• EA SPORTS, David Beckham și Reuben Dangoor fac echipă pentru a realiza un echipament de fotbal disponibil în modul Ultimate Team al FIFA 22. Echipamentul va putea fi obținut de toți jucătorii care participă la Twitch Rivals eSoccer Aid pentru UNICEF ft. FIFA 22.
  • De asemenea, EA SPORTS va efectua o donație către UNICEF pentru a susține copiii vulnerabili din lumea întreagă.
  • Twitch Rivals: eSoccer Aid revine începând cu 30 septembrie – un eveniment la care vor lua parte numeroase celebrități, toate veniturile obținute urmând a fi donate către UNICEF.

 

București, 2 Sept, 2021 – Electronic Arts (NASDAQ: EA) a anunțat revenirea, pentru al doilea an consecutiv, a eSoccerAid pentru UNICEF, un turneu online de FIFA 22 ce va avea loc pe 30 septembrie. Evenimentul va reuni numeroase celebrități, toate veniturile obținute urmând a fi donate către UNICEF. Găzduit alături de Twitch și de seria Twitch Rivals, în cadrul evenimentului eSoccer Aid, fotbaliști, vedete, creatori și jucători competitivi vor participa în turnee turneul 2v2, chiar în pragul lansării FIFA 22. Evenimentul va putea fi urmărit pe Twitch, participanții urmând să fie anunțați la o dată ulterioară.

Meciul virtual de fotbal va avea loc după Soccer Aid for UNICEF 2021, cel mai mare meci de fotbal între celebrități, ce va avea loc pe Stadionul Etihad, în Manchester, sâmbătă, 4 septembrie, fiind difuzat pe ITV și STV.

În cadrul acestui parteneriat, EA va efectua o donație către UNICEF, organizația care a transformat în bine viețile a milioane de copii din întreaga lume. Donația face parte dintr-o serie de inițiative lansate de EA SPORTS™ anul acesta, cu scopul de a susține programele UNICEF și misiunea de a asigura tuturor copiilor șanse egale.

„Una dintre cele mai mari realizări este onoarea de a-mi fi reprezentat țara și nu-mi vine să cred că deja se împlinesc 25 de ani de la debutul meu. A fost o onoare să lucrez îndeaproape cu EA SPORTS și Reuben și să realizăm un echipament jubilar FUT sub forma unui tribut acelui moment, dar și pentru a strânge fondurile necesare pentru UNICEF .”, a declarat David Beckham, Ambasador UNICEF. 

Săptămâna aceasta se împlinesc 25 de ani de la debutul lui David Beckham pentru naționala Angliei, în meciul contra selecționatei Moldovei, iar pentru a-și arăta susținerea pentru parteneriatul cu EA SPORTS, David Beckham a participat la crearea unui echipament aniversar special, disponibil în FIFA Ultimate Team.

Echipamentul a fost realizat alături de artistul Reuben Dangoor și va fi disponibil în FIFA 22 via Twitch Rivals: eSoccer Aid for UNICEF Ft. FIFA22. Jucătorii FIFA22 vor putea debloca și accesa echipamentul urmărind evenimentul pe Twitch.

„A fost o onoare să colaborez cu o legendă a fotbalului englez și să contribui la realizarea acestui echipament. Am vrut să sărbătorim devotamentul lui David pentru echipa națională a Angliei prin includerea a trei lei în design-ul echipamentului, și a fost de asemenea important să aducem tribut numărului 7, purtat de David în majoritatea carierei sale. Suntem încântați de rezultatul colaborării noastre!”, a adăugat Reuben Dangoor.

„Vrem să aducem lumea mai aproape prin intermediul jocului, astfel că ne bucurăm să organizăm eSoccer Aid și anul acesta și să contribuim astfel la o inițiativă atât de importantă. eSoccer Aid for UNICEF va fi o platformă esențială pentru jucătorii care vor să se antreneze, ajutând totodată la strângerea de fonduri. FIFA 22 este „Powered by Football”, așadar vom continua parteneriatul cu una dintre legendele fotbalului, David Beckham, însă într-un mod de impact, pentru a sprijini cât mai eficient eforturile UNICEF. Sperăm că jucătorii noștri se vor bucura de acest turneu și vor aprecia echipamentul exclusiv eSoccer Aid FUT, la fel de mult ca și noi.”, a declarat David Jackson, VP Brand EA SPORTS FIFA.

„Ne bucurăm să ducem mai departe parteneriatul cu EA SPORTS. Colaborarea noastră de anul trecut, cu ocazia primei ediții, a decurs nemaipomenit și suntem recunoscători comunității FIFA pentru că ne-a ajutat să strângem fondurile necesare susținerii acestei cauze. Astfel, anul acesta avem așteptări și mai mari, mai ales având în vedere că spectatorii vor putea să deblocheze noul echipament creat de unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria țării noastre, David Beckham! Sperăm să avem parte din nou de sprijinul comunității și ne dorim ca echipa Angliei să câștige din nou.”, a menționat Robbie Williams, Ambasador Unicef UK și cofondator Soccer Aid UNICEF.

„eSoccer Aid for UNICEF de anul trecut s-a bucurat de un succes nemaipomenit și ne bucurăm să colaborăm din nou cu EA SPORTS pentru FIFA 22. Suntem extrem de recunoscători pentru fondurile strânse în 2020 și pentru donația pe care EA SPORTS deja a efectuat-o anul acesta”, a spus Shane Horgan, Director Strategic Development, Soccer Aid Productions.

Jucătorii FIFA din întreaga lume vor avea șansa să joace în rolul lui David Beckham în FIFA 22. Pentru al treilea an consecutiv, o echipă Soccer Aid World XI Fc va fi disponibilă în joc, avându-I pe Beckham printre numele cele mai sonore ale echipei.

Următorii jucători vor face parte din selecționata Soccer Aid World XI FC:

  • Portari: Peter Schmeichel, Edwin van der Sar și Jens Lehmann.
  • Apărare: Marcel Desailly, Franco Baresi, Sol Campbell, Ashley Cole, Roberto Carlos și Fabio Cannavaro.
  • Mijlocași: Ruud Gullit, Luís Figo, Zinedine Zidane, Clarence Seedorf, Roy Keane, Robert Pirès, Paul Scholes, Joe Cole, David Ginola, Juan Sebastián Veron, Lothar Matthäus, Claude Makélélé, David Beckham și Michael Essien.
  • Atacanți: Gianfranco Zola, Diego Maradona, Alan Shearer, Ian Rush, Henrik Larsson, Kenny Dalglish, John Barnes, Hernán Crespo, Robbie Keane, Alessandro Del Piero, Eric Cantona, Andriy Shevchenko, Ronaldinho, Michael Owen, Patrick Kluivert și Pelé.

Echipa Soccer Aid World XI FC va fi disponibilă în modul Kick-Off al FIFA 22 și va include unii dintre cei mai cunoscuți participanți la meciul de caritate.

„Ne propunem mereu ca mesajul nostru să ajungă la noi audiențe, așa că este extraordinar să vedem echipa Soccer Aid World XI FC prezentă în cadrul ultimelor două ediții ale FIFA. Sunt entuziasmat că David Beckham s-au alăturat cauzei noastre, așa că sper ca jucătorii FIFA să se bucure la fel de mult. Abia aștept să încerc jocul!”, a continuat Robbie Williams.

FIFA 22 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil începând cu 1 octombrie 2021, pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin™ și Steam, Stadia, PlayStation®4 și Xbox® One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch™.

Alăturați-vă comunității EA SPORTS FIFA pe canalele de  Facebook, Instagram, sau Twitter –  @easportsfifa

Pentru a obține echipamentul, utilizatorii trebuie (1) să interconecteze conturile de EA și Twitch (ea.com/twitchlinking), (2) să urmărească stream-ul pentru cel puțin 60 de mine, (3) să aibă un Club activ FIFA 22 FUT și (4) să revendice premiul pe Twitch. Pentru a fi eligibili pentru a primi echipamentul, utilizatorii trebuie să urmărească stream-ul pentru cel puțin 60 de minute. Această ofertă nu este disponibilă pentru Nintento Switch. Conținutul FUT este accesibil doar în teritoriile în care este comercializat jocul video FIFA.  

 

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1™.Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Origin Ultimate Team, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims și Titanfall sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor. PlayStation este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc.  Nintendo Switch este marcă înregistrată a Nintendo.

Despre UNICEF

UNICEF activează în unele dintre cele mai vulnerabile locuri din lume, pentru a ajuta copiii defavorizați. În 190 de ţări şi teritorii, organizaţia îşi desfăşoară activitatea în sprijinul fiecărui copil de pretutindeni, pentru a construi o lume mai bună pentru toţi.

Comitetul Regatului Unit pentru UNICEF (UNICEF UK) strânge fonduri pentru acțiunile de urgență și dezvoltare ale UNICEF, dedicate copiilor. De asemenea, organizația promovează și protejează drepturile copilului atât la nivel local cât și internațional, fiind o organizație caritabilă cu sediul în UK, susținută de comunitate.

Pentru mai multe informații vizitați unicef.org.uk, sau urmăriți UNICEF UK pe canalele de TwitterLinkedInFacebook și YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *