanco și eMAG, dar și online pe www.altex.rowww.emag.rowww.flanco.ro și www.motorola.com/ro/, la prețul recomandat de 2.399 lei. În perioada 19-29 august, la achiziționarea oricărui telefon motorola edge 20, cumpărătorii primesc o brățară fitness Fitbit Luxe Black cadou.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață pentru a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre ultimele știri prin intermediul StoryHub-ului nostru și al blogului global Motorola.

Despre Fitbit

Fitbit ajută oamenii să ducă vieți mai sănătoase și active prin accesul la informații, inspirație și sfaturi practice pentru a-și atinge obiectivele. Fitbit creează produse și experiențe care motivează utilizatorii să aibă o viață mai sănătoasă. Produsele Fitbit se găsesc în peste 39,000 de magazine, din peste 100 de tări. Gama variantă de produse inovatoare include Fitbit Sense™, familia de smartwatch-uri Fitbit Versa™ , Fitbit Charge 4™, Fitbit Inspire 2™,  Fitbit Luxe™, dispozitivele de monitorizare Fitbit Ace 3™  și cântarul inteligent Fitbit Aria Air.

Platforma Fitbit oferă informații și sfaturi personalizate prin intermediul aplicațiilor interactive, printre care Fitbit, Fitbit Coach și sistemul de operare Fitbit OS pentru smartwatch-uri. Fitbit Premium oferă sprijin avansat direct în aplicația Fitbit pentru îndeplinirea obiectivelor de fitness și sănătate. Fitbit Premium + Health Coaching oferă one-on-one training virtual cu experți ce se bazează pe datele utilizatorului pentru programe ghidate. Fitbit Health Solution lucrează la îmbunătățirea soluțiilor prin care angajatorii, cei care lucrează în asigurări și alte persoane din domeniul asistenței medicale să poată îmbunătati sănătatea oamenilor.

 Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO și THINKSHIELD sunt mărci comerciale ale Lenovo. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Wi-Fi este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *