Lansări de proporții la Transcend Vision, plus multe alte surprize

București, 2 septembrie 2021. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, organizează, în premieră, un eveniment online de excepție prin care va lansa noul televizor Mini LED 8K cu OD Zero Mini LED Technology. Mai mult, compania va prezenta și produsele câștigătoare la premiile EISA, precum și electrocasnice smart de uz casnic care revoluționează obișnuințele de consum global. Astfel, conferința intitulată „Transcend Vision” își propune să răspundă așteptărilor utilizatorilor de televizoare și tehnologii inteligente și este dedicată excelenței în vizionare TV, evidențiind rolul de market leader al TCL pe piața de Mini LED TV premium.

„Lansarea noilor televizoare din Seria X Mini LED 8K în 2021 este un prilej de bucurie și mândrie pentru TCL și, bineînțeles, un pas înainte în frumoasa călătorie pe care am început-o ca pionieri în lumea Mini LED TV. Încă din anul 2018, TCL s-a dedicat și și-a canalizat energia și resursele în dezvoltarea tehnologiei Mini LED, reușind să producă în masă seria X10, primul Mini LED TV din lume, lansat pe piața globală în 2019. Suntem nerăbdători să vă prezentăm toate detaliile despre noua serie X Mini LED 8K la evenimentul Transcend Vision”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Experiența cinematografică acasă atinge noi dimensiuni prin lansarea Seriei X Mini LED 8K, care reconfigurează standardele industriei prin calitățile excepționale la nivel de imagine și sunet. Cu noile televizoare din această serie, utilizatorii descoperă o nouă lume audio-vizuală interconectată, inteligentă, intuitivă, care va fi cu siguranță un #musthave pentru fiecare casă. În plus, TCL va prezenta la „Transcend Vision” atât televizoarele de top, recent premiate la EISA, cât și electrocasnice smart, care evidențiază avantajele strategiei AIxIoT implementate de brand.

Fanii jocurilor video vor avea și ei parte de multe surprize, așa că sunt invitați să participe în număr cât mai mare pentru a descoperi noutățile TCL în domeniul de gaming și home entertainment.

Detaliile pentru participarea la conferință sunt disponibile mai jos:

Dată: 8 septembrie 2021

Ora: 10.00-10.30 (Central European Summer Time)

          11.00-11.30 (Bucharest Time)

Livestream @ www.tcl.com/tcl-transcend-vision-2021/index.html

Nu ratați evenimentul pentru a afla planurile de viitor ale brandului și pentru a descoperi de ce TCL este alegerea optimă pentru utilizatorii care își doresc cea mai bună claritate, cel mai captivant sunet și cea mai performantă imagine de pe piață cu Mini-LED, 8K și Tehnologia Quantum Dot Display.

 Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *