Cu noile dispozitive HP cu Windows 11, utilizatorii sunt mai aproape de oamenii dragi și de lucrurile pe care le iubesc

Camerele reglabile oferă o conexiune simplă și rapidă cu familia și prietenii, funcția

HP GlamCam face ajustările necesare pentru o apariție impecabilă în apeluri video, iar HP Palette creează un spațiu de lucru digital care simplifică procesul creativ.

Noutăți

 

              
HP Spectre x360 16-inch 2-în-1, cu o cameră IR de 5MP și funcții inteligente care reglează încadratura și luminozitatea, este primul Consumer Notebook de la HP realizat cu aliaj de aluminiu reciclat. Conceput pentru cei care creează, HP ENVY 34 inch All-in-One Desktop oferă culori autentice și o cameră magnetică detașabilă. Fluxul de muncă și colaborarea pe mai multe dispozitive sunt simplificate cu HP Palette, un spațiu de lucru digital gândit pentru un proces creativ mai rapid și mai simplu.

HP Inc. a prezentat cele mai noi dispozitive și accesorii, concepute pentru persoanele care își doresc o tehnologie care să le susțină productivitatea, creativitatea, nevoia de divertisment și colaborare – indiferent de locul în care se află.

 HP Spectre x360 16_NocturneBlue_T_IRcam_nonODD_nonFPR_Win11_CoreSet_Zenvo_Tablet

HP Spectre x360 16 inch 2-in-1 Laptop PC

Consumatorii caută tehnologie care să le permită să fie mobili și să rămână conectați oriunde s-ar afla, oferindu-le în același timp posibilitatea de a trece simplu de la activități care implică productivitate și creativitate, la cele de divertisment și colaborare. Laptopul HP Spectre x360 2 în 1, de 16 inch, este un dispozitiv cu ajutorul căruia utilizatorii pot crea și colabora cu ușurință. Caracteristici:

 • Cum apelurile video au devenit noua normalitate de lucru, primul laptop de 16 inch din lume cu o cameră inteligentă de 5 MP integrată face mai ușoară conectarea utilizând Windows Hello.
 • HP GlamCam facilitează o nouă experiență pentru apelurile video. Funcția Beauty Modeajustează micile imperfecțiuni. Cu Auto Frame utilizatorul poate face o pauză și se poate ridica de la laptop în timpul unui apel video. Ajustarea luminozității înseamnă o cantitate optimă de lumină pe față,  indiferent de locul în care se desfășoară apelul video. Dispozitivul se blochează automat când utilizatorul se îndepărtează și se deblochează când acesta se apropie.  Când utilizatorul privește în altă direcție, luminozitatea ecranului se diminuează pentru a reduce din consumul bateriei; iar dacă cineva se află în spatele acestuia, ecranul se va estompa pentru a proteja conținutul. Utilizatorul primește notificări despre timpul petrecut la laptop și despre distanța față de ecran.
 • Sunetul prinde viață cu boxe quad concepute pentru volum mai mare și ton mai echilibrat. AI Noise Removalelimină orice zgomot de fond.
 • Performanță de top cu Intel® Evo™ , procesor Intel® Core ™ ️ i7 generație 11, placă grafică NVIDIA® GeForce RTX 3050, Wi-Fi 6Ecu Network Booster și Bluetooth 5.2, până la 17 ore durată de viață a bateriei.
 • Acesta este primul notebook HP destinat consumatorilor realizat cu aliaj de aluminiu reciclat. Are, de asemenea, o tastatură realizată sustenabil, iar ramele și carcasa difuzoarelor conțin plastic recuperat din apropierea oceanelor. Dispozitivul are recomandare EPEAT® Gold și certificare ENERGY STAR®.

Alte caracteristici:

 • Monitorul All-In-One 5K oferă o experiență captivantă prin detaliile extrem de clare, funcția de eliminare a reflexiei și acuratețea culorilor.
 • Poziția camerei magnetice detașabile poate fi schimbată pe monitor pentru a avea cel mai bun unghi video în timpul sesiunilor de colaborare. HP Enhanced Lighting personalizează fiecare apariție video, utilizând comenzile de iluminare.
 • Dispozitivul este echipat cu un procesor 8-core Intel® Core ™ i9 S generație 1116, fiind primul All-in-One din lume cu placă grafică NVIDIA® GeForce® RTX 3080.
 • Designul inteligent include o sursă de alimentare încorporată, soluție termică avansată, paduri de încărcare wireless încorporate în suport și mai multe porturi, inclusiv suport Thunderbolt™ 4.

  

HP Palette

HP a lansat și HP Palette – un spațiu de lucru digital care simplifică fluxul de muncă și colaborarea pe mai multe dispozitive, pentru a crea mai rapid și mai ușor. HP Palette este disponibil pe toate dispozitivele noi Spectre și ENVY și pe noua tabletă HP. Include patru aplicații:

 • PhotoMatch: Dezvoltat de HP Labs, acest instrument inovator de căutare a fotografiilor poate recunoaște fețe cu ajutorul Inteligenței Artificiale.
 • HP QuickDrop: Fotografii și imagini pot fi trimise wireless de pe un dispozitiv HP către un telefon, chiar dacă telefonul are un sistem de operare diferit.
 • Duet for HP: Un al doilea dispozitiv poate fi conectat, indiferent dacă este vorba de un laptop, o tabletă sau AiO – folosind Duet for HPpentru a extinde spațiul de lucru.
 • Concepte: Permite crearea de schițe sau editări rapide, care apoi pot fi trimise prin HP QuickDrop.

Dispozitive HP cu Windows 11, proiectate sustenabil

HP a lansat și alte dispozitive cu Windows 11 – create din materiale plastice reciclate, cu recomandare EPEAT® Silver sau Gold și certificare ENERGY STAR®, livrate în ambalaje produse sustenabil și 100% reciclabile:

 • Laptop 14 inch: este cel mai ușor laptop consumer HP de 14”, cu 4G LTE opțional, care asigură o conexiune rapidă și performanța platformei Snapdragon® 7c Gen 2. Dispune de o memorie LPDDR4 de până la 8 GB, spațiu de stocare de 128 GB și până la 15 ore durata de viață a bateriei.
 • HP Pavilion All-in-OneDesktop: noul AiO de 24 sau 27 inch, cu certificare Zoom, are o cameră web de 5MP. Ideal pentru muncă sau pentru a viziona filmul preferat, dispozitivul are un ecran Full sau Quad HD și procesoare AMD Ryzen ™ 5000.
 • HP All-in-One Desktop: cu procesor AMD Ryzen™ 5000 seriessau Intel®. Dispozitivul are o nouă tastă emoji integrată pe tastatură.

Împreună cu noile PC-uri premium și mainstream ale companiei, HP va începe să livreze și dispozitive din portofoliul existent cu Windows 11 inclus spre sfârșitul acestui an.

Prețuri și disponibilitate

 • HP Spectre x360 16 inch 2-in-1 Laptop, disponibil din octombrie la un preț de pornire de$1,699.
 • HP ENVY 34 inch All-in-One Desktop PC,disponibil din octombrie la un preț de pornire de $2,299.
 • HP Laptop PC 14 inch,disponibil din octombrie.
 • HP Pavilion All-in-One Desktop PCdisponibil din octombrie la un preț de pornire de $799.
 • HP AiOAll-in-One Desktop PC disponibil din octombrie la un preț de pornire de $749.

Despre HP

HP Inc. (NYSE: HPQ) creează tehnologii pentru o viață mai bună pentru oricine, oriunde pe glob. Prin portofoliul nostru de produse și servicii – PC-uri, imprimante, soluții de imprimare 3D – facilităm experiențe uimitoare. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *